Şimdi Ara

YENİ JETTA HİGHLİNE 1.6 TDI İLK İZLENİMLERİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
7.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet sonunda jettamı aldım sizlere ilk izlenimlerimi paylaşacağım. ben izmirliyim aracın siparişini verdiğim 7 ay olmuştu gaziemir vosmer den aracımı teslim almak üzere yola cıktım öncelik vosmer müsterilerine cok iyi davranıyor servisini gezdim bir harika arabalara bebek gibi bakıyorlar cok dikkat ediyorlar . her neyse aldım arabamı tabiki eksiklikler yok değil kapıdaki kromlar yok kaporta çubuklu bu iki şey dışında gercekten harika kaporta eşek ölüsü diyen arkadaşlar yanılıyorlar 2 kg lik bir güçle açılabilcek şekilde tsarlanmış . navigasyonun ve yol bilgisayarının tamamen türkçe olması gözlerimi yaşarttı. koltuklar son derece rahat klima cok güclü otobanda 213 km hız yaptım dahada yükselebilir . koltukların yarı deri olması cok güzel geniş bir yasam alanı kısaca müthiş iceri ses alma diye birşey yok

- ler
    kaportanın çubuklu olması.

kapıda krom olmaması

kauçuk paspas bulunmaması.

+ lar

tamamen türkçe navigasyon ve yol bilgisayarı.

rahat koltuklar .

güçlü klima.

müthiş izolasyon.

ve daha sayamayacağım bir sürü şey....

SORULARINIZ OLURSA CEVAPLAMAYA HAZIRIM ....

• Hayırlı olsun.Kazasız yolculuklar dilerim.
  • Hayırlı olsun. Çok iyi bir tercih yapmışsınız. Benim aracımdan Eski kasa 2010 Comfortlıne 1.6 TDI 105 hp sizinki ile arasında ki fark sadece navigasyon sistemi. Bunun dışında tüm özellikleri aynı (amortisörlü kaput çubuğu, krom çıtalar, kilitlenebilir kauçuk paspas ve halı paspas mevcut.)
  • hayırlı uğurlu olsun , güle güle kullanın kazasız belasız inşallah . bu haftalarda almayı düşündüğüm bir araç. kullandıkça tüketim değerleri ve kullanım konforu olarak biraz daha bilgilendirirseniz sevinirim .
  • 1.6TDI larda limitör 199'da takılıyor araba 3400 devir civarı siz nasıl 213 yaptınız?
  • gösterge 213 te gösterebilir 240 ta. Ancak gerçek hızınız hız limitörünün verdiği kadardır. Yani araç gerçek hızda 199 u geçmez ancak göstergede 200 ün üzerinde rakamlar görebilirsiniz.
  • arkadaşım hayırlı olsun benimde çok istediğim bir araç, sipariş vermiştim ancak fiyat artışı beni düşündürüyor. bir taraftanda alternatif bulamıyorum. sen yeni fiyatlarla mı aldın? ne önerirsin fiyatını hakediyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sancak_beyi

gösterge 213 te gösterebilir 240 ta. Ancak gerçek hızınız hız limitörünün verdiği kadardır. Yani araç gerçek hızda 199 u geçmez ancak göstergede 200 ün üzerinde rakamlar görebilirsiniz.

1.6TDI araç 200'de gösterge araç hem gazı hem devri kesiyor 199 da aracın gideri var çok rahat 220 görür göstergede ancak hız kısıtlaması var göstergede de dijitalde de 200'u (199) geçemezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

Orijinalden alıntı: sancak_beyi

gösterge 213 te gösterebilir 240 ta. Ancak gerçek hızınız hız limitörünün verdiği kadardır. Yani araç gerçek hızda 199 u geçmez ancak göstergede 200 ün üzerinde rakamlar görebilirsiniz.

1.6TDI araç 200'de gösterge araç hem gazı hem devri kesiyor 199 da aracın gideri var çok rahat 220 görür göstergede ancak hız kısıtlaması var göstergede de dijitalde de 200'u (199) geçemezsiniz.

Bende bunu söylemek istemiştim :)
  • otomobil test pilotu newerdais
    bir otomobilin son hızı fabrika verisi neyse
    onun üstüne 23km hız ekleyip en son hızını
    bulabiliriz. 100 otomobilden 85i şaşmaz.
    örnek x marka otomobil son hızı 175km demekki
    yokuş aşağı 198km hıza çıkabilir

jetta 1.6tdi 213km hıza çıkmışşa sonhızı
    213-23 =190km.
  • Anlatamadım galiba araç göstergede 200 e geldiğiniz anda hızıda gazıda kesiyor djital göstergede de hızınız 199'u geçemiyor.

Hem devriniz sabit hemde gazını sabitleniyor bir artma gösterge hatası payı vs.. bulunmuyor. Videomu çekip koyayım illa?
  • sanırım bu konuyu başka başlıkta inceleye biliriz ben sorularınızı veya elestirilerinizi almak istiyorum
  • Eksilere bagaj kapağının içinde izolasyon olmamasını, Golf ve Passatta olup Jetta olmayan bazı konfor donanımlarını, kapılardaki ve diğer bölgelerde kullanılan sert plastikleri, opsiyon ile birlikte bile bi-xenon far alamamayı ve bunun gibi birçok Amerikan pazarı hedefli uygulamayı sayabiliriz.

Artılara ise ekstradan sınıfına göre müthiş tasarımı, geniş iç hacmi, çok iyi ikinci el değerini yazabiliriz.
  • çubuklu kaporta nedemek?
  • kaputu tutmak için destek çubuğu kardeşim
  • çubuklu kaporta abi dehşet bişey allah ömrünü uzatsın
  • türkçe yol bilgisayarı 2011 modellerle berabermi başladı Wv de
  • Türkçe yol bilgisayarının resmini istiyoruz.

Hayırlı uğurlu olsun bu arada.

Not : 213 yapmaz o araba.
  • Hayırlı olsun. Bende trendline modeliyle ilgileniyorum. Yakıt degerleri ne gösteriyor?
  • haftasonu c4 dizel otomatiği test etmeye gitmiştim, ancak araçta teknik problem var dediler ve salıya kaldı, aranızda deneyen var mı acaba? Citroen in sitesinde vites değişim zamanı otomatikte 1.2 sn, manuelde 0.8 sn görünüyor. Bu zamanlar dsg ye göre bayağı yavaş ve bir ara auris dizel otomatikte gördüğüm sarsıntıların citroende de olacağını gösteriyor. Tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.