selamlar arkadaslar ,bildiğiniz gibi 307 araclarda kol ön kol dayama yerlerı bıraz uyduruk ıkısındede sorun var yerlerınden cıktı bunları nasıl hallettırebılırım ve malıyetlımıdır yanı eskı durumuna nasıl getırttırırım ?
saygılar
Koltuğa entegre kol dayamalrından söz ediyorsanız boşverin gitsin,en iyi çözüm,Armster'in bu araçlar için geliştirdiği özel kolçak,çok kaliteli,fonksiyonel birkolçak,sanırım 150 tl civarında satılıyor,içi süet kaplı,hareketli mekanizma,iç dekora tam uyumlu renklerde,dışı da çok kaliteli vinil malzeme,ben 2007 model HDI'me taktım,fotoğraflarını ekliyorum
Fotolarınızı merakla bekliyoruz.
bende resımlerı beklıyorum hemen bunu yaptırmak ısterım
Benim aracın orijinalinde kol dayama yok. Bunu monte edebilir miyiz?
şimdi benım sorun şey bunu almasına alırızda orjınal kolları cıkarıp atınca oralarda delıkler kalacak o sorunu nasıl asacagız kafama takılan bu
evetorijinalinde kol dayama yoksa daha iyi,bunu kolaylıkla monte edebilirsiniz,eğer koltuklarda ufak kolluklar varsa iş daha zorlaşıyor; onları çıkarmak gerek;bu sefer de koltuklarda küçük delikler kalıcaktır..üzülmeyin onun da çaresi var,oto döşemecilerinde siyah,gri ve bej rengi plastik küçük kapaklar var kapatmak için
Ben 60 TL karşılığında değiştirdim mekanizmaları.
yok arkadaşım yaa oto döşemecilere git ve onlar özel yapıştırma malzemelri ile kolçağın içindeki mekanizmayı yapıştıyolar.ayrıca koltukta hiçbir delme işlemi falan yapmana gerek yok.fiyatıda sadece 15 liraya falan yapıyolar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme