Şimdi Ara

yeni kampanya yok muu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar gecen ay sonu ile butun kampanyalar bitmis ve yeni kampanya yok?

TTnet, uydunet arasinda kaldim zorunlu ttnet mi yapacagiz yani??

yeni kampanyalar olacak mi bilginiz var mi?

• Ben de yeni kampanya bekliyenlerdenim,güzel kampanyalar kaçmış bekleyecez artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: vorb

Ben de yeni kampanya bekliyenlerdenim,güzel kampanyalar kaçmış bekleyecez artık
    mart 15ten sonra bahar kampanyası ayağına bişeyler yaparlar merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waterfall_man

Alıntıları Göster
    o vakit 15 i bekleyeceğiz. yoksa ttnet e el mahkum :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: prot

o vakit 15 i bekleyeceğiz. yoksa ttnet e el mahkum :((

Alıntıları Göster
    beklemedeyim. 1 mbit kesmiyor artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timurlénk

aynen zaten 2 yıl sözleşmede bitcek mart faturasında kablo tv ye mahkum olmasam düşünmem geçerim DSL lerden birine
  • quote:

Orijinalden alıntı: brifing

quote:

aynen zaten 2 yıl sözleşmede bitcek mart faturasında kablo tv ye mahkum olmasam düşünmem geçerim DSL lerden birine

Alıntıları Göster
    Yeni kampanya değil yeni tarife beklemek lazım.

Smile ADSL 8 mbs net limitsiz artı D-Smart SD maxi paket 55 lira bizde ise 3mbs + Teledünya 60 kusur lira. İyi ama onlar kotalı hız düşüyor diyeceksiniz; sıkıntı da orada kağıt üzerinde kota var ama firmalar kendilerini korumak için koymuşlar sanki o kotayı gerekirse uygulamak adına. Fiilen uygulamıyorlar.

Bütün hızlar en az 2 kat artmalı ayın 15'inde mi kaçında olacaksa bu iş.

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

Smile ADSL 8 mbs net limitsiz artı D-Smart SD maxi paket 55 lira bizde ise 3mbs + Teledünya 60 kusur lira. İyi ama onlar kotalı hız düşüyor diyeceksiniz; sıkıntı da orada kağıt üzerinde kota var ama firmalar kendilerini korumak için koymuşlar sanki o kotayı gerekirse uygulamak adına. Fiilen uygulamıyorlar.

Alıntıları Göster
    Ben de yeni kampanya ya da tarife bekleyenlerdenim. Modemimi de aldım, bu yüzden taahhüt yaptırmadan 3mbit bağlatmayı düşünüyorum ama @engunaydin'in da dediği gibi 1mbit 3mbit çok yetersiz bağlantılar. Ayda 50 TL verip en az 8mbit ile bağlanmak istiyor insan. Harddisk fiyatları pahalı, devir bluray devri, artık arşiv yapmaktansa birkaç saat önceden filmi indirmeye başlayıp akşamında izlemek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 11 Mart 2012; 1:58:08 >

• quote:

Tarihi nerden biliyorsun.
    Nasıl tahmin ettin.
    emin misin
    Ya olmazsa
    15 martı mı bekleyelim
    Önceki senelerde olmuş muydu.
    Salladın mı, ciddi misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozoz57

quote:

Nasıl tahmin ettin.
    emin misin
    Ya olmazsa
    15 martı mı bekleyelim
    Salladın mı, ciddi misin

Alıntıları Göster
    Ttnet in 2 ay denemes bedava kampanyasına müracat ettim.Son günlerde modemi falan verip çıkabiliyormuşsun.Sadece telefon faturası ödeyip biraz da uğraşmak gerekiyor ...

• quote:

adil kullanımın bir numaradan ibaret olduğunu hesaba katarsak cidden çok iyi kampanyalar yapıyorlar. uydunet çok yavaş davranıyor. uyduneti bırakmayı düşünmeyen birisi olarak artık diğer alternatifleri ciddi ciddi değerlendirmeye başladım.
  • quote:

quote:

adil kullanımın bir numaradan ibaret olduğunu hesaba katarsak cidden çok iyi kampanyalar yapıyorlar. uydunet çok yavaş davranıyor. uyduneti bırakmayı düşünmeyen birisi olarak artık diğer alternatifleri ciddi ciddi değerlendirmeye başladım.

Alıntıları Göster
    Az önce 1Mb hızımı 3Mb e yükselttim. :)

Biraz böyle devam edeyim, sonra yine 1Mb e düşürürüm. Nasıl olsa, geçişlerde bir sıkıntı olmuyor. Daha önce de 2 aylığına 3Mb e çıkartmıştım.

İnsan yüksek hıza alışıp daha sonra düşürünce, tabiri caizse ''Attan inip, eşeğe bimiş gibi'' oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozoz57

quote:

Nasıl tahmin ettin.
    emin misin
    Ya olmazsa
    15 martı mı bekleyelim
    Salladın mı, ciddi misin

Alıntıları Göster
    daha önceki senelerde mart ayında bahar kampanyası adı altında kampanyalar olmuştu. bu sene de olacaktır diye düşünüyorum.ben de 10mbit 40 gblık için bi kampanya bekliyorum. sınırsız iyi ama hız da önemli.1 mbit artık yavaş kalıyo valla.
    12 ay taahütlü 35 tl falan süper olur.

• quote:

daha önceki senelerde mart ayında bahar kampanyası adı altında kampanyalar olmuştu. bu sene de olacaktır diye düşünüyorum.ben de 10mbit 40 gblık için bi kampanya bekliyorum. sınırsız iyi ama hız da önemli.1 mbit artık yavaş kalıyo valla.
    12 ay taahütlü 35 tl falan süper olur.

Alıntıları Göster
    Smile ADSL + D Smart kampanyasını düşünüyorum ben de ama 24 ay taahhüt olayına girmek de istemiyorum.

Ay sonuna kadar bekleyeceğim bakalım daha mantıklı bir kampanya çıkacak mı?

Bu arada Turkcell Superonline Fiber olayı nasıldır? Bizim bölgeye geçen sene fiber kablolama yapıldı fakat apartmana çekilmedi. Arayıp durumu sorgulayabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Smile ADSL + D Smart kampanyasını düşünüyorum ben de ama 24 ay taahhüt olayına girmek de istemiyorum.

Ay sonuna kadar bekleyeceğim bakalım daha mantıklı bir kampanya çıkacak mı?

Bu arada Turkcell Superonline Fiber olayı nasıldır? Bizim bölgeye geçen sene fiber kablolama yapıldı fakat apartmana çekilmedi. Arayıp durumu sorgulayabilir miyiz?

Alıntıları Göster
    ben de uydunet kampanyası bekleyenlerdenim
  • quote:

Orijinalden alıntı: iski

ben de uydunet kampanyası bekleyenlerdenim

Alıntıları Göster
    Boşuna beklemeyin arkadaşlar. Bu konuda gerçekten eminim. Belki yaza kadar kampanya falan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasanmt20

Boşuna beklemeyin arkadaşlar. Bu konuda gerçekten eminim. Belki yaza kadar kampanya falan yok.

Alıntıları Göster
    30 tl(4gb kotalı)+15tl(yalın internet bedeli) ödeyen biriyim...şuan sorgulattım ayın 13 ü itabariyle 4.3 gb kullanmışım.hem internetin zevkine varamıyorum hemde kotayı sürekli aşıyorum...2 yılımı da doldurdum neye geçsem ne yapsam bilmiyorum???(telefonuda iptal ettirdik yalın için saolsunlar 5 tl düşürdüler)

• quote:

tahmin mi, duyum mu?
  • quote:

quote:

tahmin mi, duyum mu?

Alıntıları Göster
    Uydunet bu kadar teknolojinin gerisinden geldiği müddetçe nasıl müşteri kazanmayı düşünüyor anlamadım (Tabi öyle bir düşünceleri varsa).. Ve bu konuda hiç bir çalışmaları yok. Geçtiğimiz yaz hızlarda artış ve fiyatta indirim beklerken bir tek 3 mbps hız getirdiler başkada bir şey yok ortada. Bende gidip iptal ettirmiştim. Umarım hızları yükseltip fiyatta iyileştirme yaparlar en yakın zamanda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 14 Mart 2012; 11:43:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokbiloz

Uydunet bu kadar teknolojinin gerisinden geldiği müddetçe nasıl müşteri kazanmayı düşünüyor anlamadım (Tabi öyle bir düşünceleri varsa).. Ve bu konuda hiç bir çalışmaları yok. Geçtiğimiz yaz hızlarda artış ve fiyatta indirim beklerken bir tek 3 mbps hız getirdiler başkada bir şey yok ortada. Bende gidip iptal ettirmiştim. Umarım hızları yükseltip fiyatta iyileştirme yaparlar en yakın zamanda..

Alıntıları Göster
    Bende uydunet+kabloTV kullanıyorum. Açıkcası telefon çözümüde sunduğu için superonline a geçmeyi düşünüyorum ama Türksatın VOİP hizmetinde bir gelişme olurmu diye 1-2 ay daha bekleyeceğim. Diğerlerinin 20 mbit hızla verecekleri adil kullanım kotasını 1 haftada aşarım bu sebepten anlamsız geliyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.