Şimdi Ara

yeni kasa avensis 2003 18 binlira alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aslında linea gibi 1.3 1.6 arası dizelde karar kılmıstık bugun 180bin km de avensiz 2003 gazlı 17500 teklif verdim
    18 000 lira muayene sana ait dedi aslında aracı daha onceden kullandım konfor ferahlık yol tutuşu mukkemmeldi fakat 9 10 lt gibi birşşey yakıyordu kış aylarında sadece benzinli bunda gaz var birde km 180 binde ama fiyatıda makul sizce alınırmı yoksa ben yine linea türü dizellere bakadurayım mı yorumlara ihtiyacım var ???????????????????????????????

• toyota dan bahsediyorsun arkadaşım. tamam km si çok yüksek ama bir linea kadar da konfor bulamazsın. 3-5 kr fazla yakar ama o kadar da değer bence
  • valla aslında biraz daha pazarlık yapmayı dusunuyorum sehır dısında araç gazlı ne yakıcak ki 18 20 lt gaz yaksa 40 45 kruş yapar şehir işi zaten benzini o kadar yakıyordu yarın görmeye gidicem

aracı kullananlardan gerçek yakıt tüketimlerini paylaşmalarını istiyiceğim rica ediyorum :) bir aşırılık söz konusuysa bari bilelim en azından hesabımızı ona göre yaparız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekovizyon

toyota dan bahsediyorsun arkadaşım. tamam km si çok yüksek ama bir linea kadar da konfor bulamazsın. 3-5 kr fazla yakar ama o kadar da değer bence

Linea, Avensis'ten konforlu mu dediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper_12

aslında linea gibi 1.3 1.6 arası dizelde karar kılmıstık bugun 180bin km de avensiz 2003 gazlı 17500 teklif verdim
    18 000 lira muayene sana ait dedi aslında aracı daha onceden kullandım konfor ferahlık yol tutuşu mukkemmeldi fakat 9 10 lt gibi birşşey yakıyordu kış aylarında sadece benzinli bunda gaz var birde km 180 binde ama fiyatıda makul sizce alınırmı yoksa ben yine linea türü dizellere bakadurayım mı yorumlara ihtiyacım var ???????????????????????????????

bu avensiz nerede km kac bakımları nasıl lpg ne zaman takılmış eğer fotorafı filan varsa ben düşünebilirim teşekkürler...
  • Avensis bedava perti yoksa alınır, kullanım farkı kalite farkı koltuğa oturduğnuzda direksiyonu tuttuğunuzda verdiği haz karşılaştırılamaz bile, lineanın 1.5 katını yakıcaktır ama bence avensis
  • quote:

Orijinalden alıntı: empire_loups

quote:

Orijinalden alıntı: sekovizyon

toyota dan bahsediyorsun arkadaşım. tamam km si çok yüksek ama bir linea kadar da konfor bulamazsın. 3-5 kr fazla yakar ama o kadar da değer bence

Linea, Avensis'ten konforlu mu dediniz?

tam aksine linea yanında takoz demiştim
  • motorunu rengini felan hiç söylememişsiniz ama fiyat çok iyi ve çok konforlu bir araba avensis...
  • araç çorluda motoru %80 miş km ile oynanmış normalde 250 binde falanmış. tavan arka bagaj kapağı hariç lokal boya varmış tüpünü çıkartmış projesi kayboldu dıye gAZ olsaydı alıcaktım gidicektik bakmaya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.