Şimdi Ara

yeni kasa topluyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    gıgabyte 990xa-ud3 anakart
    amd fx x6 6300 işlemci
    gskıll rıpjaws cl9 4gb ram
    wd 3,5 1tb cavıar blue hdd
    zalman z11 plus kasa
    thermaltake toughpower 600w psu

sistem nasıl oyunları sorunsuz açabilir mi ?
    sağolun.

• Güzel sistem gayet yeterli.
    hdd'yi seagate barracuda yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmurteam

Güzel sistem gayet yeterli.

hdd ye bakayım
  • güzel fena değil bu bütçeye budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukcuks

sapphıre hd7850 o.c. ekran kartı
    amd fx x6 6300 işlemci
    zalman z11 plus kasa

sağolun.

anakrt sakın onu alma işlemci desteği sınırlı msi g46 yap
    ramler corsair vengeance low profile yap hem uyumluluk hemde o ramden çok daha üstün
    hdd wd kalsın çückü seageate'tan neredeyse 2 kat daha hızlı
    power'a bakamadım ama 80 plus özelliği vardır umarım yoksa onuda değiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoes

quote:

sapphıre hd7850 o.c. ekran kartı
    amd fx x6 6300 işlemci
    zalman z11 plus kasa

sağolun.

anakrt sakın onu alma işlemci desteği sınırlı msi g46 yap
    ramler corsair vengeance low profile yap hem uyumluluk hemde o ramden çok daha üstün
    hdd wd kalsın çückü seageate'tan neredeyse 2 kat daha hızlı
    power'a bakamadım ama 80 plus özelliği vardır umarım yoksa onuda değiştir

işlemci desteği sınırlı derken yani gelecekte upgrade yaparken problem olurmu diyosun?

• çok pardon bi kartla karıştırdım bunu alabilirsin özür diliyorum ama diğer söylediklerim doğru
  • Anakartı 970 chipsetten seçerek bütçeyi rahatlatabilirsin. (Eğer ileride CFx yapmayacaksan)
    OC versiyonu ile diğeri arasında 60TL fark var değmez bence. Kendin OC yapabilirsin zor bi şey değil. Sadece OC'li versiyonun özellikleri kadar artırırsın voltaj vermene gerek bile kalmaz.

Hdd olarak seagate seçmen daha ucuz olur. WD marka mantığıyla çok pahalı satıyor anlamsız yani altıüstü depo harddiski. Oyunları zaten SDD'ye yüklersin.
    PSU olmamış 200TL'ye daha iyileri alınabilir biraz bakın. 12V değeri önemli.
  • psu 80 plus aktif pfc ayrıca ram önerin için sağol.
  • ssd almıyor adam neden aynı paraya yarısı kadar performans veren bir diski alsın ki
  • quote:

Neden öyle dediniz hocam? Ben bugün aldım, 64mb cache ve 1 TB olduğu için WD aldım. Yanlış mı yaptım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormleon2

quote:

Neden öyle dediniz hocam? Ben bugün aldım, 64mb cache ve 1 TB olduğu için WD aldım. Yanlış mı yaptım?

Yok hocam WD iyi markadır. Fakat Cavier blue-green serileri biraz daha düşük performanslı diye duydum.
    O yüzden öyle dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: JustBeCooL

Anakartı 970 chipsetten seçerek bütçeyi rahatlatabilirsin. (Eğer ileride CFx yapmayacaksan)
    OC versiyonu ile diğeri arasında 60TL fark var değmez bence. Kendin OC yapabilirsin zor bi şey değil. Sadece OC'li versiyonun özellikleri kadar artırırsın voltaj vermene gerek bile kalmaz.

Hdd olarak seagate seçmen daha ucuz olur. WD marka mantığıyla çok pahalı satıyor anlamsız yani altıüstü depo harddiski. Oyunları zaten SDD'ye yüklersin.

http://b1302.hizliresim.com/16/b/jz9wr.jpg seagate ve wd özellikleri aynı ama seagate 20 tl fazla psu hakkında çok haklısın önerebileceğin bişey var mı?

o.c dende pek anlamadığım için anakart kalsın.

GÜNCEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukcuks -- 10 Şubat 2013; 9:37:26 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JustBeCooL

Anakartı 970 chipsetten seçerek bütçeyi rahatlatabilirsin. (Eğer ileride CFx yapmayacaksan)

http://b1302.hizliresim.com/16/b/jz9wr.jpg seagate ve wd özellikleri aynı ama seagate 20 tl fazla psu hakkında çok haklısın önerebileceğin bişey var mı?

o.c dende pek anlamadığım için anakart kalsın.

GÜNCEL

OC'den bahsederken ekran kartından bahsediyordum. Dün düzenleme yapamadım mesaja bir sorun vardı forumda. Yanlış anlaşılabilceğini farketmiştim. O zaman ekran kartın aynı kalsın anakartı düşün.

HDD olarak verdiğin örnek SV35 versiyondur. Onlar pahalı tabii ki. Düz versiyonuna bakarsan ucuzdur. Ama WD Blue istiyorsan kalsın.

PSU'ya şöyle bir şey olabilir:

http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/ocz-ocz600mxsp-eu-modxstream-pro-serisi-80plus-600w-guc-kaynagi-%28tak-cikart-kablolu%29/productdetails.aspx?I_ID=35126

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustBeCooL -- 10 Şubat 2013; 15:17:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.