Şimdi Ara

!!!!!YENİ KASA MODUM!BİTTİ!!!!AHŞAP KAPLAMA YAPTIM RESİMLER EKLENDİ!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kafeinn

Bence sen bu kasayı satma. Ben böyle mükemmel bir kasa görmedim. Bilişim müzesi için biçilmiş kaftan. Türkiyede de bu konuda gelişme olduğunun ve aya çıkmamızın yakın olduğunun bir göstergesi olabilir.

Ne anlamda söyledin bunu?Eğer dalga geçiyorsan daha iyisini yapmanı ve koymanı talep ediyorum.

Keanu@

Ön tarafı kırmızı yapmamın sebebi yan kapağın gri-turuncu üst kapağında kırmızı olmasındandır.Sağ kapağıda kırmızı.Rengarenk oldu

• nasıl bir modlama olmuş anlamadım
  • Bant mod
  • quote:

Bant mod
    GÜZEL kendin beyendiysen ne güzel işte bende bişeyler yapyırum kendi kafama göre kendim beynirsem kimsenin sözüne bakmıyorum aslında. kasa güzel olmuş yan kapaklar güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owbilo -- 7 Temmuz 2006; 0:20:32 >
  • emeğine saygı hocam sen beyendıysen problem yok güzelede benziyor ama bence eski halide güzelmiş sadece siyah olarak
  • abi öndeki o 2 fanı cıkarsanda oraya tek bir 14cm veya 12cm sıgıyorsa tek onu taksan görüntü cok hoş olur ve o şekilde orginal durur tabi oluyorsa oluyorsa hiç durma sesiz 12cm fan al hem bantlardan kurtul he görüntün güzel olsun
  • işçilik daha iyi olabilirmiş...emeğe saygı...kasanın içini boyarken keşke tamamını boyasaydın böle yarım yamalak olmamış..bide alttaki psuyu kasaya vidalasana kasanın altından dört tane vida deliği açıp ordan vidala öle bantlarla falan uğraşma yada çift taraflı bi bant alıp onunla yapıştır...

bide boyama yaparken boya bantı kullansana daha güzel olabilir...

hadi kolay gelsin..
  • Hocam ön tarafa 12 Cm fan takılamıyor malesef.Çok uğraşmam lazım tekrardan kır dök v.s böylede iyi boşverin.
  • takılır yaw.tabi uğraşmak gerek.ama sonunda iyi bişy çıkacağını hayal ederek yap.ben öyle yapıyorum walla.10-15 gün sonra bitecek inşallah modum.o zaman gösterecem.feel hurricane gibi oldu walla.ön tarafa 120mm fan taktım.bide sürücülerin üzerine ahşap kapak yaptm.vidaladım.üzerinede tt xaser damier serisinin ön panelindeki kare şekillerden yaptım.bu arada kasam casecom 2713d.çok dandrik bi kasa.bu benim ilk modum olacak.yani ilk göz ağrım 2713d olacak.hele bi mod bitsin.foruma koyacam.
  • ugrastıktan sonra hersey olur neden olmasın
  • Hocam 12 Cm Ledli fan fiyatı 30-35 Ytl.Hem zaten herşeyi satıp notebook alıcam yurtdışına gitme ihtimalim vardı,şimdi kesinleşti diyebiliriz.Kasa satılık.
  • ilk bakışta kasanın önünü arkası sanmıştım ızgaralardan dolayı
    sen onların ikisinin yerine bir tane büyük ızgara takarsan daha hoş olur
  • rudeboy eline sağlık ssence güsel olmussa sorun yok?... fakat bişi sorcam ! senin yaş kaç?..
  • ya bu on tarafa bır cozum bul kotu gozukuyort+ boyama ısını bnce bılen bırıne yaptır
  • 2.psu yu çöpe at hiç bi şeklde verimli dğeil..
    tek fsp 300 att yter sana...gerisni salla..
  • Ön tarafa çözüm buldum.De onu yapacak finansmal destek yok

Engin@
    Çok işe yarıyor hocam 2. psu...İlk psu anakart işlemciyi besliyor,2. psu ise hdd,cd-rom,fanlar vs.2. Psu için sadece altta yer var başka yerde yer yok

Yaşım 16 zaten profilimde resmim var.

• renkler uyuşmamış sanki ama emeğe saygı güzel olmuş
  • Bence boyama kötü olmuş
  • B e n c e K ö t ü O l m u ş Daha Güzel Yapabilirsin
  • keşke orjinal haliyle kalsaymış
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.