Şimdi Ara

yeni kangoo (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.731
Cevap
3
Favori
369.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkese teşekkürler. öyle bir araba almak istiyorumki çok ekonomik olacak. bagajı büyük olacak. yedek parçası olacak. servisi yaygın olacak. 2nc eli olacak. yaz kış 4 lastiğine 2bin ytl deyilde 700ytl olacak. çok ağır olmayacak. altı yüksek olacak. çok pahalıda olmayacak= kangoo kangoo gerçekten diğer araçlara göre %50 çoğu bakımdan ekonomiktir. ailemizin en ekonomik olan aracı kangodur. bence bir aile için iyi bir seçenek. çok parası olan velsatis alsın
  • kim bana nasıl bir araba alayım sorunca vallahi kango diyorum. çünkü para zor kazanılıyor. sonuçta aynı işi daha az masrafla görüyosak kango tabiiki. ben honda kullaniyorum kangoyu kullandıkca düşünüyorumki senede boşuna en az 7bin ytl fazladan ödüyorum ve musrif diye düşünüyorum. yok kangoo ya terfi edeceem.yılda 30 yada 35bin km yapiyorum
  • Bence Kangoonun içi çok harika olmuş. Ama Berlingo daha tipli arkadaşlar. Berlingo resmen jip gibi olmuş. Caddy'i hiç demeyin çok kötü zaten
  • caddy mi kötü _??? ilginç kaliteden anlamıosun demektir
    1.kangıo eski haline göre 360 derece dönmüş ve çok tatlı içide çok sıcak ve sceninc gibi çok lüxs bir hava var citroende ger ebnzer kaslı yapıya sahip aynı hatlar farlar fln değişk fransız sonuçta rakipler ama içi hoş değil bizim bmc minibüsleri gibi konsol war
  • Arkadaşlar açıkcası beni kombi haricinde bi araba paklamaz.Bi Tempram var.Yen partner çok hoşuma gitti.2008 temmuzda gelecekmiş.Açıkcası, Kango da çok güzel olmuş.Hangisi önce çıkarsa bakalım artık.

Artık eski kasa caddy ve connect leri yeni nesil kombilerle karşılaştırmak bile yanlış..Çıkarsın VW yeni caddy o başka..

Caddy lerin yedek parça fiyatları uçuğunda ötesinde.25-30 binde debriyaj balatası değiştiren ve buna 1200-1500 ytl civarı para verenler var. şikayetvar.com da kısa bi araştırma yapmak kafi..

Kango servisi ile parçası ile uygun.
    Şimdi tam kafam karıştı..Partner mi?Kangoo mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyaztebeşir

Caddy lerin yedek parça fiyatları uçuğunda ötesinde.25-30 binde debriyaj balatası değiştiren ve buna 1200-1500 ytl civarı para verenler var. şikayetvar.com da kısa bi araştırma yapmak kafi..

bizimde balata bitti ve değiştirdik 40 binde.575 ytl tuttu.orjinal parça takıldı tabi ama yetkili serviste değil özel serviste.sadece bilgin olsun diye yazdım
  • Valla hemen bulduğum bi iki link...Oturup arasam daha çok çıkar eminim.

http://www.modifiyem.com/forum/archive/index.php/t-58299.html

http://www.turkeyforum.com/satforum/archive/index.php/t-361450.html

Demek yazdıkları kadar pahalı değilmiş.Ama serviste buluyordur, o civarı..
    Yinede 40 bin balaa değişimi için çok az.

Kardeşim bu Caddy yi kullanmasını hiç kimse bilmiyor mu?:)

• valla bende bilmiyorum.100 binde değişende var 15 binde değişende.ağır araba.motor boğulma yapmıyor ve otomatik olarak devirsiz kaldığında stop ediyor.sanırım o yüzden kullanıcılar ayağını sürekli debriyajda tutuyor.neyseki tek kronik sorunu bu
  • kangoo hepsininin içinde en iyisi olmuş.berlingo çok kaba,hantal ve artık caddy'nin yenilenmesi gerek.eskidi bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar1646

kangoo hepsininin içinde en iyisi olmuş.berlingo çok kaba,hantal ve artık caddy'nin yenilenmesi gerek.eskidi bence

evet
  • nihayet bna katılan biri çıktı.
  • quote:

nihayet bna katılan biri çıktı.

• Evet arkadaşlar son aldığımız duyumlara göre 1 -2 haftaya kadar mart ortasına doğru yeni kangoo lar geliyor bayilere ısrarla sordum ne fiyat nede hangi motorların geleceği konusunda bilgi veremiyorlar bir kangoo kullanıcısı olarak ben de merakla bekliyorum. Duyduğum kadarıyla yeni kangoo lar daha çok konfora yönelik düşünülerek tasarlanmış örn. bütün kangoo kullanıcılarının ortak sorunu olan içeriye ses alma %50 oranında azltılmış arka sürgülü kapıya bile elektrikli cam uygulaması yapılmış ki bu sınıfında ilk Zaten iç görüntü fotğraflarına bakarsanız kapı konsolunda dört cam için kumanda var buda eminim çok kullanışlı olacaktır. Herkese Selamlar.
  • hayr mayısta gelecekmiş. daha çok var dergide okumustum
  • Bende dergilere bakarak öyle düşünüyordum fakat bayide bulunan satış görevlisi arkadaş bana 1 -2 haftaya kadar gelir dedi benim tahminim mart sonuna doğru gelir İşim gereği zaten hep şehir dışına çıkıyorum ve özellikle dikkat ediyorum Renault bayilerinde eski kasa Kangoo yok denecek kadar az. Bence Mart ayı içinde gelir çünkü Grandtour da mayısa doğru gelecek ikisinin lansmanını aynı anda yapmazlar yoksa büyük bir strateji hatası olur. Saygılar
  • quote:

hayr mayısta gelecekmiş. daha çok var dergide okumustum

quote:

melmer Tarih 26 Şubat 2008; 9:16:12

Bende dergilere bakarak öyle düşünüyordum fakat bayide bulunan satış görevlisi arkadaş bana 1 -2 haftaya kadar gelir dedi benim tahminim mart sonuna doğru gelir İşim gereği zaten hep şehir dışına çıkıyorum ve özellikle dikkat ediyorum Renault bayilerinde eski kasa Kangoo yok denecek kadar az. Bence Mart ayı içinde gelir çünkü Grandtour da mayısa doğru gelecek ikisinin lansmanını aynı anda yapmazlar yoksa büyük bir strateji hatası olur. Saygılar

Bence ortasını bulun belki Nisanda gelir

• HERKESİN ARABASI KENDİNE GÜZELLL...
  • ya zaten grandtour nisanda gelecek.kangoo mayısta yazıyor her yerde.o zaman nisan sonu gibi
  • daha ekonomiği yok hep kango alacağız. parayı bulunca mercedesi yanına çekeriz
  • Renault bayi koordinatörü de mart demiş.Bencede mart ortasında veya sonunda olabilir.Piyasanın daralmasından dolayı bence öne aldılar.Çünkü heryerde mayıs yazıyodu.Ben ingiltere dekiwww.renault.co.uk sitesini takip ediyorum.Çünkü orada çıktıktan sonra bizede geliyo.
    Bu arada çarpışma testinden 4 yıldız almış.Bir öncekinden bariz daha iyi.

Ses yalıtımında sitesinden çeviridir.
    Arka çamurluk içi padler 15mm yapılmış.İzalasyon labaratuvarlarında yeni nesillerde kullanılan teknikler kullanılmış.Havalandırma sistemi eskisine oranla çok daha etkili.%20 daha etkili soğutma ve ısıtma yapıyormuş.
    4 tekerlekte disk frenler ve sınıfının en kısa duruş mesafesi 39m.

euro ncap çarpışma testinde caddy den 1 puan fazla aldı.

Caddy gibi polonya da diil fransa da üretiliyor.

Caddy golf-kangoo scenic üzerine geliştirldi.

Motor 1.5 dci 70 hp 185nm (eskisi 65 hp 160 nm) baz motor.Ama ağırlıkta artmış.

diğerleri 1.5 86 hp 200nm,ve 105hp 240nm.

Ama reno clio larda meganlarda yaptığı gibi bu motorları avrupada satıp Ülkemizde Satmayabilir.Bu motorlar baz hariç 2 yıldır avrupada kullanılıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 28 Şubat 2008; 9:48:50 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.