Şimdi Ara

YENİ KASA AVENSİS ( FOTOĞRAF ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: over and under

önden görmeden birşey demek zor ama D segmentinde başarılı olması için önceki avensisden çok daha iyi olması lazım

2008 ilk 3 ayında D segmenti lideri passat en yakın rakibi mondeoya 3 kat fark atıp 1600 tane satarken avensis sadece 95 tane satmış

demekki 95 tane mantikli insan varmiş dünyada
  • mantıklı yerine,arabadan fazla anlamayan diyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhun58

mantıklı yerine,arabadan fazla anlamayan diyelim

onu passat alanlara diyebiliriz
  • bence çok şık olac<ak...
  • Şimdikinden daha yüksek satış yapacağına inanıorum tok bir duruşu var aracın toyota'ya yakışan bir araç olacak gibime geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

hiç olmadı ama bu şimdi,bu forumda yasak böyle şeyler

• quote:

Orjinalden alıntı: Duratorq

quote:

quote:

9 köy

• quote:

quote:

quote:

quote:

9 köy

sen 10. köyden yapıyorsun galiba yorumları

• quote:

bak benim köy

http://resim.donanimhaber.com/m_26043166/mpage_1/key_//tm.htm#26091135

• quote:

quote:

bak benim köy

http://resim.donanimhaber.com/m_26043166/mpage_1/key_//tm.htm#26091135

gördüm gördüm

• fiyatı nedir şuan avensislerin
  • Toyota bölümünde bir arkadaş açmıştı.Orda önden resimleri var.Ben kolaylık yapıyım buraya koyuyorum.
    Yoruma gelince ben beğenmedim.Sanki daha da büyütmüşler.Makam araçına benzemiş.Bu arada aşağıdaki resimlere bakarak avensisi Nissan Primeraya benzettim.Bence Opel İnsignia gerçekten harikalude araç.

YENİ KASA AVENSİS ( FOTOĞRAF )

YENİ KASA AVENSİS ( FOTOĞRAF )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 1 Eylül 2008; 4:13:55 >

• Bence çok klas olmuş passat ı katlar diye düşünüyorum ama passat ta artık reno-tofaş gibi oldu d segmentinde.

Toyota iyi iş çıkarmış.
  • Benim hoşuma gitti. İç kısmıda iyi olacaktır diye tahmin ediyorum.
  • insignia ve yeni passat piyasaya çıktıktan sonra bu tipsiz araba hiç satmaz. Heleki Passat zaten bunların alayını tokatlıyor tokatlamaya devam eder piyasa insignia ve passat arasında paylaşılır. Valla toyota bence hem kalitede hemde tasarımda geriye gidiyor. Yeni corollanın içinde sesten ve arka baş mesafesinin darlığından oturulmuyor birde dengesiz çalışan MMT şanzıman adamı çileden çıkarıyor bunlara bir dur demeli toyota.
  • duruşu müthiş
  • Bu sayfadaki resimler aynı aracın resimleri gibi durmuyor (dikkat edin ilk resimde benzin depo kapağı solda diğerlerinde yok, en alttaki resimlerde gri arabada arka tamponlar karoser ile tekvücut gibi koyu renk arabada ise tampon ile karoserin birleşme noktası çok çok aşağıda, vs.vs...)…

ama yine de aynı araba olduğunu varsayarsak:
    ben dış tasarımını beğendiğimi söyleyemiicem, avensis gibi harikulade bir aracın dış dizaynının kötüleştirilmesi için elden ne geliyorsa yapılmış gibi…evet arkadan güzel duruyor, zaten çok büyük ihtimalle ilk resmi fotoğrafı da bu yüzden arkadan çekilmiş halde piyasaya verilmiş…normal bir otomobil piyasaya çıkarken -dikkat edin- hep ya yandan ya da önden resimleri çıkar. Çok az araç arkadan resim verir, ki bunun sebebi otomobillerin ön dizaynı muhteşem ama arka dizaynı kötü olur…Toyota bu sefer tam tersini yapmayı başarmış….arakdan tam bir oturaklı D segment arabası gibi dururken, önden tuhaf bir şey çıkmış… fordun bir zamanlar bir makam aracı vardı , Türkiyede genelde patlıcan moru renginde satılmıştı, her tarafından tasarımsızlık akan bir modeldi, ona benzemiş önden…

• quote:

Orjinalden alıntı: wm1tr

Bu sayfadaki resimler aynı aracın resimleri gibi durmuyor (dikkat edin ilk resimde benzin depo kapağı solda diğerlerinde yok, en alttaki resimlerde gri arabada arka tamponlar karoser ile tekvücut gibi koyu renk arabada ise tampon ile karoserin birleşme noktası çok çok aşağıda, vs.vs...)…

ama yine de aynı araba olduğunu varsayarsak:
    ben dış tasarımını beğendiğimi söyleyemiicem, avensis gibi harikulade bir aracın dış dizaynının kötüleştirilmesi için elden ne geliyorsa yapılmış gibi…evet arkadan güzel duruyor, zaten çok büyük ihtimalle ilk resmi fotoğrafı da bu yüzden arkadan çekilmiş halde piyasaya verilmiş…normal bir otomobil piyasaya çıkarken -dikkat edin- hep ya yandan ya da önden resimleri çıkar. Çok az araç arkadan resim verir, ki bunun sebebi otomobillerin ön dizaynı muhteşem ama arka dizaynı kötü olur…Toyota bu sefer tam tersini yapmayı başarmış….arakdan tam bir oturaklı D segment arabası gibi dururken, önden tuhaf bir şey çıkmış… fordun bir zamanlar bir makam aracı vardı , Türkiyede genelde patlıcan moru renginde satılmıştı, her tarafından tasarımsızlık akan bir modeldi, ona benzemiş önden…

Sanırım ford scorpion u söylüyosunuzBu arada ilk resmi fotoğraf en baştaki fotodur.Diğer iki fotoğrafın çıkacak araba ile pek çok yanı uyuşmamakta.Kısa zaman içerisinde zaten ön ve yan taraftanda fotoğraflar yayınlanır.

• evet onu söylüyordum…teşekkürler
  • yeni avensis gayet iştah kabartıcı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.