Şimdi Ara

Yeni Kasa Passatmi? İnsignami? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • performastan şikayetçiyseniz 1.4 tsı alın yeni passatı beklemeye değmez
  • insignia tabiki
  • Sizin için kriterler neler, konu açtıktan sonra hiçbir yorumunuz mevcut değilki konu sürüncemede kalacak.
  • Passat daha iyi bence ama passat 50 yaş üzerine hitap ediyor azcık

İnsigna daha genç işi kalıyor Passat'ın yanında.
  • Fake heralde...
  • bana gore ınsıgnıa tercıh edılmelı bırı dumduz bır arac dıgerı tasarımından surus ozellıgıne gore daha karakterlı bır araç.....

ayrıca turbo ve lpg uyumlu bır araç.....
  • her türlü insignia
  • insignia
  • Kısa sürede araç değiştiren biri iseniz ki yorumunuzdan onu anlıyorum, değer kaybetmeyi göz önünde bulundurursak passat'ı tercih etmenizi öneririm.
  • passat cc derim ben...biraz pahalı olabilir ama değer...
  • Passat hic kullanmadim ancak Insignia icin yol tutus, ic kalite , konfor dizayn olarak parasini hak eden bir otomobil...P erformans olarak 180 Hp olanindan bile oyle koltuga yapistiracak diye beklemeyin zira ben biraz hayal kirikligina ugradim desem yeridir...Ayrica yakit tuketimini de dusunun derim (11-12 lt sehir ici)
  • Bence INSIGNIA al, böylece 2009 model 1.6 MPI 102 HP TRENDLINE PASSAT aracın piyasaya geri dönecek, alacak olan da yüksek model ve şimdikine göre FULL sayılan bir PASSAT alıp hemen LPG taktıracak ve sorunsuzca, zahmetsizce binecek. Benzin fiyatının 3,70 TL'ye geldiği günümüzde benzinli araca nefesi kuvvetli olanın binmesi gerek. Tavsiyem INSIGNIA'yı iyice inceleyin, alacaksanız 1.6 TURBO 180 HP alın ama bir defa PASSAT her defa PASSAT diyorsanız 1.6 TDI 105 HP COMFORTLINE 6 vites olan yeni kasa ve modele bakın, ki o da 60 bin TL'den az olmayacak veya sıcak haber yeni PEUGEOT 508 1.6 HDI gibi bir araç da ilginizi çekebilir.
  • bende insignia al derim
  • Delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış :)

Adam uçmuş gitmiş siz hala, passat insignia falan diyorsunuz :)

Ama sen yinede insignia al :)
  • 180hp'lik Insignia cosmo alıp LPG taktırmanız en mantıklı çözüm, fakat 2 senelik arabaya biniyorken de ne derece mantıklı yeni araba almak? Illa VW olsun derseniz de tavsiyem 4-5 sene daha kullanın aracınızı, hem yıllarca binip değer kaybını çıkarırsınız hemde tamamen yenilenmiş Passat'a binme şansınız olur, ha ille değiştirecem diyorsanız Insignia alın, yeni Passat aldıktan sonra epey sövebilirsiniz çünkü
  • bence passat
  • insignia daha çok göze batan bir araba
  • tasarım yuzunden insignia derım ben
  • "tabii ki insigna"
    "süphesiz passat"
  • Yeni Kasa Passat 1.6 Bmt Tdi Aldim Arkadaslar Passat'in Kalitesi Ve ikinci el Piyasasi Cok Güclü Elimdeki Aracimi 42.000 tl ye almistim 41.000 tl Ye Sattim Bu Beni Cok Mutlu Etti Passat Zarar Ettirmiyor :) Fikir Veren Ve Yorum Yazan Arkadaslara Tsk ederim..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.