Şimdi Ara

YENİ JETTA HİGHLİNE 1.6 TDI İLK İZLENİMLERİM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
7.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • türkçe yol bilgisayarının resmini en yakın zamanda koyacağım aracı liste fiyatıyla aldım başka sorunuz olursa yardımcı olacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gloin34

haftasonu c4 dizel otomatiği test etmeye gitmiştim, ancak araçta teknik problem var dediler ve salıya kaldı, aranızda deneyen var mı acaba? Citroen in sitesinde vites değişim zamanı otomatikte 1.2 sn, manuelde 0.8 sn görünüyor. Bu zamanlar dsg ye göre bayağı yavaş ve bir ara auris dizel otomatikte gördüğüm sarsıntıların citroende de olacağını gösteriyor. Tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim.

size tavsiyem auris mmt den farklı olmayacağı varsayımı ile seçeneklerinizi gözden geçirin.
  • Hayırlı olsun aracınız. Benim aracımla aynı araç ama maalesef bizlerdeki yol bilgisayarı Türkçe değil. Acaba yazılımla değiştirilebilir mi diye danışacağım servisteki arkadaşlara? Bu arada araçta değişen başka herhangi bir şey var mı acaba, mesela kol dayama yükseltilebilir ve ileri geri hareket ettirilebilir mi yoksa bizimkiler gibi sabit mi?
  • değişen bir şey yok ama kol dayamanın kısa olması beni rahatsız etmiyor nerelisiniz acaba bu türkçe yazılım tek cd miş türkiyedeki sevislerde 2 şer gün süreyle tutuluyomuş ve o cd li zaman bana denk gelmiş
  • konu jetta olunca muthıs ızolasyon lafını duyuyorum her nedense..yenı passat test etmıstım sınıfından farklı ekstra bı sessızlık fark edemedım..musaıt bı zamanda jetta kullanacam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkbuster

evet sonunda jettamı aldım sizlere ilk izlenimlerimi paylaşacağım. ben izmirliyim aracın siparişini verdiğim 7 ay olmuştu gaziemir vosmer den aracımı teslim almak üzere yola cıktım öncelik vosmer müsterilerine cok iyi davranıyor servisini gezdim bir harika arabalara bebek gibi bakıyorlar cok dikkat ediyorlar . her neyse aldım arabamı tabiki eksiklikler yok değil kapıdaki kromlar yok kaporta çubuklu bu iki şey dışında gercekten harika kaporta eşek ölüsü diyen arkadaşlar yanılıyorlar 2 kg lik bir güçle açılabilcek şekilde tsarlanmış . navigasyonun ve yol bilgisayarının tamamen türkçe olması gözlerimi yaşarttı. koltuklar son derece rahat klima cok güclü otobanda 213 km hız yaptım dahada yükselebilir . koltukların yarı deri olması cok güzel geniş bir yasam alanı kısaca müthiş iceri ses alma diye birşey yok

- ler
    kaportanın çubuklu olması.

kapıda krom olmaması

kauçuk paspas bulunmaması.

+ lar

tamamen türkçe navigasyon ve yol bilgisayarı.

rahat koltuklar .

güçlü klima.

müthiş izolasyon.

ve daha sayamayacağım bir sürü şey....

SORULARINIZ OLURSA CEVAPLAMAYA HAZIRIM ....

Yol bilgisayarı türkçemi :S

Bende dil değiştirirken gelmiyor Türkçe dil seçeneği

• quote:

türkçe yol bilgisayarının resmini en yakın zamanda koyacağım aracı liste fiyatıyla aldım başka sorunuz olursa yardımcı olacağım...

Kardeş yanlışın yok değilmi? Türkçe yol bilgisayarı yok diye biliyorum VW'lerde. Bende Jetta aldım yeni, Türkçe seçeneği yok dillerde. Bence sen arabayı yeni alıp ıslatınca kafa 1milyonken görmüşsündür
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvana82

quote:

türkçe yol bilgisayarının resmini en yakın zamanda koyacağım aracı liste fiyatıyla aldım başka sorunuz olursa yardımcı olacağım...

Kardeş yanlışın yok değilmi? Türkçe yol bilgisayarı yok diye biliyorum VW'lerde. Bende Jetta aldım yeni, Türkçe seçeneği yok dillerde. Bence sen arabayı yeni alıp ıslatınca kafa 1milyonken görmüşsündür

2012 model tüm araçlar Türkçe yol bilgisayarı ile gelmiş, sadece jettalar değil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cozturk 6161

quote:

Orijinalden alıntı: nirvana82

quote:

2012 model tüm araçlar Türkçe yol bilgisayarı ile gelmiş, sadece jettalar değil...

Aferin o zaman VW'ye, en çok eleştri aldığı noktalardan biriydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

1.6TDI larda limitör 199'da takılıyor araba 3400 devir civarı siz nasıl 213 yaptınız?

bu yüzden mi benim araç bir türlü 200 yapmıyordu. 2-3 kez denememe rağmen aracı bir türlü 200 yaptıramamıştım. yalnız azizim bu 3400 devir biraz az değil mi sanki 4500 devirlere doğru geliyor diye biliyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gloin34

yeni jetta comfortlline a serviste cruise takılabiliyor mu acaba, highline da olup da comf da olmayan tek istediğim donanım da o yüzden merak ediyorum..

bir de konuyla alakasız olacak ama biraz önce hyundai ye baktım öylesine, i20 dizel 1.4 ün fiyatını görünce, jetta ya verilen paraya helal olsun diyorum, tam tamına 51200, inanamadım 10 kere baktım bu ne yavv..

i20 1.4 dizelin en donanımlısı 40000 TL. Sizin bahsettiğiniz fiyat ix20nin en donanımlı fiyatı.
  • 2012 modellerinde türkce yol bılgısarayı gelmeye basladı. caravelle'ler passatlar hepsi turkce.
  • bizdede 1.6 dizel yeni jetta var 199 u geçmiyor meret nasıl 213 olmuş hayret
  • Serviste kilidini açtırın beyler sorun çözülüyor 220 yapan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archaeologist

quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

1.6TDI larda limitör 199'da takılıyor araba 3400 devir civarı siz nasıl 213 yaptınız?

bu yüzden mi benim araç bir türlü 200 yapmıyordu. 2-3 kez denememe rağmen aracı bir türlü 200 yaptıramamıştım. yalnız azizim bu 3400 devir biraz az değil mi sanki 4500 devirlere doğru geliyor diye biliyorum ben.

limitörden değildir o viteste o hızda dahada yapmam bu beygirle deyip devir çeviremiyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aa.aslan -- 15 Kasım 2011; 20:00:39 >
  • Suspansiyon nasıl ?
  • GLI versiyon da iyiymiş.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.