Bildirim
Yeni kasası veya makyajlısı olmamış dediğimiz modeller (2. sayfa)
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav
Civic
+1
ayrıca çok bu şekilde düşünen, hatta forumdada belli... -
quote:
Orijinalden alıntı: berkan74
evet size katılıyorum ancak kardeşi berlingoda makyaj daha iyi durdu gibi sanki
Evet. Makyaj Berlingo ya yaradı. Partner in makyajsız hali daha güzeldi. -
focus aklıma ilk gelen
sonrasında ise subaru var -
ford fiesta. -
-
bence şimdiye kadarki en güzel golf kasası
-
Ben biraz daha yükseklerden uçucam.
Binek otomobillerden Lancer ın yeni köpekbalığı tasarımı çok güzel eski Lancer a göre fakat Evo ya gelirsek o eski yarışcı ruhunu kaybetmiş gibi görünüyor.
Evolution IX
Evolution X
-
Orijinalden alıntı: DoMinicSS
Binek otomobillerden Lancer ın yeni köpekbalığı tasarımı çok güzel eski Lancer a göre fakat Evo ya gelirsek o eski yarışcı ruhunu kaybetmiş gibi görünüyor.
Açıkcası kardeşim ben ona katılmıyorum kaybetmedi,eskisindende hırslı,agresif ve atak,hızlı ve öfkeli ikideki brian'ın evonun modifiyesine hasta olduğumuda belirteyim..
İşte Mitsubishi Lancer Evolution Fq-400
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan74 -- 22 Şubat 2013; 1:31:32 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: berkan74
Orijinalden alıntı: DoMinicSS
Açıkcası kardeşim ben ona katılmıyorum kaybetmedi,eskisindende hırslı,agresif ve atak,hızlı ve öfkeli ikideki brian'ın evonun modifiyesine hasta olduğumuda belirteyim..
İşte Mitsubishi Lancer Evolution Fq-400
Hocam kendi yazdığınıda benim mesajın alıntısına eklemişsin düzelt istersen
Şahsi fikrimdi Evo X a kötü demiyorum asla sahip olmak için birçok şeyi feda edebileceğim bir araç ve harika görünüyor ama Evo 9 un yeri bende başkadır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 22 Şubat 2013; 1:30:51 >
-
valla hocam kusura bakma düzeltmedim,yanlışlıkla yazmışım oda nazar boncuğu olsun artık -
X5 :) Bence E53 (nam-ı diğer polat kasa) daha güzel ;) -
açıkcası birde yeni makyajlı e serisini beğenmemiştim başta,ama şu fotoğrafları görünce çok çok beğendim eskisindende güzel olmuş dedim
-
-
-
foto eklemicem ancak listem şöyle ;
1)Honda civic
2)Yeni makyajlı fiesta
3) Nissan micra
4)Toyota auris
5)Toyota yaris
-
Civic sembol auris corolla linea
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Volvo S60 -
-
Valla honda bir önceki kasa gibi civic yapar mı bilmem ama o kasa bence efsane. Beyaz olucak birde spoiler tadından yenmez ha birde dohc vtec olsa 2.0 litre sonra bir de turbo kit ohh misss
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X