Şimdi Ara

yeni kampanya yok muu?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: prot

Arkadaslar gecen ay sonu ile butun kampanyalar bitmis ve yeni kampanya yok?

TTnet, uydunet arasinda kaldim zorunlu ttnet mi yapacagiz yani??

yeni kampanyalar olacak mi bilginiz var mi?

:D açtık gözlerimizi diktik kulakları bekliyoruz yaaaa. Millet...
  • Kampanyadan faydalanmak demek, en az 1 sene taahhüt vermek demek. kampanya dahilinde kazancınız olan 3 5 kuruşu da çatır çatır geri alıyorlar eger sonradan vazgeçerseniz. Kampanya beklemek bu yüzden pek mantıklı deil, gidin alın kendi modeminizi. 180-200 lira civarı birşey zaten. Hem hizmeti begenmezseniz vazgeçme şansınız olur, hem de hiç beklemeden ttnet den kurtulmuş olursunuz.
  • ben anlamıyorum. niye iki sene taahhüt imsalanıyor ki.
    birinin yazlıkçı paketi var üç aylık. şu an en ucuz limitsiz adsl paketidir.
    smle iki aylık yazlıkcısı var. aylık smile. taahhüt boş muhabbet. imzalamayın taahhüt falan
    karınız ayda 4 ya da 3 lira falandır. gerek yok. Yazık bu millete allahım tt den kurtar bu milleti.
    Adamlar yıllar sonra konferans verirler başka ülkelerde... Türkiye de şöyle kar ettik böyle kar ettik diye.
    siz kar etmediniz. Sizin gibi fırsatcı4lara tekelcilere dur diyen Allah kulu olmadığı için böyle dayatma yapıyorsunuz.
    Allah kulu yok çünkü bu ülkede. Vatandaşını soyduran, soyulmasına göz yumanlar. Sonunuz kaddafiden, mübarekten kötü olacak.
  • Kampanyalar hakkında Turksat 'a posta attım. Gelen cevapta yuvarlak ifadelerle yeni kampanyalarda bu talepleri karşılamaya çalışacaklarını vs. ifade ettiler.

Ben de beklemedeyim, şu an 1MB sınırsız kullanıyorum.
  • Bende kampanya bekliyorum evimde teledünya var zaten. ttnetten bıktık iyice akk de geldi zaten. 5 mbps sınırsıza gececeğim. Şöyle kurum modem ücretsiz bir kampanya olsa.. İhtiyacım olanda 4 portlu wiresli bir modem. inşallah yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Bende kampanya bekliyorum evimde teledünya var zaten. ttnetten bıktık iyice akk de geldi zaten. 5 mbps sınırsıza gececeğim. Şöyle kurum modem ücretsiz bir kampanya olsa.. İhtiyacım olanda 4 portlu wiresli bir modem. inşallah yaparlar.

Zaten tüm modemleri wireless ve 4 portlu, üstelik yeni modemler Docsis 3.0 destekli diye biliyorum.
  • TTNet'te durum AKK'den karışık iyi kampanya yaparsalar voleyi vururlar :D
    Ben o kullanıcılarda anlamıyorum AKN/AKK belliydi uygulanacağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasanmt20

Boşuna beklemeyin arkadaşlar. Bu konuda gerçekten eminim. Belki yaza kadar kampanya falan yok.

Aynen yaza kadar kampanya yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baldas

quote:

Orijinalden alıntı: tasanmt20

Boşuna beklemeyin arkadaşlar. Bu konuda gerçekten eminim. Belki yaza kadar kampanya falan yok.

Aynen yaza kadar kampanya yok...

ttnet taahhüdüm temmuzda bitecek..

bilgilendirme için teşekkürler
  • yahu çok afedersiniz bu adamların kafası çalışmıyor mu?
    bütün adsller akk uygulamaya başlamışken, uydunet neden kampanya yapmıyor? fırsatçılık olsun diye bağlantı ücretlerini mi almak istiyor? yoksa yeni müşteri gelirse altyapı kaldırmayacak diye mi korkuyorlar?
  • quote:

http://www.netsiparis.com/detay/95251523014/NETMASTER-CBW-38G4-KABLONET-MODEM

bu modem nasıldır ? çok alternatifde yok.

ilk olarak motorola ara derim sonra netmastera bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: romulus70

quote:

ilk olarak motorola ara derim sonra netmastera bak

Ben de motorolayı tavsiye ederim.Ama ileriyi düşünüp Docsis 3.0 destekli modem almakta fayda var.

• docsis 3.0 lar şebekede az zorlanıyor fakat oturtursalar Uydunet çok yol alır.
  • quote:

o docsis 3.0 modemi alırsan kısa süre sonra bağıra bağıra foruma koşarak girersin. uydunet 3.0 altyapısını oturtamadı hala. 20 mbit üzeri tarife bile yok!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakasupi

quote:

o docsis 3.0 modemi alırsan kısa süre sonra bağıra bağıra foruma koşarak girersin. uydunet 3.0 altyapısını oturtamadı hala. 20 mbit üzeri tarife bile yok!

docsis 3.0 ı şebekeye kabul ettirene kadar bir Ankara'ya gitmediğim kaldı,ara ara port güncellemelerinde gene şebeke dışı kalsada sabırla hallediliyor.

• bende bir çok kişi gibi kampanya bekliyorum uydunetten..ttnetin adil kullanımından dolayı bir çok kişi bunu bekliyor..fakat uydunetin kampanya falan yapacağı yok..siz olsanız yaparmısınız böyle bişey...adil kullanım olmayan tek internet sağlayıcısı bu kaldı neredeyse..ve 5 lik tarife 80 liraya geliyor aylık..bağlantı ve modemden sonra...gerisini siz düşünün...inşallah yaparlar tabide faydalanırız yinede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

bende bir çok kişi gibi kampanya bekliyorum uydunetten..ttnetin adil kullanımından dolayı bir çok kişi bunu bekliyor..fakat uydunetin kampanya falan yapacağı yok..siz olsanız yaparmısınız böyle bişey...adil kullanım olmayan tek internet sağlayıcısı bu kaldı neredeyse..ve 5 lik tarife 80 liraya geliyor aylık..bağlantı ve modemden sonra...gerisini siz düşünün...inşallah yaparlar tabide faydalanırız yinede...

Musteri hizmetlerini arayip sordum,bir bilgi vermediler tabii.

Ben de 3 mb sinirsiza gectim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e d d a i

quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

bende bir çok kişi gibi kampanya bekliyorum uydunetten..ttnetin adil kullanımından dolayı bir çok kişi bunu bekliyor..fakat uydunetin kampanya falan yapacağı yok..siz olsanız yaparmısınız böyle bişey...adil kullanım olmayan tek internet sağlayıcısı bu kaldı neredeyse..ve 5 lik tarife 80 liraya geliyor aylık..bağlantı ve modemden sonra...gerisini siz düşünün...inşallah yaparlar tabide faydalanırız yinede...

Musteri hizmetlerini arayip sordum,bir bilgi vermediler tabii.

Ben de 3 mb sinirsiza gectim.

3mb sınırsızda hızın tam 3 mü oldu.yoksa daha fazla alıyormsun hız..bir de sözleşme koşullarında neler var..yeni mi geçtin..mart ayında bi kampanya yok çünkü..taahhüt falan nasıl oluyor mu...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.