Şimdi Ara

yeni jettamı s40 d2'mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkdaşlar bu aralar araç alamak istiyorum ama kkafam çok karışık şimdi sizlerden yardım istiyorum
    birincisi yeni jetta 1.6 dizel 105 beygir birde volvo s40 d2 115 beygir dizel aralarında çok bir fiyat farkıda yok yardımlarınızı bekliyorum ama lütfen kullanan varsa niye s40 yada niye jetta fikir ve bilgi verirseniz çok daha memnun olurum yeni jetta kullanan yok ama en azından bilgi verirseniz çok memnun olurum

• Herşeyden önce 2. eli sizin için önemliyse kesinlikle Jetta. Sahibinden sitesinden 3-4 yıllık dizel Jetta ve Volvoların fiyatlarını inceleyin. Demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

Volvo güzel araç olabilir fakat 2. eli Türkiye genelinde pek de iyi değil.
  • Yakin araclar, ikisi de guzel. Performans anlaminda onemli bir fark olacagini sanmiyorum. Eski kasa Jetta'ya bakarak bence iscilik olarak Volvo bir adim onde, ama ic mekan zevk meselesi. Ben S40'larin metal (arkasi bos) on konsoluna isinamadim. Ikinci elde ve yedek parca-servis aginda tabii ki Jetta. Ote yandan Volvo'nun paket donanimlarindan birinde deri + isitmali koltuk + birkac bir sey daha 4.000 TL civarinda yanilmiyorsam. Dusunulebilir.
  • Perfomans konusunda bariz fark olacağını söyleyebilirim.yani sadece 10 beygir değil olay

olay turbo da volvo nun ford motorunda vgt turbo var.değişken geometrili tamgazda da overboost yapıyor 290 Nm torku birden basıyor.kullanırsanız farkı görebilirsiniz.

ayrıca 6 . vites farkı da var.

sahininden.com a da baktım 3-4 yaşında s40 lar donanımna göre 38-39 binden başlıyor.

yedek parça servis konusunda da bariz fark yaşanacağını sanmıyorum.vıolvo bayisi olmayan illerde dahi özel servisler var ford motor şanzıman ve alt yapısı olduğu için sıkıntı yaşanmıyor.

sonuçta volvo ya yumuşak ve kaliteli ford diyebilirsiniz.

iki aracı da kullanın donanımları da kıyaslayın.jetta da mercek far dahi yok esp opsiyon bu tarz eksiklikler volvoda yoktur.
  • Jetta nın diizeli bana hiç cazip gelmiyor.Benzinlisi arasında çok fark var.Jetta alacak olsam kesinlikle 1.2 tsı alırdım.Hem vergisi az, hemde tüketimi diğer benzinliler gibi değil.Üstelik atmosferik gibide değil torkuda var.

Bu iki araç arasında ise kesinlikle volvoyu seçerdim.Volvo nun dizeli 3600 devirde 115 hp verirken, jetta 4400 devirde 105 hp veriyor.Ayrıca volvo nun torkuda fazla.(haturladığım kadarıyla)
  • VALLA KAFAM ÇOK KARIŞIK BUGÜN İSTANBULDA BULUNAN ALTUR'A GİTTİM YENİ JETTA İLK ETAPTA SADECE EN BOŞU GELCEKMİŞ ŞUBAT GİBİDE COMFORTLİNE ADAM BURNUNDAN KIL ALDIRMADI SANGİ JETTA DEĞİLDE MERCEDES SATIYOR SANIRIM S40 D2 ALCAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

VALLA KAFAM ÇOK KARIŞIK BUGÜN İSTANBULDA BULUNAN ALTUR'A GİTTİM YENİ JETTA İLK ETAPTA SADECE EN BOŞU GELCEKMİŞ ŞUBAT GİBİDE COMFORTLİNE ADAM BURNUNDAN KIL ALDIRMADI SANGİ JETTA DEĞİLDE MERCEDES SATIYOR SANIRIM S40 D2 ALCAM

bütün VW bayyileri böyle... adamlar çok snob :) Nissan ve Hondaya gittim.. gayet ilgililer .. indirim vs de yapıolar... VW kıl aldırmıyo
  • al jetta kurtul kardes servıs desen sıkıntılı ıkıncı el desen sıkıntılı volvo degmez
  • volvodan vazgeçtim sebep servis ve ikinci el gene düştüm doğuşun eline :)))
  • şuan ben alacak olsam 2 araçtan birini kesinlikle volvo alırdım neden dersen çok sinir oldum vw e çok bariz eksiklikler var bende yeni jetta bekledim fakat hayal kırıklığıyla kaldım küçük detaylara çok takılırım o yüzden vazgeçtim eski kasa aldım 9binde
    ama volvonunda servisi ikinci eli çok sıkıntılıdır bu konu sana sorun olcaksa jetta alıp ilerde iyi pri yapar satarsın dolsunu alırsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

volvodan vazgeçtim sebep servis ve ikinci el gene düştüm doğuşun eline :)))

passat al ya da ikinci el mazda 6 lara bak 30000kmde çok donanımlı araçlar var 50000tl altına, hemen hepsi de bu fiyatlarda ikinci el zararın da olmaz.....ben şu anda alacak olsam 50000tl altına mazda 6 ciddi ciddi düşünürüm, ağzına kadar dolu araçları var....
  • volvo ya ciddi zam geldi % 10 civarı bilginize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.