Şimdi Ara

YENİ KAMPANYA:Vodafone’a özel HTC Touch Diamond-II (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende emin olmak için soruyorum. Konuşma bedeli + 65x24 TL olarak mı ödeme yapılacak ?

Yada sadece konuşsanızda konuşmasanızda 65x24 tl mi ?

quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

bu taahhüt olayı nasıl fatura yazan rakama ilaveten mi geliyor? yoksa ben ayda 79 tl faturayı garani ediyorum diyorsun ona karşılık sana telefonu mu veriyor

Vodafone HTC Cihaz Kampanyasına özel 1 GB’lık Internet Paketini 18 veya 24 ay boyunca kullanma taahhüdü veren

Vadofone shop a sordum konuşma bedeli + aylık taksit miş
  • Kampanyaya gelince yine diyorum tutmaz..

PAKET SİSTEMİ İLE SATIŞ LAZIM..

AYDA 65 LİRAYA 500 MB İNTERNET + VODAFONE SINIRSIZ + DİĞERLERİ 500

YANINDADA TELEFON DİYECEKSİN OLACAK BİTECEK..

KİM VERİR 65 LİRA YAHU
  • quote:

Kampanyaya gelince yine diyorum tutmaz..

KİM VERİR 65 LİRA YAHU

Keşke senin dediğin gibi olsa. Tadında dan yenmez ama 1440 a yanında internet paketi ile bence iyi fiyat (diğer cihazların fiyatlarına göre ). dogubankda kayıtsız 800 TL imiş.

Gerçi vodafone bugün 18 ağustos olmasına rağmen hala kampanyayı duyurmadı.
  • quote:

Kampanyaya gelince yine diyorum tutmaz..

KİM VERİR 65 LİRA YAHU

şunu söyleyeyim. bu tür cihazlar genellikle üst segment ve kurumsal abonelere hitap ediyor. Ve bence satış rakamları oldukça iyi. Örnek B.B. kampanyasında olduğu gibi bu da tutacaktır.

Ama kesinlikle bireysel aboneler için konuşma paketlerinin desteklediği cihaz kampanyaları şart ve gelecektir.
  • vodafone cu arkadaşlar. Kampanyadan ses çıkmadı Dün Bilginiz var mı ?
  • Bende sordum cihazlar yetişmedi haftaya netleşir dediler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

sitede yayınlamnmış.
    http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/htc-kampanyasi.php
    http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/htc-touch-diamond.php

Sabah baktım yoktu. Hele şükür. Şimdide acaba bu cihazlar vodafone özel üretimmi ? Normal TD2 nin tüm özelliklerini içeriyor mu bunu öğrenmek kaldı

• çok pahallı
  • peki bu 1 gb lık internetin fiyatı ne kadar vodafone da yani telefon bize aylık nekadara gelcek peşin alma imkanımız yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitrooxide

peki bu 1 gb lık internetin fiyatı ne kadar vodafone da yani telefon bize aylık nekadara gelcek peşin alma imkanımız yok mu

30tl
  • teşekkürler bir iki sorum daha olcak peşin alma imkanımız yok mu bi de biz bu 75 i 18 ay verirken bi de 30 tl internete mi vercez,telefon her hatta açık mı yoksa sadece vodafone mu çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitrooxide

teşekkürler bir iki sorum daha olcak peşin alma imkanımız yok mu bi de biz bu 75 i 18 ay verirken bi de 30 tl internete mi vercez,telefon her hatta açık mı yoksa sadece vodafone mu çalışıyor

30 tl internet ücreti 75 tl'ye dahil.
    diğer soruları bir vodafone cep merkeze giderek sorabilirsiniz.
  • cevaplar için herkese çok teşekkürler
  • aramızda alan varmı?

vallahi şeytan dürtüyorda gene
  • Ya arkadaslar N97 almaktan yeni vazgectim simdide HTC Touch Diamond 2 ile Samsung Omnia arasinda kaldim HTC her ozelligiyle tam istedigim gibi Windows Mobile 6.5 de yukselebiliyor,gorunum vs hersey super ama bi tek camerada flasi yok o ayar etti beni ama Samsung Omniayi da bi arkadasinkini denemistim cok yavas telefondu bi de Windows Mobile 6.5 e yukseliyor mu bi de biliyorum HTC tek gecilir Samsunga karsi ama camerasini bilmiyorum flassiz gece cekimleri nasil bilmiyorum kafam karisti arkadaslar hangisini almaliyim HTC Touch Diamond?mi Samsung Omnia mi? Omnia 2 de cikmadi diyolar tarihini bilen var mi yakin degilse bekleyemem zaten.
  • Dün Vodafone müşteri hizmetleri ile görüştüm Touch Pro 2 için de bu tür bir kampanya yapıp yapmayacakları ile ilgili olarak. Şimdilik böyle bir planları olmadığını fakat bu tür cihaz seçimlerinin talep doğrultusunda yapıldığını söyledi. Kullanıcılardan belli bir miktarda talep alan her telefon için bu tür kampanyalar yapabileceklerini söyleyip Touch Pro 2 ile ilgili olan talebimi ilgili birime aktardı.

Yani belli bir miktarda çoğunluk sağlanırsa diğer telefonlar için de bu tür kampanyalar gelebilir..
  • BENCE talep yapıcaksak HTC HERO talebi yapalım...mis gibi oh...
  • kesinlikle htc touch 2, ben omniami yeni sattim. omnia da flash var ama sadece gece fener olarak kullanabilirsin htc nin kamerasi mukemmel bence, gece cekimleri de gayet guzel. omnia flashla bile hic guzel cekemiyordu. normal cekimleri de cok iyi sayilmaz..ben de senin gibi dusunuyordum ama cep telefonunda flas bi ise yaramiyor acikcasi ..htc al pisman olmassin
  • Arkadaşlar, bu telefonu hiç biyerde bulamıyorum şu an. Satan vodafone bayii bilen var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.