Bu çay hakkında yorum yapabilecek varmı arkadaşlar ? Tadı, içimi nasıldır ? ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 23 Mayıs 2024; 16:54:36 > |
Yeni Kaliteli Çay Tavsiyeleri 2018-2022 ve DUYURULAR (57. sayfa)

-
-
2-3 yıl önce almıştım, pek beğenmedim, içimi yumuşak, sıradan bir çay
-
Berberoğlu ve tea1986 çayları sürekli reklam olarak düşüyor karşıma deneyip test edeniniz oldumu acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
berberoğlu mayıs çayını beğendik hocam, rengi de tadı da güzeldi
-
Arkadaşlar yakın zamanda Karadeniz turuna gideceğiz oralardan hangi çay alınır ne önerirsiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
İkiçay, Kızıl Büyü ve Maranda çayları hakkında bilgi alabilir miyim?
Ayrıca, İkiçay için önerebileceğiniz başka çeşitler var mı?
Saygılarımla.
-
2025 yılında yeni liste yapmak lazım.
google üzerinde excel tablosu oluşturulup verilen puanlarla ortalama vs. yapılabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitteteke -- 4 Ocak 2025; 16:9:13 > -
Çayda kalite çok çok düştü eskisi gibi çay içmiyorum yerine çekirdek kahve alıp içiyorum
Puanlama yapsak ne olacak hiç birşey hastalıklı ilaçlı aroma verici toz çay satıyorlar
1kg çayda en fazla 50gram toz çıkması gerekirken 300 - 500 gram arası toz çıkıyor buna da çay diyoruz hayvanların altına serilen pisliğine neden 250 - 300tl para vereyim (yarısı gitti çay 500 - 600 tl oldu)
Video 4 yıl önce konmuş
muharrem velioğluyoutube
ÇAYKUR tiryaki çayından çıkan toz...https://www.youtube.com/watch?v=8HOii9Id1_s20 - 25 yıl önce çay böyle tozsuz satılıyordu (AKP den önce) çaydanlığı temizlerken 6 - 10mm çay yaprağını temizlerdiniz
AKP döneminde çay yukarıdaki video gibi oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 4 Ocak 2025; 16:56:11 >
-
Katılıyorum. Ürünlerde istikrar da yok, bir gün aldığınız paket harika çay verse bile muhtemelen başka gün aldığınız aynı ürün berbat sonuç verecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kahve de sıkıntılı olabilir, 3 yıl önce okuduğum libyadaki bir üniversitenin libya marketlerindeki satılan kahve çeşitlerinde bulunan kurşun ve kadmiyum değerlerinin tanınan sınırların üzerinde çıktığıydı. Ülkemizde kontroller ne kadar iyi yapılıyor bilmiyorum.
makale linki : https://www.researchgate.net/publication/357836038_Determination_of_Lead_and_Cadmium_Concentration_in_Different_Samples_of_Tea_and_Coffee_Circulating_in_the_Libyan_Market
-
Evet haklısınız bende artık karadeniz çayı içmiyorum seylan çayına döndüm champion ,halep,gülsinem hamman tea aldığım iyi çaylar arasındadır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Araştırmalara göre Türkiyedeki yabancı kaliteli çekirdek kahve kahve kanseri önlüyor çay kanser yapıyor bunu niye yazmıyorsun (45 dakika içinde içilmeyen çay kanser yapar Türkiyede ölün kişilere bakın %95 i kanserden ölüyor vücut savunmasız kaldığı zaman yaşlılıkta ortaya çıkıyor üstüne bir de plastik poşet renklendirici aroma verici, gıda boyası, ilaç ...)
Karadeniz çayı 5 para etmez her gün yeni bir sahtekarlık hile çıkıyor sözde müslümanlığa gelince onlardan müslümanı yoktur)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 15 Ocak 2025; 19:19:42 >
-
Son zamanlarda çok fazla Hür Çay (Hediyelik) tavsiyesi geldi, deneyen var mı?
Birde Mevlana Goran tea diyorlar ama epey pahalı.
-
Mevlana Goran Tea denilen çay zaten tür olarak Seylan çayı, eğer aşina değilseniz kaçak çay olarak da adlandırabiliriz. Herkese hitap etmez, Rize çayına benzemez içimi. Fiyat olarak da Türk çayı ile kıyaslamak doğru olmaz.
-
Dünyadaki en pis çay Türk çayıdır (ilaç, boya, saman, toz, karışık ot, aroma verici, tatlandırıcı, karbonat ... ) yapmadıkları hile kalmadı milletin %95 kanserden ölüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 10 Şubat 2025; 17:22:11 > -
Migros ta ofçay arhavi de 1 alana 1 bedava var 95 TL ye geliyor kilosu. Kullanan var mı hiç?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
guvenilirgida.tarimorman.gov.tr
Tağşiş Listesihttps://guvenilirgida.tarimorman.gov.tr/GuvenilirGida/gkd/TaklitVeyaTagsis?siteYayinDurumu=True
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 15 Şubat 2025; 10:3:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X