Şimdi Ara

YENİ/ Kaspersky İnternet Security 2014 Türkçe/ 3 Cihaz 1 Yıl 69,90 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
4.806
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasyas

quote:

Orijinalden alıntı: EFIRSAT

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ring

merhaba,

İlk sayfanızdaki linki denediğimde daha önce 49 TL fiyat çıkıyordu. Şimdi almak için yeniden denedim fiyat 67 TL çıkıyor. Daha sonradan verdiğiniz Paypal bağlantısı da " PayPal oturumunuz zaman aşımına uğradı " diyor ve açılmıyor.

Fiyat 49 TL ise Paypal üzerinden alacağım. Bana çalışna bir bağlantı gönderin lütfen.

Sağlıcakla

Eger 49Tl devam ediyorsa bende almak isterim paypal lisansı varsa gönderebilirmisiniz. hatta yanına bir adet İdm lisansıda alacagım.

Malesef o stoklar bitti , fiyat cazip olunca kalmadı .
    Biten kampanya otomatik kapanıyor

Kaçırmışız kampanyayı ozaman birdaha olamazsa bundan alayım Mac aldım yeni diger bilgisayarımda Norton 360 var bunada bunu alayım. Pure versiyonundan çok farkı yoktur herhalde, birde İDM almak istiyorum onuda paypal ile alma imkanımız var mı?

Mac için kis multi device almanız gerek , lisans pc / mac / android de geçerlidir.
    Download manager paypal kampanyaya dahil değildir. EFT /HAVALE İLE Alabilirsiniz pm gönderildi.

• yasyas kullanıcısına yanıt
    merhaba,

Ben de kampanyayı kaçırınca ilk defa bu yıl Norton Internet Security aldım. Sağolsun form sayesinde 3 kullanılıcı olanını 17,99 TL ye aldım. (Konusu var nasıl alındığı hkkında)

sağlıcakla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ring

merhaba,

Ben de kampanyayı kaçırınca ilk defa bu yıl Norton Internet Security aldım. Sağolsun form sayesinde 3 kullanılıcı olanını 17,99 TL ye aldım. (Konusu var nasıl alındığı hkkında)

sağlıcakla

evet o konuyu biliyorum Pc için almıştım ama ben Mac için arıyorum oda en uygun bu kampanya görünüyor. Hatırlatmanız için tesekkürler.
  • Ne zamandır Mac için internet security kampanyası bekliyordum, Havale ile aldım aktivasyon anında mailime gönderildi sorunsuz kullanamaya başaldım. Güvenilir ve hızlı satıcı fiyatta gayet iyi tekrardan teşekkürler.
  • Bu tip satislara guvenmedigim icin bimeksten 3pc 1 yil birdefender almistim kampanya olarak 40tlye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Bu tip satislara guvenmedigim icin bimeksten 3pc 1 yil birdefender almistim kampanya olarak 40tlye.

Satışdan öncede sonrada devamlı destek mevcuttur. Güvenle alabilirsiniz.
    Saygılar
  • quote:

Ne zamandır Mac için internet security kampanyası bekliyordum, Havale ile aldım aktivasyon anında mailime gönderildi sorunsuz kullanamaya başaldım. Güvenilir ve hızlı satıcı fiyatta gayet iyi tekrardan teşekkürler.

iyi günlerde kullanın , tekrar görüşmek dileği ile ..Saygılar
  • bende 2 yıldır efırsattan alıyorum.geçtiğimiz yıl havale ile almışttım.bu yıl n11 üzerinden aldım.ilgili bir satıcı.sorularıma hızla cevap verdi.
    kendisine teşekkür ediyorum.
  • Fiyat 149Lira iken BUradan Almış. Şuan 189 Lİra Burada da.

http://www.724kaspersky.com/index.php?route=product/product&path=62&product_id=82
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirkam

bende 2 yıldır efırsattan alıyorum.geçtiğimiz yıl havale ile almışttım.bu yıl n11 üzerinden aldım.ilgili bir satıcı.sorularıma hızla cevap verdi.
    kendisine teşekkür ediyorum.

İyi günlerde kullanın , nice alış verişlere diyelim ozaman
  • 3+3+3 kullanıcı ıcın almıştım başka yerden 1 yıllık 210tl ödemiştim kazıklanmadım umarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: boxor

3+3+3 kullanıcı ıcın almıştım başka yerden 1 yıllık 210tl ödemiştim kazıklanmadım umarım :)

Ödeme yaptığınız versiyon adı ;

Kaspersky İnternet Security 2014 Çoklu Kullanıcı mı yoksa 2012 / 2013 eski normal versiyonmu ?
  • quote:

quote:

3+3+3 kullanıcı ıcın almıştım başka yerden 1 yıllık 210tl ödemiştim kazıklanmadım umarım :)

Kaspersky İnternet Security 2014 Çoklu Kullanıcı mı yoksa 2012 / 2013 eski normal versiyonmu ?

bunları aldım hocam pek bir bilgim yoktu konuyu burada yenı gordum

• quote:

quote:

quote:

bunları aldım hocam pek bir bilgim yoktu konuyu burada yenı gordum

Bu görüntüden sonra yorum yapamadım bağışlayın beni :)

• tam olarak sizden alsaydık nasıl olacaktı ?? yani anlamam piyasasından sizden alabilmem için beni nasıl ikna ederdiniz ???
  • quote:

tam olarak sizden alsaydık nasıl olacaktı ?? yani anlamam piyasasından sizden alabilmem için beni nasıl ikna ederdiniz ???

3 ADET Kaspersky Anti Virus 2014 / 3 Kullanıcı 2 Yıl EFT /HAVALE İLE SATIN ALDIĞINIZ FİYAT 210 TL sanırım ikna eder , O fiyata hem 2014 Versiyon ( 2016 dede geçerli ) + 2 Yıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFIRSAT -- 9 Ocak 2014; 11:41:34 >
  • quote:

quote:

tam olarak sizden alsaydık nasıl olacaktı ?? yani anlamam piyasasından sizden alabilmem için beni nasıl ikna ederdiniz ???

3 ADET Kaspersky Anti Virus 2014 / 3 Kullanıcı 2 Yıl EFT /HAVALE İLE SATIN ALDIĞINIZ FİYAT 210 TL sanırım ikna eder , O fiyata hem 2014 Versiyon ( 2015 dede geçerli ) + 2 Yıl

bizdeki 2013 uprgade ed,ip 2014'de yükselttik ama lisans süresi 1 yıl.

sizdeki tek cazip yön 2 yıl lisans olması :) daha önce görseydim havaleyle alırdım...

ama bizde 9 pc var. oyüzden 3 kullanıcılı 3 adet aldık 210tl uygun gibi gelmişti 1yıl lisanslı olarak..

• quote:

quote:

quote:

3 ADET Kaspersky Anti Virus 2014 / 3 Kullanıcı 2 Yıl EFT /HAVALE İLE SATIN ALDIĞINIZ FİYAT 210 TL sanırım ikna eder , O fiyata hem 2014 Versiyon ( 2015 dede geçerli ) + 2 Yıl

bizdeki 2013 uprgade ed,ip 2014'de yükselttik ama lisans süresi 1 yıl.

sizdeki tek cazip yön 2 yıl lisans olması :) daha önce görseydim havaleyle alırdım...

ama bizde 9 pc var. oyüzden 3 kullanıcılı 3 adet aldık 210tl uygun gibi gelmişti 1yıl lisanslı olarak..

Aklınızda bulunalım , yazılım çözümleriniz olursa memnuniyetle çalışırız , satın aldığınız ürünü iyi günlerde kullanın demekden başka bişey diyemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: baranel

Siz ve DH ahalisininde yeni yılı kutlu olsun. Ayrıca dün gece sipariş verdikten kısa bir sürede ilgilenmeniz, konuya indirme link eklemeniz, dürüst ve ilgili olmanızdan dolayı teşekkür ederim.

Rica ederiz...Nice alışverişlere yıllara dileriz
  • Kaspersky İnt sec 2014 / 3 kullanıcı 1 ve 2 yıllık sınırlı sayıda kampanya eklendi . İlginize teşekkürler....
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.