Şimdi Ara

!!!!!YENİ KASA MODUM!BİTTİ!!!!AHŞAP KAPLAMA YAPTIM RESİMLER EKLENDİ!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen .... seni çaıranda kabağat
  • Çok güzel olmuş tebrik ederim.
  • doğrusunu söylemek gerekirse o bantlar hiç olmamış. derme çatma gecekondu gibi olmuş. ya da kasakondu
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoGo

doğrusunu söylemek gerekirse o bantlar hiç olmamış. derme çatma gecekondu gibi olmuş. ya da kasakondu

+1
  • mod un amacı önce senin beğenmem senin içine sinicek yaptıın işki kullanırken zevk alasın gerisi taamen etrafın beğenisi renkler ve zevkler tartışılmaz kimi beğenir kimi beğenmez ama ortada bi alın teri varsa o iş zaten tamamdır.

Şimdi gelelim eleştiri kısmına:) boya işçiliğin gerçekten kötü kasanın önünde ne olduğu belli olmuyo yan kapaktaki boyaman eksik kaldı sanırım.
    Her yerde bant var bence bant yerine UHU markasının böle silgi türünde yapıştırıcıları var macun gibi onları kullan bence kasaiçerisinde içerisi çok karışık ama seniniçine siniyhosa güle güle kullan dostum
  • bu mod olayı toplam kaç paraya mal oldu?

kızma ama kasan terminatörün savaştan çıkmış haline benziyo

güle güle kullan...
  • 100 Ytl ye mal oldu...Şimdi o bantlı kısımlar içime sinmedi,robotların üstünde metaller olur ya Onlardan kesip taktırıcam,kasanın yan tarflarına ise(Yan kapak değil,ön panelin yan tarafları,ordaki boya aşağı aktı çünkü,orayıda ahşap yapıcam,diğer yerler zaten tamam sticker felan takarım,fan controller ve ızgara off off daha çok işimiz var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okko

mod un amacı önce senin beğenmem senin içine sinicek yaptıın işki kullanırken zevk alasın gerisi taamen etrafın beğenisi renkler ve zevkler tartışılmaz kimi beğenir kimi beğenmez ama ortada bi alın teri varsa o iş zaten tamamdır.

Şimdi gelelim eleştiri kısmına:) boya işçiliğin gerçekten kötü kasanın önünde ne olduğu belli olmuyo yan kapaktaki boyaman eksik kaldı sanırım.
    Her yerde bant var bence bant yerine UHU markasının böle silgi türünde yapıştırıcıları var macun gibi onları kullan bence kasaiçerisinde içerisi çok karışık ama seniniçine siniyhosa güle güle kullan dostum

Hocam o benim hatam oldu,şimdi o 2. psuyu komple elektrik bantıyla kaplayacam,çünkü içini açtım biliyorsun sakat bir durum olmasın,sonrada japonla kasanın en altına tutturucam.Fakat anakartım serviste şu an arızalandığı için.O kablolarında dağınık olmasının sebebi dediğim gibi öylesine çekiyim dedim,onlar nasıl toplanabilir?

• Yukarı.
  • tebrikler ii iş çıkarmıssın...
  • baba 100 ytl harcamıssın da brz on tarafı kotu olmus uymamıs kasaya on taraf usdtunde calısmalısım
  • Ön tarafı ahşap yaptım merak etmeyin.Yeni resimler yolda.
  •  !!!!!YENİ KASA MODUM!BİTTİ!!!!AHŞAP KAPLAMA YAPTIM RESİMLER EKLENDİ!!!
  • güzel olmuş ama o ızgaralar pek hoşuma gitmedi.EMEĞE SAYGI
  • quote:

Orjinalden alıntı: _GardiyaN_

güzel olmuş ama o ızgaralar pek hoşuma gitmedi.EMEĞE SAYGI

Yerine ne yapayım sence?
  • benim pek hoşuma gitmedi.siyahın ortasına pembe kırmızı gitmemiş.ızgara kötü duruyo.
  • Pembe değil kırmızı.
  • Kasa satılıktır.
  • Bence sen bu kasayı satma. Ben böyle mükemmel bir kasa görmedim. Bilişim müzesi için biçilmiş kaftan. Türkiyede de bu konuda gelişme olduğunun ve aya çıkmamızın yakın olduğunun bir göstergesi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafeinn -- 6 Temmuz 2006; 21:31:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.