-100% Aluminum Construction -590mm(L) x 210mm(W) x 600mm(H) -6x 5.25 Drive Bays -9x 3.5 Drive Bays (6 are hidden) -Removable Drive Cage -Window Kit Included -2x 80mm Intake Fans -2x 80mm Exhaust Fans -1x 120mm Top Blow Hole -2x Additionnal 80mm Exhaust Fan Bays -Up To 7 Fans Total -Built In Filter For Front Intake Fans -Built In Fan Speed Control Switch -Aluminum Thumbscrews Included -4x Front USB Ports -Large Feet For Increased Stability -P4 Compatible
PSU'su ne?..
PSU haric.Isterseniz onuda koyarlar..Modifiye edildikten sonra kasa 400 dolara kadar cikiyor..Lian Li dunyanin en iyi 1-2 kasasindan biridir kalite olunca parada artiyor,yalniz bu kasanin sundugu genislik ve kalite hicbir kasada yok arti Lian Li nin her tarafta fiyati bu civardadir..Henuz karar vermedim ama aramama ragmen piyasada bundan iyi kasa bulamadim..Begendigim antec var ama o tip bir kasam zaten var ve genislik acisindan Lian Li nin yarisi olur ancak..
bişi sorcam bu kasaya bu kadar para verip napcan bu kasayla eğer oc içinse zaten o parayla kaliteli bir kasa ve en güçlü cpuyu alırsın yaw 465dolar wow
kasa almak isteyenlerin yararlanabilecegi en iyi sayfa frozencpu.com.Bu herifler en iyi iscilik ve en iyi modifiye yapan 1-2 sirketten biri ama bunuda fiyatlarina 30-60 dolar fazla koyarak bi sekilde ac gozluluk yapiyorlar.Yani kisaca paraniz varsa bize gelin hesabi..Asiri mal satip cok zengin olduklarindanmidir bilmiyorum,e mail yoluyla birkac defa sahibi ve musteri hizmetiyle konusmama ragmen gerekli ciddiyeti goremedim,shipping konusundada istedigim cevaplari vermediler bende onlardan almaktan vazgectim..Adamlarda tipik amerikan kibirliligi hat safhada..
Beyler Turkiyenin pek haberi yok ,belki de var ama ekonomik durum malum,ama amerika tarafinda kasa modifiyeciligi manyak boyutlara ulasmis durumda,bir cesit zevk iste.Istanbula gecen geldigimde birakin bu gosterdigim kasalari normal bir kasa bile bulamadim..Dandirik dundirik kasalari millete satiyorlar..Genede cok pahali diyorsaniz gerekli malzemeleri alip kendinizde yapabilirsiniz,hemde cok ucuza gelir.Ama bence sonucta isi erbabina birakmak lazim..Kasa modifiyesi sadece cam takip kasaya 2 delik acmak degil..Zaten benim aldigim kasaya hic bir sekilde modifiye yapmayip dokunmasaniz dahi baya pahali..Su forumda milletin kendi yaptigi modifiyeleri bulabilirsiniz..
Arkadaşım öyle 450$ civarı paralar vermen bir kasaya KOMİK! 200$'a Alüminyum Kasa alıp içine de 450W'lık çok kaliteli bir PSU koyabilirsin. Eğer O kadar Zenginsen tabii.. Zengin olmak demek paranı sokağa atmak demek değildir....
Ya arkadaşlar 200$ bile büyük para kasa için ya PSU yu saymıyorum ama bir aliminyum kutuya o para verilirmi ya .o parayı sanayide bir ustaya ver senin odayı komple kasaya çevirir be 460$ 500$ yazık tabi burada verecek adam varsa bilemem ama bu sadece kişisel fikrim.