Şimdi Ara

YENİ/ Kaspersky İnternet Security 2014 Türkçe/ 3 Cihaz 1 Yıl 69,90 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
4.805
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EFIRSAT

quote:

Orijinalden alıntı: KRALL

lisansım 44 gün sonra bitiyor şimdi alıp 44 gün sonra girebilirmiyim lisansı yoksa aktive süresi varmı bu ürünün.

Dilediğinzi zaman aktive edebilirsiniz.
    Stoklarımıza göre sadece 12 adet kalmıştır.

Saygılar

ilk active den sonra lisans tarihi başlıyormu yoksa diğer cihazlara yüklendiği tarihten sonramı geçerli.
  • Bu ücretli virüs programlarının ücretsizlerden ne farkı var? 4 yıldır avast free kullanıyorum, hiç virüs bulaşmadı bilgisayarıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paseyX

Valla fiyat gerçekten çok uygun ancak cihaz kelimesi ve satıcının profil geçmişinin düşük olması düşündürüyor. Bu kadar uyguna nasıl satabiliyor. Kaspersky iş ortakları arasında yer alıyor mu? yarın öbür gün arkamızda durur mu. Keyler ne kadar güvenli gibi sorular yüzünden çekiniyorum...

SON 7 ÜRÜN VE STOK !

http://www.n11.com/kaspersky-internet-security-2014-5-cihaz-1-yil-multi-device-P16967579

• 1 adet aldım hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAYIRLIS
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRALL

1 adet aldım hayırlısı

Gönderiniz teslim edilmiştir.
  • quote:

quote:

Valla fiyat gerçekten çok uygun ancak cihaz kelimesi ve satıcının profil geçmişinin düşük olması düşündürüyor. Bu kadar uyguna nasıl satabiliyor. Kaspersky iş ortakları arasında yer alıyor mu? yarın öbür gün arkamızda durur mu. Keyler ne kadar güvenli gibi sorular yüzünden çekiniyorum...

EFIRSAT ; Kaspersky Resmi Online Bayisidir. Ürünler faturalı ve Kaspersky Türkiye'den Destek Alabilirsiniz.

http://profil.gittigidiyor.com/efirsat

http://www.n11.com/kaspersky-internet-security-2014-5-cihaz-1-yil-multi-device-P16967579

Ayrıca bu kampanya 15/12/2013 tarihinde sona erecek olup tekrarı kesinlikle olmayacaktır.

hocam açıkçası benim hala tereddüdüm var, sanalpazarda ürünü inceledim online teslimat yazmıyordu,online olarakta hiç düşünmemiştim,ben ilanı görünce kocaman bir kutu gördüm içinde key anahtarı olan bir kağıt ile bir adet CD düşündüm ve tereddüt etmeden sipariş verdim, gele gele online keyler gelince hayal kırıklığına uğradım mykaspersky a üye olacaz keyleri kaydedeceğiz,zahmetli iş inşallah sorun olmaz,okuldaki pc ler için almıştım ama umduğum gibi olmadı,faturada yok ortada herhalde faturada online olacak galiba,hayırlısı

n11.comda online satış olduğu belirtilmiş,sanalpazarda belirtilmemiş,tüketici yanıltılmış gibi hissediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: egridereli

quote:

quote:

EFIRSAT ; Kaspersky Resmi Online Bayisidir. Ürünler faturalı ve Kaspersky Türkiye'den Destek Alabilirsiniz.

http://profil.gittigidiyor.com/efirsat

Ayrıca bu kampanya 15/12/2013 tarihinde sona erecek olup tekrarı kesinlikle olmayacaktır.

hocam açıkçası benim hala tereddüdüm var, sanalpazarda ürünü inceledim online teslimat yazmıyordu,online olarakta hiç düşünmemiştim,ben ilanı görünce kocaman bir kutu gördüm içinde key anahtarı olan bir kağıt ile bir adet CD düşündüm ve tereddüt etmeden sipariş verdim, gele gele online keyler gelince hayal kırıklığına uğradım mykaspersky a üye olacaz keyleri kaydedeceğiz,zahmetli iş inşallah sorun olmaz,okuldaki pc ler için almıştım ama umduğum gibi olmadı,faturada yok ortada herhalde faturada online olacak galiba,hayırlısı

n11.comda online satış olduğu belirtilmiş,sanalpazarda belirtilmemiş,tüketici yanıltılmış gibi hissediyorum...

Faturalar firmadan düzenli olarak posta ile gönderilir. Kargo ile ödeme şartlı (5 TL) talep edebilirsiniz.
    www.mykaspersky.com platformu tüm dünyada geçerli Kaspersky Lab lisanların Son Kullanıcı Kayıt Alanıdır . Kutu alsanızda buraya kayıt olursunuz.
    Ayrıca daha öncedende belirttiğimiz gibi ürünler şahıs , firma değil Kaspersky Türkiye Destek Garantili Yasal Ürünlerdir.

İlan sayfasında editörlerimizin yazdığı not ;

Adınıza Firmanıza Faturalı Yasal Üründür.
    KARGO BOX GÖNDERİMİ YOKTUR .LİSANS BİLGİLERİNİZ SMS / EMAİL İLE GÖNDERİLMEKTEDİR
    FATURANIZ SİSTEMDEKİ KAYITLI POSTA ADRESİNE GÖNDERİLİR.
    KASPERSKY TÜRKİYE'DEN DESTEK ALABİLİRSİNİZ
    Kampanya Şartları ;

Kampanya Son Kullanıcı içindir , Bayi yada kişiler Toplu alım yapılamaz.
    Lisans devredilemez, tekrar satılamaz ,bir başkası için satın alınamaz.
    Stok Bitince Kampanya Otomatik Kapanır.
    Lisans süreniz aktifleştirdiğiniz tarihde başlar .Yani satın alıp 2 ay sonra bile kullanabilirsiniz.

• PURE sürümü için bir kampanyanız var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: emremercan

PURE sürümü için bir kampanyanız var mı acaba

Şuan için Pure 3.0 mevcuttur.

Hangi seçenek talep ederseniz uygun fiyat verebiliriz

• üründen bir tane aldım şimdi yapacağım uygulamaları sırasıyla söyleyebilir misiniz?
    2014 sürümünün türkçe olarak indirebileceğim düzgün bir link verebilir misiniz ?
    mykaspersky e hangi aşamada kaydedeceğiz ve her bilgisayar için ayrı kayıt gerekiyor mu ?
  • lisans anahtarını mykaspersky.com sitesine kurulum yapıncamı kayıt ettirmemiz gerekiyor, yoksa benim eski anahtarların 2 ay süresi var, bekleyip 2 ay sonramı kayıt ettireyim,yoksa hemen kayıt ettireyimmi, hemen kayıt edersem geçerlilik süresi hemen başlarmı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardeleen18

üründen bir tane aldım şimdi yapacağım uygulamaları sırasıyla söyleyebilir misiniz?
    2014 sürümünün türkçe olarak indirebileceğim düzgün bir link verebilir misiniz ?
    mykaspersky e hangi aşamada kaydedeceğiz ve her bilgisayar için ayrı kayıt gerekiyor mu ?

İşletim Sisteminizi Seçerek İndirin ;

1)-http://www.kaspersky.com/tr/downloads-multi-device-security

Lisansınızı hesabınıza eklemek için ,

2)https://my.kaspersky.com/tr/activations

• quote:

lisans anahtarını mykaspersky.com sitesine kurulum yapıncamı kayıt ettirmemiz gerekiyor, yoksa benim eski anahtarların 2 ay süresi var, bekleyip 2 ay sonramı kayıt ettireyim,yoksa hemen kayıt ettireyimmi, hemen kayıt edersem geçerlilik süresi hemen başlarmı...

Hayır , Hesabınıza aktivasyon yapmadan öncede ekleyebilirsiniz ''Aktivasyon kodunuz henüz etkinleştirilmiştir '' ibaresi yazacaktır.

Saygılar
  • quote:

quote:

lisans anahtarını mykaspersky.com sitesine kurulum yapıncamı kayıt ettirmemiz gerekiyor, yoksa benim eski anahtarların 2 ay süresi var, bekleyip 2 ay sonramı kayıt ettireyim,yoksa hemen kayıt ettireyimmi, hemen kayıt edersem geçerlilik süresi hemen başlarmı...

Hayır , Hesabınıza aktivasyon yapmadan öncede ekleyebilirsiniz ''Aktivasyon kodunuz henüz etkinleştirilmiştir '' ibaresi yazacaktır.

Saygılar

ekledim teşekkür ederim...
  • quote:

quote:

quote:

Saygılar

ekledim teşekkür ederim...

İyi günlerde kullanın ..Kampanya halen devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hortlek

Kaspersky e güven olmaz yarın karalisteye alır sonra aylarca yenisine uğraşırsınız.
    Türkiye ofisinde beceriksizler yapacak bişeyimiz yok der insanı aldığından sattığından bezdirirler.

Mutlaka yaşamış olanlar vardır aramızda...

bendede olmuştu ya.

tamam süper program ama böyle bir sıkıntı var.

online olarak almıştım antivirüsü bitmesine 1-2 ay kala format attım pcye sonra yeniden kurdum bi bakdım karalisteye almış sonra mail attım durumu anlattım.

faturasını istedi gerzekler aktivasyon ve sipariş numaraları yetmiyor online şeyin faturasını nerden bulayım ben, gerçi varmıydı onuda bilmiyorum sonra kullanamadım tabi.

dolandırıcılık resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: hortlek

Kaspersky e güven olmaz yarın karalisteye alır sonra aylarca yenisine uğraşırsınız.
    Türkiye ofisinde beceriksizler yapacak bişeyimiz yok der insanı aldığından sattığından bezdirirler.

Mutlaka yaşamış olanlar vardır aramızda...

bendede olmuştu ya.

tamam süper program ama böyle bir sıkıntı var.

online olarak almıştım antivirüsü bitmesine 1-2 ay kala format attım pcye sonra yeniden kurdum bi bakdım karalisteye almış sonra mail attım durumu anlattım.

faturasını istedi gerzekler aktivasyon ve sipariş numaraları yetmiyor online şeyin faturasını nerden bulayım ben, gerçi varmıydı onuda bilmiyorum sonra kullanamadım tabi.

dolandırıcılık resmen.

Destek Almanızda sorun yaşamayın diye lisans anahtarından haric kaspersky lab da kayıtlı bir güvenlik numarası ile lisansınızı gönderiyoruz ayrıca faturada posta ile adresinize gönderilir.
    Bu şekilde lisans sonuna kadar destek alabilirsiniz....Online alınmasına karşın bir çok yasal olmayan satıcılar mevcut , alıcının bunlara dikkat etmesi gerekir.

1) - Adınıza kesilmiş resmi fatura olması
    2 )- Lisans anahtarınızın resmi yasal bayinin email adresinden gönderilmiş olması ve güvenlik numarası ile iletilmesi ( türkiye için com.tr )
    3)- Kutu tedarik edilmiş ise orjinal COA etiketi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFIRSAT -- 16 Aralık 2013; 10:56:12 >

• tek cihaz için alamyyoruz di mi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephistopheless

tek cihaz için alamyyoruz di mi..

Burdan satın alabilirsiniz ;

https://www.724kaspersky.com/index.php?route=product/category&path=62

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFIRSAT -- 16 Aralık 2013; 12:48:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.