elektroststik ile eac duymasınlar alman kalitesini sorguladığını. Sana özel kolçak mı yapacaktı adamlar? Varmış kullan nasıl kullanırsan
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F35A24E11
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Hyundai lerde nasıl acaba? Çok merak ettim şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F35A24E11
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Kol dayama denen şey aslında kol dayama değil orta saklama gözü gibi bir şey çoğu araçta. Vites topuzu bu işi daha iyi görüyor bana kalırsa.
quote:
Orijinalden alıntı: volkman
elektroststik ile eac duymasınlar alman kalitesini sorguladığını. Sana özel kolçak mı yapacaktı adamlar? Varmış kullan nasıl kullanırsan
Alıntıları Göster
haklı, bence uygun kullanım için koltuk geriye alınmalı
quote:
Orijinalden alıntı: macro73
Alıntıları Göster
Boyu kısa olup koltuğu öne çekenler için kullanımı sıkıntılı ayarlanabilir kolçak olmalıydı. Yada WV onu oraya sadece eşya gözü olarak koymuş kolçak değil diyeceğim ama o durumda da kapağını kumaş döşemezdi herhalde. Yani WV biraz düşüncesiz davranmış bu kolçak işinde kısa boylu müşterilerini düşünmemiş hiç.
quote:
Orijinalden alıntı: macro73
Alıntıları Göster
arkadakinin ayak dayamasına daha uygun duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: joushkun
quote:
Orijinalden alıntı: golfçü_
quote:
Orijinalden alıntı: joushkun
Alıntıları Göster
Kol dayama diyince aklıma berber geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: çapultra
Kol dayama diyince aklıma berber geldi.
Alıntıları Göster
Golf'teki kolçak ileri geri ve yukarı aşağı hareket ettirilebiliyordu sanırım. Bunda olmaması saçma.
quote:
Orijinalden alıntı: Utku
Golf'teki kolçak ileri geri ve yukarı aşağı hareket ettirilebiliyordu sanırım. Bunda olmaması saçma.
Alıntıları Göster
adı üstünde ön kol "dayama" adam sana kolunu DAYAMA demiş.
quote:
:-):-)
Coskun nikli arkadas bahsedilen parcanin anlam ve onemini aciklamis bize soz dusmez :-)
quote:
Orijinalden alıntı: time_keeper
Guncel golf ile guncel jetta nin ic mekan kalitesi arasinda 10 yil var maalesef.
Hatta yeni jettayi ancak golf 3 ile karsilastirmak dogru olabilir :-)
Ama bugun tercih etsem golf yerine yeni jetta alirim. Disi cok hos :-)
quote:
Orijinalden alıntı: eac
quote:
Coskun nikli arkadas bahsedilen parcanin anlam ve onemini aciklamis bize soz dusmez :-)
Öyle deme eac. Az önce Hyundai Elantra ya baktım, valla hiç sorun yok. Şimdi alman kalitesini sorgulama durumu oluşuyor bu durumda. Ne yapcaz? Bunu vw fabrikasına bildirmeli birileri. Yoksa teneke vs vw kalitesi tartışmasına dönecek durum
quote:
Guncel golf ile guncel jetta nin ic mekan kalitesi arasinda 10 yil var maalesef.
Hatta yeni jettayi ancak golf 3 ile karsilastirmak dogru olabilir :-)
Ama bugun tercih etsem golf yerine yeni jetta alirim. Disi cok hos :-)
Bilgilendirme için sağol
quote:
quote:
quote:
Öyle deme eac. Az önce Hyundai Elantra ya baktım, valla hiç sorun yok. Şimdi alman kalitesini sorgulama durumu oluşuyor bu durumda. Ne yapcaz? Bunu vw fabrikasına bildirmeli birileri. Yoksa teneke vs vw kalitesi tartışmasına dönecek durum
Yeni jettayi volkswagenden saymyoruz sayin volkman :-)
quote:
quote:
quote:
quote:
Yeni jettayi volkswagenden saymyoruz sayin volkman :-)
Alıntıları Göster
Volkswagen hiç mi düşünmez. Ben koluma nasıl dayacağım yahu.Boyumda türkiye ortamalarına göre orta 1.80.
Heralde bu araba sadece almanlar için tasarlandı.
quote:
Orijinalden alıntı: Sonork
Volkswagen hiç mi düşünmez. Ben koluma nasıl dayacağım yahu.Boyumda türkiye ortamalarına göre orta 1.80.
Heralde bu araba sadece almanlar için tasarlandı.
Alıntıları Göster
Evet bu durumda ne diyoruz..Daya doğuş dayaaa.
quote:
Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit
Evet bu durumda ne diyoruz..Daya doğuş dayaaa.
Alıntıları Göster
corolla da da bu şekilde ama üst kısmı çektiğin zaman öne geliyor koltuk gibi nasıl istersen öyle ayarlıyorsun
jetta da bu şekilde olmasın ? varmı böyle bir sistem yoksa sabit mi ?