Evet Bitane TDS ölçer ile çözersin ben nitelikli kahve sevdalısıyım öyle yapıyorum :) |
Yeni Kaliteli Çay Tavsiyeleri 2018-2022 ve DUYURULAR (55. sayfa)
-
-
İyi sabır ve yürek varmış :) Afiyet olsun.
-
İyiye ulaşmak uğraş gerektirir :) Thanks
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 25 Ağustos 2023; 20:59:56 > -
Kaç TDS'de çay ve kahve yapıyorsunuz? Kaynak sularının bile çoğu 100'e yakın çıkıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Demledigim kahveler çekirdek kahveler olması gerektigi gibi kavrulmuş kömür diye tabir ettiklerimizden değil :) V60 ile yapıyorum Genelde 75 TDS iyi oluyor ona ulaşmak içinde 2 Farklı su Kullanıyorum bitanesi Bozdoğan Madran kaynakları Pınar Madran ile yan yana TDS Düşük kalıyor onu başka bir yerel yüksek TDS'e sahip suyla karıştırıyorum gayet iyi sonuç veriyor.
Çayda İse Ortalama 150 - 170 TDS lerde Güzel sonuçlar aldım yine kaynaktan kendim dolduruyorum evimin yakınından dönemsel değişebiliyor ama genelde 160 - 170 TDS
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 25 Ağustos 2023; 21:7:40 > -
Teşekkür ederim.
Bergamot aromalı çay tavsiyesi alabilir miyim Lipton Earl Grey marketlerde 180 TL olmuş alternatif çay arıyorum sadece marketten ya da trendyol gibi bilindik sitelerden alabilirim teşekkürler.
-
tds çözünmüş bütün katı parçacıkların konsantrasyonunu göstermiyor mu? içinde neyin ne kadar olduğunu söylemiyor ki. kafama göre suya biraz mineral atıp tds yükselteyim o zaman tek şart suyun içerindeki çözünmüş katı konsantrasyonu ise.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitteteke -- 2 Eylül 2023; 19:15:39 > -
A101 de yüksek tepeler 500gr 35 lira.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz geç olacak ama efor iyi. Karalı bergamot da fena değil. Ama temizlik olarak efor epey temiz. Karalı biraz coplu.
+ amazonda lipton 300e 100 indirim veriyor. 2 paket arl Grey aldım ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 7 Eylül 2023; 11:31:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Altınbaş alıyordum. Bazı paketleri gerçekten içimi, demi, lezzeti güzel. Fakat bazı paketlerinde ne dem var ne lezzet. Aynı çayda bile istikrar yok.
Arayıştayım ne marka çay içsem bilemiyorum
-
Evde demlemiyorum ama işyerinde son zamanlarda bir arkadaş tarafından Rize'den getirilen Prenses çayı demliyoruz. Tadını genel olarak beğendik, dolu bir çay. Baktım, internet satışı da varmış.
-
-
İlk kez sizden duydum hocam. İçenler çok memnun kalmış, sizin gibi. İnternetten mi aldınız?
Ben tirebolucuyum
-
Merhaba geçenlerde Doğadan'ın rooibos vanilya çayını içtim de çok beğendim.
Bu şekilde farklı farklı çaylar satın alabileceğim nereleri önerirsiniz?
İlla online olmak zorunda değil Eminönü'ne gidip de alabilirim. Teşekkürler.
-
Lipton ilk hasat üretimden kalktığından beri damak tadımıza uygun çay bulamıyoruz. O aromaya yakın bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
-
Türk çay firmaları sahtekarlıkta 1 numara seviyesine geldi tavsiye olarak yumuşak içimli kaçak çaylara yönelin
-
Hem Eminönü'nde dükkanlarından hem de internette Beta Tea Shop ile farklı çaylar deneyimleyebilirsiniz.
www.betateashop.comBeta Tea Shop - Ayrıcalıklı çaylara ulaşmanın en kolay yolu!https://www.betateashop.com -
Güzel bir bilgilendirme videosu hazırlamışlar:
OburcanyoutubeNe kadar çeşitli çaylar olabilir? Harika bilgiler burada. #oburcan #betatea #adana #çay #teahttps://www.youtube.com/watch?v=g9qwsYihcN0
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X