Şimdi Ara

Yeni Kaliteli Çay Tavsiyeleri 2018-2022 ve DUYURULAR (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
103
Favori
162.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu şekilde görsel yoksa kazık fiyat ve boyadır

2 yıl önce 24 kg çay almıştım bunlar bitince ne yapacağız ? 3-4 paket kaldı çayın tozu çaykurun 4 te 1 kadar tavsiye ve marka artık vermiyorum firmalar her sene para için kaliteyi bozuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 10 Mart 2025; 20:33:38 >

• bjkyener kullanıcısına yanıt

Görseli şu şekilde. İstediğim gibi değil ama fena da durmuyor.

• arandur kullanıcısına yanıt

Tozlu çaya benziyor hatta tozlu diyebiliriz market çayından farkı yok eskiden hayvanların altına serilirdi

Türkiyede artık çaylar şeffaf poşette satılsın çok daha iyi olur bu şekilde resmen insanlar kazıklanıyor

OLMASI GEREKEN ÇAY BUDUR Türkiyede insanlar kandırıyorlar

1 kg luk çayda en fazla 50 - 75gram toz olur bunun üstü çay değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 11 Mart 2025; 13:12:20 >
  • İyi de hocam hangi çayı alıp içeceğiz yerli çay olarak? Nereye el atsak bir sıkıntı var. Çaykur'ın 80 gr sattığı butik çaylardan mı denesem? Diyelim beğendim, çoğunun büyük paketli hali de yok. Zor.

• arandur kullanıcısına yanıt

Şuan kaçak çay ve el yapımı çay en sağlıklı olanı yerli toz çaylara boşuna para vermeyin yarısından fazlası zaten toz ucuzda değil

250 - 300 tl ye yerli ilaçlı aromalı tatlandırıcılı, boyalı toz çayı alacağıma kaliteli 450-550 tl ye kaçak çay alırım

Türkiyede kaliteli çay yok hepsi pisliğin içinde üretiliyor çaykur dahil

Çaylar bitince yumuşak içimli kaçak çaylara yöneleceğim Karadeniz Türk çayı asla içilmez bildiğiniz hayvan gübresi oldu

İŞTE TÜRK ÇAYI BİMDE SATILDI ADI BERK Tİ

www.sikayetvar.com
    BİM Berk Çay Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/bim/berk-cay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 12 Mart 2025; 2:12:17 >

• hrn001 H kullanıcısına yanıt
    Aldınız mı hocam? Ben aldım tadı güzel. İyi fiyat.
    Şu ara dokumacı çay diye bi çay gördüm kullanan var mı hiç hayatında :) aslında romantika modeli adında teneke kutusu hoşuma gitti :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tiestoly kullanıcısına yanıt
    Yorum gelmeyince almadım. Bi çay keyfimiz var onda da riske atmayalım dedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu çayı 10 riyale (95TL) almıştım.Çayin kokusu tadi cok iyiymiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şok marketten Deren marka ceylon çay aldım. Henüz içmedim, içen bilen var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • paladinho kullanıcısına yanıt

Direkt içim yapmadım,caykurla karıştırıp içmiştim.3 harfli marketlerin arasında en iyisiydi.

• Mahmood tea ve el ruha sallama çaylarını denedim.El ruha bir tık daha iyi gibi geldi.

• @bjkyener

Tadım Çay İki Buçuk Yaprak çay aldım ve denedim, Keifi'nin çayına benziyor, tadı biraz daha isli ama ben beğendim hocam, 2023 haziran tarihli çayı göndermişler, buruk tat sevenler şans versin derim, fiyatı biraz yüksek maalesef, 1 kilo 300'e aldım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paramparca -- 7 Nisan 2025; 22:15:6 >
  • paramparca kullanıcısına yanıt

Bittiğinde denerim

Çok dem az çay anlamı ---------> BOYALI demektir  

• bu tea1986'yı yakın zamanda deneyen oldu mu? soran olmuş ama yorum gelmemiş. fiyat gıdıklıyor da kötü çıkarsa ne yaparız bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekzeban -- 9 Nisan 2025; 10:19:55 >
  • yekzeban kullanıcısına yanıt

Çuvala konulan çayın temiz olacağını zannetmiyorum kanser yapar AFLATOKSİN yapar (Hiç bir Türk firması yoğurdum ekşi demez)

Siyah çay örneklerinde aflatoksinler, okratoksin A ve fumonisinler bulundu. Aflatoksin B1 ortalama konsantrasyonu 10 µg/kg'a ulaştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 9 Nisan 2025; 16:4:2 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt

bence kelimeyi yanlış seçmişler hocam, yoğun dem az çay ibaresi daha doğru olurdu

• Konu güncel sanırım

Lipton Filiz arıyorum bulamıyorum deneyenler benzer tada sahip çay önerebilir mi?

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.