Süpersin oxside ne diyilebilinir ki başka? bu yaptığın çalışmaya olumsuz yorum yapan olmaz. Emeğine sağlık.
quote:Orijinalden alıntı: MeM-Trfotoğraf kadar gerçekçi.ama sanki ön sol bacak biraz garip olmuşAlıntıları Göster Ön sol bacakdaki garipliği bende fark ettim düzeltmeye çalışıcam.Aslında birebir orantılı yaptım ama gögelemede sorun var galiba
quote:Orijinalden alıntı: MeM-Trfotoğraf kadar gerçekçi.ama sanki ön sol bacak biraz garip olmuşAlıntıları Göster Güzel...Vesikalık tarzı resimlerde çiziyor musun? Çizimleri parayla mı yapıyorsun yoksa hobi felan mı?
quote:Orijinalden alıntı: __EFENDİ__Güzel...Vesikalık tarzı resimlerde çiziyor musun? Çizimleri parayla mı yapıyorsun yoksa hobi felan mı?Alıntıları Göster Ön sol ayağı biraz düzelttin mi tam olur :D
quote:Orijinalden alıntı: MeM-Trfotoğraf kadar gerçekçi.ama sanki ön sol bacak biraz garip olmuşAlıntıları Göster çok güzel ile harika arasında bir yerlerde.
quote:Orijinalden alıntı: __EFENDİ__Güzel...Vesikalık tarzı resimlerde çiziyor musun? Çizimleri parayla mı yapıyorsun yoksa hobi felan mı?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: __EFENDİ__ Güzel...Vesikalık tarzı resimlerde çiziyor musun? Çizimleri parayla mı yapıyorsun yoksa hobi felan mı? Parayla çizmiyorum ama biraz daha geliştirmem lazım.O zaman parayla çizebilirim.
quote:Orijinalden alıntı: oxsıdequote:Orjinalden alıntı: __EFENDİ__ Güzel...Vesikalık tarzı resimlerde çiziyor musun? Çizimleri parayla mı yapıyorsun yoksa hobi felan mı? Parayla çizmiyorum ama biraz daha geliştirmem lazım.O zaman parayla çizebilirim.Alıntıları Göster sağlam çizmişsin hocam ama ön ve arka ayaklar arasında bi orantısızlık var gibi geldi bana
quote:Orijinalden alıntı: Basarsağlam çizmişsin hocam ama ön ve arka ayaklar arasında bi orantısızlık var gibi geldi bana Alıntıları Göster resmin orjinaline burdan bakabilirsiniz http://www.hosresimler.com/At-Resimleri/at-resimleri.jpg
quote:Orijinalden alıntı: oxsıderesmin orjinaline burdan bakabilirsiniz http://www.hosresimler.com/At-Resimleri/at-resimleri.jpgAlıntıları Göster yukarıya
quote:Orijinalden alıntı: _Kubar_Ben çöp adam bile çizemem Güzel çalışmaAlıntıları Göster Forza sanat forza sanatçı.
quote:Orijinalden alıntı: kenyackForza sanat forza sanatçı.Alıntıları Göster Güzel arka plana geçebilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: fthbsrnSüper olmuş Alıntıları Göster Gercekten güzel çizmişsin, tebrik ederim
quote:Orijinalden alıntı: _Kubar_Ben çöp adam bile çizemem Güzel çalışmaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _Kubar_ Ben çöp adam bile çizemem Güzel çalışma resim derslerinde hep bana çizdirirdin zaten
quote:Orjinalden alıntı: oxsıde Henüz bitmedi arkadaşlar.45-55 dk arası sürdü bu hali.Sadece arka plan kaldı.Her türlü yoruma açığız Saygı duyarım