Şimdi Ara

YENİ KAMPANYA:Vodafone’a özel HTC Touch Diamond-II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3G’de dünya lideri Vodafone’dan 3G’li, Windows Mobile 6.1 işletim sistemli, geniş dokunmatik ekranlı , 5 megapiksel kameralı HTC Touch Diamond II; Türkiye’de ilk kez sadece size özel olarak karşınızda!!

Vodafone HTC Cihaz Kampanyasına özel 1 GB’lık Internet Paketini 18 veya 24 ay boyunca kullanma taahhüdü veren faturalı bireysel/kurumsal abonelerimiz kampanya kapsamında yer alan HTC Touch Diamond-II’ye ücretsiz sahip olacaklardır.
    Kampanya kapsamında ilgili taahhüt sürelerine denk gelen paketlerin aylık tutarlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Kampanya başlangıcı : 18 ağustos

• selam kobi
  • Yine zengin kesime

Fiyatlarına baktımda telefon epğey pahalı..

İyi kampanya valla..

AMa paketler keşke 4gb için olsaydı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 14 Ağustos 2009; 13:13:15 >
  • HTC Touch Diamond 2'nin teknik özellikleri

3.2 inçlik, 480 x 800 çözünürlüklü dokunmatik ekran
    528 MHz Qualcomm işlemci, 288 MB bellek
    512 MB dahili hafıza
    Windows Mobile 6.1 işletim sistemi
    HSPA/WCDMA 3G
    microSD kart yuvası
    GPS
    Bluetooth
    WiFi
    5.0 megapiksel fotoğraf makinesi
    Görüntülü konuşma için VGA ön kamera
    FM Radyo
    Office dokümanlarını görüntüleme ve düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omegama -- 14 Ağustos 2009; 13:34:01 >
  • kobi kim ya
    quote:

Orijinalden alıntı: beyazkod

selam kobi

• offf telefon bak ama bize yaramaz
  • avea 799 tl ye samsung omnia veriyor..Fiyat olarak hem turkcell in n 97 kampanyasından hemde vodafone un htc diamond 2 kampanyasından daha ulaşılabilir cihaz.Bunlar gerçek anlamda zenginlere özel kampanyalar gibi görünüyor.2 sene bağlı kalma olayı zaten kötü birşey çünkü 2 senede neler değişebileceğini kimse tahmin edemez özellikle Türkiye de..Malum hem turkcell(kamu kampanyasında 2011 e kadar değişmeyecek dendi değiştirildi) hemde avea(sınırsız rezaleti ortada) hiçbir operatöre güvenmemizi gösterdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu ben internet kullanmıyorum ama her ay 55 lira ödüyorum

Taahhüt verip bize neden vermezlerse
  • bu taahhüt olayı nasıl fatura yazan rakama ilaveten mi geliyor? yoksa ben ayda 79 tl faturayı garani ediyorum diyorsun ona karşılık sana telefonu mu veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

bu taahhüt olayı nasıl fatura yazan rakama ilaveten mi geliyor? yoksa ben ayda 79 tl faturayı garani ediyorum diyorsun ona karşılık sana telefonu mu veriyor

Vodafone HTC Cihaz Kampanyasına özel 1 GB’lık Internet Paketini 18 veya 24 ay boyunca kullanma taahhüdü veren
  • Yine kredi kartımı geçerli bu kampanyada ?
  • Soldaki ve sağdaki aynı cihaz mı?

Eğer aynı cihazsa N97 den daha çok tutulur bence

Ayrıca Vodafone sitesinde bir açıklama bulamadım.Son olarak peşinat ne kadar ki bu cihaz için?
  • Aynı cihazlar değil.Soldaki HTC Touch Pro2 sağdaki HTC Touch Diamond2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Soldaki ve sağdaki aynı cihaz mı?

Eğer aynı cihazsa N97 den daha çok tutulur bence

Ayrıca Vodafone sitesinde bir açıklama bulamadım.Son olarak peşinat ne kadar ki bu cihaz için?

peşinat yok
  • vodafone sitesinde 18 ağustosta açıklanır.
  • Bana kalırsa Pro2 daha kullanışlı bir cihaz olucak.Acaba kampanyaya bu da dahil olur mu?
    Buyrun incelemesi:
    http://www.teknokampus.com/HTC.Touch.Pro2-resimleri-775-1065036132htc+touch+pro2+5.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: artin!

Aynı cihazlar değil.Soldaki HTC Touch Pro2 sağdaki HTC Touch Diamond2.

• quote:

Orijinalden alıntı: RYU1980

Kabaca bir hesapla Touch Diamond2+1Gb Internet 79*18=1422 lira
    Sadece internet 30*18=540 1422-540=882 liraya 18 ay vade ile garantili Diamond 2.Valla şu anda spot fiyatı bile bu kadar iken garantili çok daha iyi.

TD1alacaktım . hepsiorada da nakit 987 TL. 18 ay vadeli 1.285,11 TL. iken acaba bu alette ( TD2 ) bazı kısıtlamalar olan özel bir sürüm olabilir mi ??

Yarını iple çekiyorum.
  • Kobiye Başka Rumuz Bulmak Kaldı Gene Herhalde
  • Bende emin olmak için soruyorum. Konuşma bedeli + 65x24 TL olarak mı ödeme yapılacak ?

Yada sadece konuşsanızda konuşmasanızda 65x24 tl mi ?

quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

bu taahhüt olayı nasıl fatura yazan rakama ilaveten mi geliyor? yoksa ben ayda 79 tl faturayı garani ediyorum diyorsun ona karşılık sana telefonu mu veriyor

Vodafone HTC Cihaz Kampanyasına özel 1 GB’lık Internet Paketini 18 veya 24 ay boyunca kullanma taahhüdü veren
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.