Şimdi Ara

Yeni Jetta Ön kol Dayama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tiguanda da ön kol dayama hareket ediyor. jetta da hiç dikkat etmedim bende. jetta nın dışındaki gelişme bence içine yansımamış tipik vw konsolu
  • kolçak Primeline donanımda mı yok?yada sadece highline da mı varsonradan taktırmayı düşünüyorsanız ARMSTER markasını öneririm...zaten çoğu markanın servislerinde bu marka satılıyor...serviste 200-250 tutturabildiğine,piyasada 120-130tl...

EDİT:kolçak hiç yok sandım,pardon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 14 Temmuz 2011; 12:03:04 >
  • bu resimdeki kol dayama değil

Coşkun kardeşimizin dediği uzva daha yakın sırf bu yüzden kendi aracımdaki ince kolu tutmada zorlanan kolçakları atıp kendim fabrikasyon yapmak zorunda kaldım.

dahada fonksiyonel ve kullanışlı oldu en enazından

Yeni Jetta Ön kol Dayama
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

arkadakinin ayak dayamasına daha uygun duruyor.

Güzeldi.
  • Corolla'da çok kullanışlıydı, ileri-geri yapılarak ayarlanabiliyordu.

Astra 111.yılda ise çok önde, bu defa da vitese çok yakın, kalkık durumda kullanmak gerekiyor.

Eskiden kol dayama mı vardı yaw, bulmuşuz işte olduğu kadar.

• Almanlar uzun boylu oluyorlar ya ondandir geride oluşu :-) Kore-japan insanlarida kisa boylu oldugundan kol dayama tasarını ona goredir herhalde :-)
  • Koltuğu geri çek kolunu dayayabileceğin kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonork

Kolumuzu nereye dayacağız.Hiç bir ayarı yok hem de çok geride nasılbir saçmalıktır bu böyle yapacaksan hiç koyma daha iyi

Yardım

Keske yeni jettada tek sikinti bu olsa resmen malzemeden calmislar arka bagaj kapagi herseyi belli ediyor valla iyce sogudum ben jettadan
  • ilginç ayarsız olması
  • Kol dayamaya kol dayanarak araç kullanılmaz zaten.
    Almanlar bunu düşünerek yapmıştır önce sürüş emniyeti.

Diyor ve kaçıyorum
    Uğraşın siz...
  • upppppppppppppppppppppppppppp
  • bu saçmalık benim mazda 3 tede var kol dayaması öne dogru hareket etmiyor ve pek bi anlam ifade etmiyor , civicteki kol dayaması aksine cok kullanıslıydı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witchking34 -- 27 Temmuz 2011; 23:04:33 >
  • Onceki kasada ust tarafi kayiyodu one rahatca dayiyodun kolunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Kol dayama diyince aklıma berber geldi.

sağ kolamı, sol kolamı
  • Beni Wolfsburglu mühendislere emanet ediniz
  • Bence onu yaparken saklama kabi diye yaptılar sonra baktılar kol dayanama yeri orası dediler üstünü kaplayalım kol dayama diye gömelim
  • benim anladığım kadarıyla boyut problemlerinden dolayı kol dayama bütün b ve c sınıfı araçlarda uyduruk oluyor.

şöyle kallavi bir kol dayama için d sınıfı şart.
  • ben sol kolumu cama dayıyorum. kol dayamanın içinde de pisküvit var. kol dayamada da naneli şeker oluyor.
  • insan okadaar para verince kolunu biryere dayıyıp rahat rahat araca binmek istiyor ama yeni jettada buda mümkün değil

iyiki vazgeçtimde sıramı sattım :)))))

artık golfff 7 bekliycez yada ucuzlarsa golff 6 yı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

insan okadaar para verince kolunu biryere dayıyıp rahat rahat araca binmek istiyor ama yeni jettada buda mümkün değil

iyiki vazgeçtimde sıramı sattım :)))))

artık golfff 7 bekliycez yada ucuzlarsa golff 6 yı

İyi de Jetta daha pahalı zaten Golf'ten.

Jetta'ya o parayı vermeye razı olduktan sonra golf'e her türlü verilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.