Şimdi Ara

yeni kangoo (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.731
Cevap
3
Favori
369.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu arada en önemli konuyu unutmuşum KANGOO BAKIM ARALIKLARI 20000KM OLARAK DEĞİŞMİŞ OCAK 2011 TÜM KANGOOLAR BAKIM ARALIKLARI 20000KM ARALIK OLARAK YAZAN 15000KM DE SERVİSLERDE 20000 E ÇEKİLECEK..
  • 2007 modeller için geçerli değildir herhalde ...
  • Alfa,

Hayırlı uğurlu olması, kazasız belasız kullanman dileğiyle.

Arkadaşıma da almak üzere bugün mais'e gittik. Öğleden sonra fiyatlara zam gelecekmiş. Aracın olmadığını, gelecek partiler için şimdilik ne tarih ne de fiyat veremeyeceklerini söylediler.

Hafta sonu tekrar soracağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan144 -- 11 Ocak 2011; 18:12:16 >
  • Ben arabayı teslim alırken özellikle sordum 15.000 km dediler.yag değişimi de şu an yol bilgisayarında 14bin küsür diyor?ne ara cektiler bunu 20.000 e
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan144

Alfa,

Hayırlı uğurlu olması, kazasız belasız kullanman dileğiyle.

Arkadaşıma da almak üzere bugün mais'e gittik. Öğleden sonra fiyatlara zam gelecekmiş. Aracın olmadığını, gelecek partiler için şimdilik ne tarih ne de fiyat veremeyeceklerini söylediler.

Hafta sonu tekrar soracağız.

Nereden bakarsan bakarsan bak en az 1000 tl koyarlar şimdi üstüne
  • 2004 model kangomun ruhsatında panelvan yazıyordu.

Şimdikinde kapalı kasa kamyonet yazıyor( diğer sayfadaki açıklama bölümünde ise çift sıra koltuk, camlı)...

Henüz MTV fişi elime ulaşmadığından Kamyona göremi yoksa Panelvana göre mi vergilendirilecek merak ediyorum.

Yeni araç teslim alan arkadaşlar sizde durum nasıl?
  • Ruhsatta kamyonet geçse de mtv panelvan olarak ödeniyor 348.5 x 2=697 lira ...
  • alfa-x aracınız hayırlı olsun.Kazasız belasız kullnanmanız dileğiyle...
  • quote:

2004 model kangomun ruhsatında panelvan yazıyordu.

Şimdikinde kapalı kasa kamyonet yazıyor( diğer sayfadaki açıklama bölümünde ise çift sıra koltuk, camlı)...

Henüz MTV fişi elime ulaşmadığından Kamyona göremi yoksa Panelvana göre mi vergilendirilecek merak ediyorum.

Yeni araç teslim alan arkadaşlar sizde durum nasıl?

Aynen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

Arkadaşlar çok şükür bende dün aracımı teslim aldım

Frenler söze gerek yok çok iyi hatta bu sınıfta böyle fren yok..

hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela göstermesın kardeşım

frenler cümlesine aynen katılıyorum

resımlerı bekleriz
  • 2010 GLADYATÖR SATIŞ ÖDÜLLERİNİ KAZANANLAR
    En Çok Satılan Otomobil ve Hafif Ticari Araç Markası: Ford
    En Çok Satılan Otomobil Markası: Renault
    En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Markası: Fiat
    En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Modeli: Ford Transit Connect
    En Çok Satılan Otomobil Modeli: Renault Symbol
    En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası: Citroen
    En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası: Alfa Romeo
  • Aracım bugün itibariyle internet vergi dairesinde görülmeye başladı(1 nci dönem MTV henüz ödenmemiş!!!).

Ruhsatta cinsi kamyonet geçmesine rağmen vergi dairesinde Panelvan görünüyor. Demek ki devletimiz halen kamyonet ile panelvan farkını öğrenememiş:) İnşallah muayene istasyonuna gittiğimde elime EK-1 tutuşturmazlar:(((

Yani Historiys'in dediği gibi; yıllık MTV 348.5 x 2 = 687 TL...
  • quote:

Aracım bugün itibariyle internet vergi dairesinde görülmeye başladı(1 nci dönem MTV henüz ödenmemiş!!!).

Ruhsatta cinsi kamyonet geçmesine rağmen vergi dairesinde Panelvan görünüyor. Demek ki devletimiz halen kamyonet ile panelvan farkını öğrenememiş:) İnşallah muayene istasyonuna gittiğimde elime EK-1 tutuşturmazlar:(((

Rıdvan sen boyle soyleyince ben de baktım herhangi birsey yok..senin neden boyle oldu ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rozgen -- 13 Ocak 2011; 1:34:28 >
  • Herkese teşekkürler sizlere de hayırlı olsun

Vergide panelvan geçiyor.

Fiyatlarda başta zam olsada sonra eskiye döner çünkü bu yıl ki satış hedefi geçen yılın aynısı düşünülüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rozgen

quote:

Aracım bugün itibariyle internet vergi dairesinde görülmeye başladı(1 nci dönem MTV henüz ödenmemiş!!!).

Rıdvan sen boyle soyleyince ben de baktım herhangi birsey yok..senin neden boyle oldu ki?

kamyonet-panelvan olayı mı yoksa vergi dairesinde henüz vergisinin ödenmemiş olması mı?

• yahu şu panelvan olayını dert etmeyın

panelvan yazana en arkasına ruhsatın yandan camlı koltuklu yazar

kamyonet yazanada kamyonetin yanına yandan camlı çift sıra koltuklu yazar yani ikiside devletin gözünde aynı
  • Selam arkadaşlar.
    Şirkete 2 adet 105.lik kango expression aldım bir süredirde sizi takip ediyorum.
    Az önce şikayetvar.com dan şikayetlere baktım kangoların bütün şikayetleri balatalar ve kalorifer kazanlarından kaynaklanıyor.
    Benim merak ettiğim husus bu şikayetler artık kronikleştiğine göre renault bu olayı düzelttimi?
    Eğer düzeltmediyse işimiz şansa kalmış demektir
    Kısmetse araçlar yarın geliyor inşallah sorun yaşamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanaka9

Selam arkadaşlar.
    Şirkete 2 adet 105.lik kango expression aldım bir süredirde sizi takip ediyorum.
    Az önce şikayetvar.com dan şikayetlere baktım kangoların bütün şikayetleri balatalar ve kalorifer kazanlarından kaynaklanıyor.
    Benim merak ettiğim husus bu şikayetler artık kronikleştiğine göre renault bu olayı düzelttimi?
    Eğer düzeltmediyse işimiz şansa kalmış demektir
    Kısmetse araçlar yarın geliyor inşallah sorun yaşamam.

Kalorifer kazanları iyileştirildi ancak frenlerden gelen sesler aynen devam ediyor,ona çözüm bulamadılar...
  • Hayırlı olsun evet kronik sorun dijital klimalar dı.Son getirdikleri parçalarda firmayı değiştirdiklerini söylemişler ?? bizdekiler manuel olduğundan Sorun yok.

Fren için iyileştirme yapılmış mı görücez bende yeni aldım.

Yanlız aracınızın üretim tarihi önemli bunu aldığınız firmadan veya aracın lastiklerindeki 3010 yazan rakamlardan anlayabilirsiniz 30=30.hafta 30/4=7.ayın 2.haftası 10=2010

Tahminim Ağustos ayından sonra üretilenler yeni parçayla üretilmiş olabilir.

Umarım problem yaşamazsınız 3 yıl garantisi var..
  • nanaka9,
    araçlarınız hayırlı olsun...
    sizinkinde teknoloji paketi vardı sanırım, yani benim gibi üste para verip eziyet çekecek müşterilerdensiniz...
    (dijital diye üste para alıyorlar,sonra öğreniyoruz ki manual daha iyi.)
    zannetmiyorum ama umuyorum şu kalorifer işini gerçekten çözmüşlerdir...
    alfa -x inde söylediği üzere şu an yapabileceğiniz tek şey en yeni araçlardan alabilmek.
    oda olmazsa yine umuyorum ki servisin tek seferde -garantide olduğundan- sorunu çözmesi,çözemeyen de çok zira...
    ama şu elektrikli arka cam yok mu vazgeçemedim ondan işte ben...bile bile lades biraz da işte...
    frenlerdeki sesi geçiyorum direk artık,kadı kızındaki kusura yordum onuda...

klimanın tam problemi ne bu arada...sorunda sorun ne?ısıtmıyo mu,çabuk mu ısıtmıyo... hep "klima sorunu" diye okudum ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5erkan -- 14 Ocak 2011; 10:31:58 >
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.