Tutmadı diye birşey yok. Eskiden çok fazla yollarda görürdük çünkü alınabilir rakamlardaydı.Şimdi ise bu otomobilleri almak neredeyse bu fiyatlardan sonra imkansızlaştı. Platinum Premium donanımı dışında ki tüm versiyonlar bom boş diyebilirim vede o ederleri hak etmiyorlar.Platinum Premium donanıma 1.000.000 vereceğime başka markalara bakarım. |
Yeni kasa Nissan Qashqai Tutulmadı gibi (2. sayfa)
-
-
Rakipleri daha iyi olduğu için satmıyor
Tucson Sportage 3008 c5a varken qq almazdım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
abi tutmadı demenin olumlu versiyonunu yazmaya çalışmışsın
zorlamaya gerek yok kimse aynı paraya daha hacimli sorunszu şanzımanlı araçlar varken gidip mö 1200 lerden kalma cvt li b segmnetle yarışır iç hacmi olan c suv almaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen tutmadı bu araç. C Suv bir araca 1 Milyon TL para verecek olsam, ilk tercihim KİA SPORTAGE, 2. Tercihim Peugeot 3008 olurdu.
-
bu fiyatlara qq is yapmaz.en nihayetinde duster in janjanlisi.
12 yil once f/p araciydi,ve de o sekilde iyi reklam yapti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi niyetleniyorum ona ama şöyle önden arkadan bir bakınca anında vazgeçiyorum. Bu arada ben 2021 qq kullanıcısıyım sürüş dinamikleri ve motor performansı olarak mevcut hiçbir suv'dan geri kalmaz hatta motor olarak hepsinin önünde
3008 Güzel araç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mayıs ayında çok satmış ama piyasa hakkında yorum yapmak doğru değil. Talep çok fazla.
Sportage daha kazık ve çirkin bence. Tucson alternatif olabilir.
-
yeni kasa çok güzel olmuş
arabamı satsam 450bin tl ortalama etse
üzerine bir o kadar daha nasıl eklerim ?
Ancak dolar Euro kazanmam gerçekten yüksek bir gelirim olması lazım...
hem ülke olarak paranın bir değeri kalmadı, hem araç üreticileri araba üretimiyorlar
tuhaf bir kıtlık ekonomisine girdik...
tutulmadıdan ziyade ulaşabilen insan sayısı azaldı diyelim ve bu durum ülkemiz için daha 3-4 sene belki fazla sürecek gibi görünüyor... bir müddet araçlarımız eskiyecek ve eski araçlara bineceğiz...
20 yıl önce böyle olmalıydı aslında ... ortaya üretip koyduğumuz birşey yok...
müthiş bir tüketim alışkanlığı ve lükse alıştık... Avrupanın 2-3. yaş ve üzeri araçlarını alarak 2.el pazarını büyütecektik dış açığı bir nebze kontrol altına alırdık ama büyüklerimiz sıfır arabadan %200 ötv almayı tercih ettiler.
-
1.6mj fiat 500x alırım. daha güzel.
-
yorumlar için herkese teşekkürler yola hyundai tucson n line ile devam etmeye karar verdik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X