Şimdi Ara

YENİ KASA AVENSİS ( FOTOĞRAF ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_23212492/tm.htm

işte burda var her taraftan resmi
  • Avensis iyi bir araba ama hak ettiği değeri Tr'de pek bulamıyor malesef. 2007 modeli var bi yakınımda gayet hoş , konforlu, içeri az ses geçiren malzeme kalitesi yerinde bir araç. 1.5 senedir sorun çıkardığınıda duymadım.
  • seneye seceneklerim coğalıo
  • Arkası güzel olmuş şu anki kasaya göre.
    Önünü de yaptılarsa bu sefer farklı olabilir Avensis'in kaderi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Avensis iyi bir araba ama hak ettiği değeri Tr'de pek bulamıyor malesef. 2007 modeli var bi yakınımda gayet hoş , konforlu, içeri az ses geçiren malzeme kalitesi yerinde bir araç. 1.5 senedir sorun çıkardığınıda duymadım.

KATILIYORUM COROLLA YERİNE AVENSİS ALMAK ÇOK DAHA MANTIKLI AMA NEDENSE AVENSİS SATILMIYOR
  • bence önceki kasa çok muhteşem fakat insanlar kıymetini bilmiyo 2. elde fiyatlar çok düşüyo.ben yeni kasayı beğenmedim açıkcası
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocky_m5

bence önceki kasa çok muhteşem fakat insanlar kıymetini bilmiyo 2. elde fiyatlar çok düşüyo.ben yeni kasayı beğenmedim açıkcası

Bencede , bu yeni kasası iğrenç ama. Camry böyle değil o güzel ama Avensis'i neden batırdılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 31 Ağustos 2008; 2:07:31 >
  • Volvo tarzı bir araç olmuş, çok şık ve tok duruyor.
  • Dış Görünüş olarak çok güzeL
  • Valla sadece arkadan görmekle olmuyor. Motor seçenekleri ne olacak? ( passat'ın tsi motorları ile başa çıkabilecek mi?) önden görünüşü de önemli içi de önemli. Donanımlarında standart esp koyacaklar mı merak ediyorum.
  • Önden resmide varmı acaba?
  • üstte verdiğim linkte mevcut

ama render sanırım
  • Eğer arka tasarım bu olacaksa toyota sanırım koreli üreticilerin yeni modellerinden biraz etkilenmiş.Zira biraz fazla küt bir tasarım gibi duruyor.
    Ancak genele baktığımda yüksek omuz çizgisi araca eskisinden daha dinamik bir görüntü kazandırmış.
    Teknik açıdan üstün bir otomobil olacağı kesin gibi görünüyor.Buna birde toyotanın kailte anlayışı eklendiğinde piyasadan yeterince pay alabileceği,hatta kendisinden beklenenden daha fazla şeyler başarabileceği kanaatindeyim.
  • şahsen çok beğendim,stoplar çok hoş.
  • güzel gözüküyor
  • bunlar gerçek resim değil....
  • quote:

Orjinalden alıntı: playmaker

bunlar gerçek resim değil....

Yayınlanan ilk resmi fotoğraf buÖnümüzdeki günlerde diğer fotoğraflarda gelecektir.
  • ߀nce hoş olmuş..bide önünün ve iç dizaynı gösteren fotolar oldu mu daha ayrıntılı yorum yapabilirz
  • önü nasıl acaba arka pek açmadı beni..!!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.