meraba arkadaşlar bende Peugeot partner tepe var bunun kol dayamaları yıpranmış değişmek istiyorum bu yukardaki olurmu olursa nereden alabilirim teşekkür ederim |
Bildirim
meraba arkadaşlar bende Peugeot partner tepe var bunun kol dayamaları yıpranmış değişmek istiyorum bu yukardaki olurmu olursa nereden alabilirim teşekkür ederim |
Ek bilgi bende makyajlı jetta var yukarı aşağı ileri geri ayarlanabiliyor kol dayaması. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emres37 -- 11 Mart 2022; 1:8:15 > |
Senin üstündeki üye kendi aracıyla alakası bile olmayan 11 yıl önceki konuyu hortlatmış. Sen de bilmediğin konuda yanlış bir yorum yapmışsın. Ulan arama motoru sen nelere kadirsin gül gül öldüm. Yine de bilgiyi düzeltelim belki yine arama motoru sayesinde birinin işine yarar. Mk6 kasa jettaların ilk versiyonunda kol dayama sabitti ve konumu da bu konuda eleştirildiği gibi çok fazla gerideydi. Sonradan değiştirdiler bunu. 2012 mk6 jetta ve 2015 mk6 makyajlı 2 jettamız var. 2015 olanı haraketli ve ileri geri ayarlanabiliyor... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yorumumu düzenledim, bendeki 2.sefer makyajlanan BMT Comfortline. |