Şimdi Ara

Yeni Kasa Passat. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yeni Kasa Passat.
  • sadece makyaj gibi gözüküyor..kasa aynı gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: altrea

sadece makyaj gibi gözüküyor..kasa aynı gibi..

kapıları değişik. girintili çıkıntılı tüm vw lerde olduğu gibi
  • Emden'deki fabrika 3 hattan oluşuyor, birisinde halen PASSAT CC üretiliyor, diğeri Yeni Kasa PASSAT'a hazırlanıyor, sonuncu hatta da büyük müşterilerin filo siparişlerinin son partileri üretiliyor.

Şu anda 33. Haftanın sonundayız (13 Ağustos 2010 Cuma). Yeni Kasa PASSAT Almanya'da 39. haftadan itibaren sipariş edilmeye başlanacak.
  • Dışını az çok kestirebiliyorum fena olmayacak gibi..

İç mekan ise dahada kalitelenecek..Bkz:Golf5-Golf6

Kapı içlerinde gümüş-ahşap çıtalar kullanılarak görsellik artırılacak golf6 gibi..

Fiyat olaraksa 1.2 tsı gelirse 50 binden aşağı olur başlangıç fiyatı 1.4 tsı da ise 50 bin aşağısı koca bir hayal..

Araçta gelecek senenin ilk çeyreğinde gelir tahminimce..
  • 1.6 dizele dsg seçeneği olmayacakmı? bunu bekliyorum bende...
  • 1.6 TDI 140 HP 6 ileri manüel veya 6 ya da 7 ileri DSG'li olacaktır.
    1.6 TDI 105 HP 5 ileri manüel BMT modelde ve
    1.6 MPI 102 HP 5 ileri manüel modelde otomatik seçeneği yoktur. Olsaydı eminim fabrika bu modeli epey bir üretmeye devam ederdi.

quote:

Orijinalden alıntı: bayram1599

1.6 dizele dsg seçeneği olmayacakmı? bunu bekliyorum bende...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

1.6 TDI 140 HP 6 ileri manüel veya 6 ya da 7 ileri DSG'li olacaktır.
    1.6 MPI 102 HP 5 ileri manüel modelde otomatik seçeneği yoktur. Olsaydı eminim fabrika bu modeli epey bir üretmeye devam ederdi.

quote:

1.6 tdi 140hp 6 ileri manuel olanın ne kadardan satışa sunulabileceği konusunda bir öngörünüz var mı?
  • 1.6 tdi 140 hp jetta ya da konulucak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

1.6 TDI 140 HP 6 ileri manüel veya 6 ya da 7 ileri DSG'li olacaktır.

quote:

1.6 tdi 140hp 6 ileri manuel olanın ne kadardan satışa sunulabileceği konusunda bir öngörünüz var mı?

Taş çatlasın 65 bin olur comfortlinelar yani öyle umuyoruz

• 1.6 TDi 140 hp motorlu Passatlar yeni kasa çıkar çıkmaz gelir mi yoksa bekler miyiz biraz daha? Eğer gelirse ve DSG de olursa VW bir müşteri daha kazanır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

1.6 TDi 140 hp motorlu Passatlar yeni kasa çıkar çıkmaz gelir mi yoksa bekler miyiz biraz daha? Eğer gelirse ve DSG de olursa VW bir müşteri daha kazanır..

Yeni kasaya ilk etapta 1.6 tdı bluemotion 105 ps gelecek büyük ihtimal benzinli olarakta 1.4 Tsı 122 ps..Bu iki motor şimdilik Passat ve doğuşun şah damarı..Sonrada 1.2 Tsı 105, 1.6 Tdı 140 lık motorlarla ürün gamını genişletecek..1.8 Tsı, 2.0 Tsı, 2.0 Tdı; bu motorlarlada üst fiyat aralığına yerleştirilecek yeni Passat
  • http://www.worldcarfans.com/110083128174/2011-volkswagen-passat-major-facelift-leaks-again

Kasım ayındaki Paris Autoshow'da premierinin yapılacağı yazıyor.Yeni kasadan ziyade kapsamlı makyaj gibi olacak heralde.Muhtemelen yeni Jetta'yla eş zamanlı ithal edilir.

Yeni Kasa Passat.

• quote:

1.6 TDi 140 hp motorlu Passatlar yeni kasa çıkar çıkmaz gelir mi yoksa bekler miyiz biraz daha? Eğer gelirse ve DSG de olursa VW bir müşteri daha kazanır..

+1
  • +1
  • +1
  • +1

Bir tane de benim +1 im olsun dedim.
  • arkadaşlar vw ve audi yi yakından takip eden birisi olarak bir kere audinin böyle bir motor üzerinde çalıştığını okumaktan başka birkaç defada Taner Göde ustanın böyle bir motordan bahsettiğine şahit oldum.açıkçası bu konuda çeşitli kaynaklardan teyit edilebilir bilgilere ulaşamadığımdan ŞİMDİLİK böyle bir motordan bahsetmenin ve gelmesini beklemenin zaman kaybı olacağını düşünüyorum.vw ag hala 2.0 BiTDI motoru transporter dan başka modelde kullanmadı.hele 200+hp 2000cc lik dizel motor bir gelsin ondan sonra diğer motorlara anca sıra gelir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhand09

quote:

+1

bi +1 de benden . isterseniz konuyu açın .. .. DSG sorunları çözülürse tabii ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 13 Eylül 2010; 0:13:52 >
  • Bugün yeni kasa PASSAT gördüm fena değildi tabi fuarda gördüğümün haricinde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.