Şimdi Ara

YENİ KASA GOLF MU YOKSA HALEN SATILANMI ALINMALI NEDEN? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eger yukarıdakı lıste dogru ise yeni kasa cok fazla pahalı olacak demektir turkiyede cunkı benım almayı dusundugum model 1.6 duz vıtes 19400 avro olarak yazılmıs bu fıyat zaten burda satılan kasanın baz fıyatı gıbı demekkı 40 bın ytl falan olacak.yandık eger oyleyse.
  • bagımsız arka suspansıyon olmayabılır yada olabılır ama daha basıt bır sıstem kullanılabılır.
    quote:

Orjinalden alıntı: erdor

quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

quote:

Orjinalden alıntı: pasificici

bısı sormak ıstıyorum ımzandakı aracın motor secenegı dorumudur ? turkıyede GT 122 hp satıldımı ?

GOLF GT 122bg türkiyede satışı yok sadece 170bg olanı vardı yeni versiyonlardada 160bg olanı getirilecek. Ayrıca bir arkadaş GOLF 6 da bağımsız arka süspansiyondan vazgeçildiği ve böylelikle golfun biraz daha maliyetinin düşürüldüğünü iddaetmiş ben ise bunun plastik manzemeen edilen kardan kaynaklandığını sanıyordum.Hangisi doğru acaba? golf 6 da bağımsız arka süspansiyonlar yokmu?

• GOLF VI'nin arka süspansiyonları hakkında bana da gönderilen PM üzerinewww.motor-talk.de forumunda bir soru sordum, ancak orada da cevap verenler tam emin olamadılar. Süspansiyonun bağımsız olduğunda anlaştılar ancak şekli hususunda bir ortak nokta bulamadılar. Az sonra bir daha bakıp son durumu öğreneceğim. Araç henüz gerçekten çok yeni ve spekülasyonlarla devam etmenin doğru olmayacağını düşünüyorum.

GOLF VI'nin Almanya satış fiyatı ile Türkiye satış fiyatı arasında (1.6 motorlara kadar az, 1.6 motorlardan sonra çok) fark var. Doğuş Otomotiv yukarıda belirtilen Almanya Satış Fiyatı üzerinden ithal etmiyor araçları Türkiye'ye, daha düşük bir fiyatla (ihracat fiyatıyla) geliyor. Benim aracımın satış faturasında çıplak fiyatı 27.000 YTL idi, teslimatta 49.000 YTL alındı, 22.000 YTL vergi.

T.G.

• Bence golf fiyatlarını bir daha düşün piyasada o fiyatlara cok güzel ikinci eller yada aynı kalıteye yaklaşık başka araclara bak
    düz vites bomboş bir golf e 40 bin ytl vermek biraz düşündürücü bence ama

eğer illa param var illada golf diyorsan o zaman yenısı herzaman iyidir ama almadan önce beklemekte fayda var sorunlar cıkar düzeltirler vs vs.
  • Merhaba arkadaşlar,

aracımı alalı 5 ay olmadı ancak acil olmasa da özel sebeplerden dolayı satacağım,

ilgilenen arkadaşlar PM atabilir

2008 Golf 1,4 TSI Comfortline 122 Hp Tornado Kırmızısı 5000 km

Ziebart'tan hani derler ya full+full bakım yapılmış bir araçtır ve onu çok seviyorum

selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Garfiii

Merhaba arkadaşlar,

aracımı alalı 5 ay olmadı ancak acil olmasa da özel sebeplerden dolayı satacağım,

Ziebart'tan hani derler ya full+full bakım yapılmış bir araçtır ve onu çok seviyorum

selamlar

O özel sebeb yenı kasaya gecme sevdası olmasın sakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Naxos

quote:

Orjinalden alıntı: Garfiii

Merhaba arkadaşlar,

selamlar

O özel sebeb yenı kasaya gecme sevdası olmasın sakın

amaa diil

•  YENİ KASA GOLF MU YOKSA HALEN SATILANMI ALINMALI NEDEN?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ρѕусhо -- 18 Ekim 2008; 20:56:01 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.