Şimdi Ara

Yeni Kasa Corolla İç Tavan Döşemesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim corolla nın iç tavan döşemesinin on ve arka camla birleştiği yerler dışarıda.sanki bıçakla kesilmiş gibi.sizlerinkide aynımı yoksa benım araçta bir hatamı var.

• Bendeki Corolla dada aynı durum vardı,bir bakıma avantaj olabilir çünkü nadirende olsa o kaplama cızırtıya neden olabiliyor ve servis o açıklıktan içeri izolasyon yapıyor
  • evet aynısı bendede var problem yok.
  • bizim 2 arabada da öyle tavan döşemeleri.2 si de ayrı marka.
  • BENİMDE DİKKATİMİ ÇEKTİ eski kasalarda böyle bir durum yoktu bunlarda var ve hiçde yakışmıyor
  • aynen benimkindede var kötü bir durum.İlk defa binen biri fark etmez ama sahib kıl kapar
  • Toyota ya yakışmamış.benım araç g.afrıka uretımı,japon uretımı araclarda da bu hata varmı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superb Cam Tavan Patlaması
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dikkat etmedim hiç oralara ama bakarım sizin için aktarırım bilgimi
  • benim araç japon üretimi ve aynı durum bende de var. ilk başlarda şaşırmıştım, daha sonra plazaya gidip diğer 0 araçlarada baktım, hepsi aynı, bıçakla kesilmiş gibi ...
  • hocam bunun japonu felan önemli değil benimkide japon ama hangi akıl ve mantığa dayanarak böyle yaptılarsa artık daha öncede demiştim ilk defa toyotada gördüm böyle bir şeyi herhalde maket bıçağı ile kestiler.
  • g.afrıka da fabrıka hatasımı dıye sormuştum.japon uretımlerınde de olduguna gore ne diyelim
  • çok saçma bişey değilmi aslında bir sormak lazım bunu niye böyle yaptılar diye kesinlikle satış politikası derler herşeye öyle diyorlarya....
  • saçma olmazmı.görünce bır moralım bozuldu şansa bak buldu bulduda benımı buldu dıye düşündüm sizlerde hepsinde var deyince normal diye düşündüm.
    yapıyon hiç olmazsa üstünü ince plastik bir cıta ıle kapat milletin midesi bulanmasın.
  • ya zaten torpido bir önceki corollaya göre daha etsiz yapılmış ve bu 2008 corolladada sanki malzemeden kaçılmış gibi hissettim.Dolayısıyla bazı göze batacak ayrıntılarada pek önem vermemişler hissi yaratıyor.Fakat bunun bence pek bir önemi yok.Ben arabamdan memnunumBana lüks bir araba hissiyatı yaratıyor bu bana yeter
  • Herkese merhaba,
    Bahsettiğiniz olayı mesayi arkadaşımın 2008 1,6 Elegant Corolla'sında göremedim.Tam olarak neresi,ön ve arka bitim yerlerine baktım ve gayet düzgün idi.Tam olarak nereye bakmalıyım.2001 model corollamda bu olay vardı hatta tavan döşemesi düşer mi diye korkmuştum,şimdiki aracım Corolla HB'de ise problem yok gayet düzgün.

Saygılar.
  • tavan döşemesinin ön ve arka cam ile birleştigi yerler kesik olarak bırakmışlar o ucları içine dogru kıvrılabılır veya gozukmemesi için üstune ince bir plastik cıta yapılabılırdi.
    quote:

Orjinalden alıntı: step-team

Herkese merhaba,
    Bahsettiğiniz olayı mesayi arkadaşımın 2008 1,6 Elegant Corolla'sında göremedim.Tam olarak neresi,ön ve arka bitim yerlerine baktım ve gayet düzgün idi.Tam olarak nereye bakmalıyım.2001 model corollamda bu olay vardı hatta tavan döşemesi düşer mi diye korkmuştum,şimdiki aracım Corolla HB'de ise problem yok gayet düzgün.

Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.