Şimdi Ara

Yeni Kaliteli Çay Tavsiyeleri 2018-2022 ve DUYURULAR (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.139
Cevap
103
Favori
160.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sahibinden'e ben de baktım. genelde toptancı bayiler ya da kendi köyünün çayını fabrikaya verip paketli olarak oradan aldığını söyleyen satıcılar mevcut. çok çok uygun fiyatlar yok. fabrikada çalışanlar bile satış yapıyor gibi hatta. hile olacağını düşünmüyorum. ama çay sektöründe de gerçek anlamda göz 'boya'ma var, tescilli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirikambar

geçen hafta sitesinden bu çay hariç diğer tüm çaylarından sipariş verdim denemek için. bu kadar övüldüğünü bilseydim bunu da eklerdim. amber çay çatısı altındaki destan, tr28, eynesil'in farklı paket export çayları var. acaba ürünlerin paketleri gibi kendisi de farklı mı yoksa aynı ürün farklı paketlerde mi satılıyor?
    Hocam farkli ürünler. Cay cicegi en iyisi tabi ama bana export daha sert ve demli geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ucuz diye yorumlara bakarak şu iki çaydan aldım.

Doğuş no 53

Yeni Kaliteli Çay Tavsiyeleri 2018-2022 ve DUYURULAR

Doğuş Tea Master

Sizden de yorum almak isterim. Nasıldır bunlar? Zaten tomurcuk atacağım içine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Beyler ucuz diye yorumlara bakarak şu iki çaydan aldım.

Doğuş no 53

Doğuş Tea Master

Sizden de yorum almak isterim. Nasıldır bunlar? Zaten tomurcuk atacağım içine.
    Hocam öncelikle merhaba, ağız tadı farklılık gösterir tabii ancak Doğuş Filiz neyse de aşağıdaki ismi çok iddialı olan çay hakkında isminin hakkını verememiş diyorum.

Takip ederseniz bu çayın fiyatına yakın Karali Premium düşüyor onu demenizi öneririm 25 TL bandında bulunca.

Selamlar.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar. Bilirsiniz su alman marketi kampanyasından aldım. O yüzden çok beklenti içinde değilim. 2 kilo cay 35e gelmiş oldu. Karali baktım ancak yoktu. Çaykur çaylarını da sevmiyorum. Ne kadar doğrudur bilemem ama yorumlara göre eleyince bunlar kaldı. Forumdan canlı içici yorumu da duymak istemistim. Yorumunuz için teşekkürler. Gelince ben de ufak bir yorum yaparım.

• Ha bu arada burdaki konuya yazmamisim. Bergamot sever olarak karalı tomurcuk çayını alıp beğendim.

24 gibi bir rakamdi. Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Hocam selamlar. Bilirsiniz su alman marketi kampanyasından aldım. O yüzden çok beklenti içinde değilim. 2 kilo cay 35e gelmiş oldu. Karali baktım ancak yoktu. Çaykur çaylarını da sevmiyorum. Ne kadar doğrudur bilemem ama yorumlara göre eleyince bunlar kaldı. Forumdan canlı içici yorumu da duymak istemistim. Yorumunuz için teşekkürler. Gelince ben de ufak bir yorum yaparım.
    2 tane ben de 30'a almıştım tabii bu fiyatlara göre iyi ancak kalite olarak bana pek uymadı yani harman için ideal en azından filiz olanı onu söyleyebilirim. Alman marketi kampanyasını ise çıkaramadım hangisi olduğunu
    Türkiye'ye yeni giriş yapmış arkadaslar. 50 liralık alışverişin 20si onlardan. Kargo da yok.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/145527955

• Bugün (15.09.2020) açıklanan tağşiş listesinde Karali'nin Carrefour'a yaptığı çay da var. Çaya boya katıldığı yazıyor. Umarım diğer çaylarında da benzer şeyler düşünmemişlerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnkakb

Bugün (15.09.2020) açıklanan tağşiş listesinde Karali'nin Carrefour'a yaptığı çay da var. Çaya boya katıldığı yazıyor. Umarım diğer çaylarında da benzer şeyler düşünmemişlerdir.

Carrefour çay ürtmediğine göre KARALİ ÇAYDA gıda boyası çıkmıştır

İsmi gibi KARALi oldi

Carrefour karali çayla ilişkini keserse karali en büyük darbeyi buradan yer kesmezse de Carrefoursa yazılan tüm ürünleri lekeler

Sonra sabancının içinde gıda boyası dememeleri için Carrefour kesinlikle karali ile ilişkiyi kesmelidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 15 Eylül 2020; 13:44:30 >

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    Demek istediğim bakanlık sadece Karali'nin Carrefour'a ürettiği çayına bakmamıştır, diğerlerinde olsa listede onları da görürdük. Şu an için yalnızca Carrefour'a ürettikleri çaya boya katmışlar gibi düşünmek istiyorum.

Evde iki paket Karali Premium var açılmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnkakb -- 15 Eylül 2020; 15:19:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Hocam öncelikle merhaba, ağız tadı farklılık gösterir tabii ancak Doğuş Filiz neyse de aşağıdaki ismi çok iddialı olan çay hakkında isminin hakkını verememiş diyorum.

Takip ederseniz bu çayın fiyatına yakın Karali Premium düşüyor onu demenizi öneririm 25 TL bandında bulunca.

Selamlar.

Alıntıları Göster
    Yahu daha dün Karali önerdik şuna bak Carrefour için ürettikleri Filiz'e boya katmışlar beni mi bekliyordu bu mübarekler

Çaykura test yapsalar neler çıkacak asıl tehlike burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 15 Eylül 2020; 17:9:40 >

• Bugün markete uğradım. Gözüme merak ettigim karalı premium ilişti. Yarım kilolugu attım sepete. Aklımda kalacağına midemde kalsın dedim. Sonuçta ne kadar cay olursa olsun bozulmaz bir şey olmaz.

Tek demliğe demledim. 2 kupa için 8 cay kaşığı cay attım.

Gözlemlerime göre... Düz cay. Ama caykurunkiler gibi değil. Dolgun bir tadı var. Demi belki çok oldu ondan olabilir. Hafif acı. Tek başına içilebilecek bir cay. Tomurcukla harika olur yalnız.

Bugünkü haberleri görünce de boya testi yaptım. Boya yok

Sonuç. 30 altına her halükarda alınır. Tavsiye ederim.

Ekleme: İkinci kupayı da devirdim. Evet biraz demli olmuş. Az su katınca daha iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 15 Eylül 2020; 20:38:21 >
  • İki tane denemediğim çay vardı, içen varsa yorumlayabilirse sevinirim. İkisi arasında kaldım hangisini alayım sizce?

Karali Tomurcuk Dökme Çay 1 KG.

Ofçay Hazine 1000 GR.

Sizce hangisi?
    ofçay hazine iyidir. ben beğendim demi ve tadı biraz baskın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dashwood

ofçay hazine iyidir. ben beğendim demi ve tadı biraz baskın
    Altınbaş ile kıyaslayanlar olmuş da hocam yorumlarda. Ofçay'da peki acılaşma kaç dakika sonra oluyor bir de tad olarak buruk mudur tad olarak muadil bir çay örnek verebilir misiniz kıyaslayabilmem açısından. Ofçay içtim ancak bu çayını daha önce denemedim hazır kupon varken deneyeyim diyorum.
  • tadı buruk değil, acılaşma 1 saatten sonra oluyor ama fazla değil. ofçayın en beğendiğim çayı bu oldu, toz oranı da az.
  • Doğuş no 53 çayı. Flaşlı çektiğinden parçalar biraz farklı gibi. Tadına birazdan bakacağım.

2 kupa içtim. Cay hafif biraz. Yine hafif dolgun. Acilik yok gibi. Evdekiler beğendi. Uygun görülürse fiyat alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 16 Eylül 2020; 21:10:7 >

Hocam üstte yazmıştım. Hiç okumamissin ayıp ayip Tomurcuk seviyorsan kesinlikle karali tomurcuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 16 Eylül 2020; 20:38:10 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.