Arkadaslar 2009 Model 1.6 102 Passat'ım Var Yeni Kasa Cikacagi İcin Araci Degistirmek İstiyorum Yeni Kasa Passat Pek Hosuma Gitmedi Forumda 2 saattir Yorumlari Okuyorum Cogu Arkadasinda Hosuna Gitmedigi Kanisindayim Sizce Passat Passattir Diyip Yeni Kasami Alayim Yada Görünüsüne Ve O Görkemli İç Dizayinina Hayran Oldugum Ve Ayrica 102 Begir Olan Ve Gitmeyen Aracima Karsi 180 Begir Olan İnsignami Alayim.. Ayrica Galiba Turk Kullanicilarinin Hicte Hosuna Gitmeyecegi Bir Olay Var 1.6 102 passat Üretimi Durdurulmus Yani Fiyati Da Baya Tavanda Olacak
Passat kullanmışsınız zaten, sizin için İnsignia vakti gelmiş artık.
Her sene bir araba mı değiştirilir arkadaş, keşke baştan Insignia alsaydın. Yazık değil mi parana?
insignia..tasarımdan dolayı.
kişisel tercihim insignia olurdu.hemen hemen aynı arabaya tonla para vereceksiniz yine.insignia passatı aratacak bir araçta değil zaten.
Sırf tasarımı yüzünden bile insignia derim.
kıyaslamayı 1.6 lt benzinli modellerle yapıyorsanız, düşünmeniz hata zaten, insignia kullanmalısınız. Araç gerçekten çok görkemli.
insignia hem daha performanslı aynı yakıt tüketimi sadece lpg takamazsınız yani hitler motor kadar uyumu olmaz
insigna tabili
insignia tabiki hem passat cc hakkında olumsuz yorumlar var
Passat passatır demek ne demektir ben onu anlamadım?(Hadi mercedes mercedestir deseniz neyse).Ama passatın ne özelliği var ki bu sözleri söylettirecek.O kadar abartmayın şu arabayı.Eskiden rakiplerine kıyasla biraz daha iyiydi fakat şimdi bütün modeller kendini geliştirdi ve çok güzel hale büründüler (gerek motor gerek tasarım olarak) fakat passat bir türlü geliştiremedi kendini.Passat yeni kasasıyla da bunu gösterdi ki artık passat devri kapandı.
Benim tercihim kesinlikle Insignia olurdu
golf 5den sonra golf 6 nekadar olmuşsa yeni passatta selefine göre okadar olmuştur.konfor ve malzeme kalitesinden övgüyle bahsediliyor bu önemsenmeyecek bir değişiklik değil.torpido gözlerini çalmış olsalar bile passat devride bitmez müşteri kitleside bitmez.ayrıca sıfır alıpta 1 sene sonra araç değiştirenleride anlamak mümkün değil.
Aklınız yeni kasada kaldıysa bence bekleyin biraz.Bu sırada hem Passat Türkiye'ye gelir,hem de sene sonuna doğru olan indirimlerden faydalanırsınız belki.Yeni Passat tasarım olarak hoşuma gitmemiş olsa da,yeni teknolojiler barındırıyor.Gerçi onların burada kaç paradan verileceği de önemli.
1 yılda araç değiştirmek bence mantıksız.
Zararınız ile ufak bir araç alınabilir diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
Aklınız yeni kasada kaldıysa bence bekleyin biraz.Bu sırada hem Passat Türkiye'ye gelir,hem de sene sonuna doğru olan indirimlerden faydalanırsınız belki.Yeni Passat tasarım olarak hoşuma gitmemiş olsa da,yeni teknolojiler barındırıyor.Gerçi onların burada kaç paradan verileceği de önemli.
doğru insignia 5 sene önce çıktığı için teknolojisi o kadar yeni değil... vw teknolojisi ileri düzey copy+paste
kesinlikle teknolojisi eski olan insignia derim
quote:
Orijinalden alıntı: 23;59
golf 5den sonra golf 6 nekadar olmuşsa yeni passatta selefine göre okadar olmuştur.konfor ve malzeme kalitesinden övgüyle bahsediliyor bu önemsenmeyecek bir değişiklik değil.torpido gözlerini çalmış olsalar bile passat devride bitmez müşteri kitleside bitmez.ayrıca sıfır alıpta 1 sene sonra araç değiştirenleride anlamak mümkün değil.
müşteri kitlesi her zaman olacaktır ama bu müşteri gelip passat en büyük, en iyi falan derse de cevaplar hazır artık. yani alabilirler ama ondan çok daha iyi araçlar olduğunu da bilmeleri gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: _Pulse_
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
doğru insignia 5 sene önce çıktığı için teknolojisi o kadar yeni değil... vw teknolojisi ileri düzey copy+paste
kesinlikle teknolojisi eski olan insignia derim
Kafanız mı iyi?
açıkçası yeni passat'ın beklemeye değecek hiç bir tarafını görmüyorum. hatta şimdi alınabilse bile insignia'ya tercih edilmesi için bir sebep göremiyorum.
İkisi de gereksiz pahalı, ikisi de mantıksız bence. İnsignia motordan kaybediyor, fiyatı da pahalı. Şimdiki passat bile bu fiyatlara satılıyorken yenisi ne olur bilinmez. Bence en iyi seçim passatla devam etmek olur. O olmazsa da avensis, superb, laguna gibi araçlara bakmanızı öneririm.
Siz aracınızı niye değiştirmek istiyorsunuz,ben onu anlamadım.Motor mu yetersiz geldi,görünüşten mi sıkıldınız,dizel mi istiyorsunuz nedir yani?