Şimdi Ara

Yeni Kassadin Özet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas

quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeable

R cd aşiri düşmüş hayvani mana yemesi bişey farketmez mana bitene kadar zaten haritayi 10 saniyede turlar instabandi hala instaban

75
    150
    300
    600
    1200
    2400
    4800
    7 kere kullandık. Toplam 9525 mana gitti.

600 den sonra artmıyor 4. stackte 600 600 herneyse 3 snde flash nedir innnnnsntaban

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 19 Mart 2014; 21:46:02 >
  • quote:

quote:

quote:

R cd aşiri düşmüş hayvani mana yemesi bişey farketmez mana bitene kadar zaten haritayi 10 saniyede turlar instabandi hala instaban

75
    150
    300
    600
    1200
    2400
    4800

600 den sonra artmıyor 4. stackte 600 600 herneyse 3 snde flash nedir innnnnsntaban

Artıyor kendim denedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feritferitxd

quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

Hızlı Okuma yeteneği qnq. İts all skill.

Baş harf i nin büyüklüğü komik you skilled

• quote:

4 stack birikiyor belli bir süre üst üste kullanamıyorsun ultiyi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

75
    150
    300
    600
    1200
    2400
    4800

Artıyor kendim denedim.

4 maksimum stack 600 den fazla artmaz
     Yeni Kassadin Özet

eğer ki artmaya devam ediyorsa hata vardır eu west veya na supportuna ticket at ilgilensinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 19 Mart 2014; 23:11:24 >

• okumadım ama karşısına ad bir mid gelince 6 olmadan en az 6 kere ölür ultisi zaten nerfden önce ki halinin 1/10 u kadar vurmuyor artık hiç bir şey yapamıyor bence bi tek ultisine gelen cd buff iyi olmuş
  • Banlanmadı hiç bi maçımda rework sonrası ve pickleyen de olmadı Oynadım ve tek kelime... "berbat"
  • tear ve roa'ın alt itemı zaten core itemlarıydı önceden de. Ayrıca yeni kass çöp.
  • sileced kaldırıldığı için artık akali bunu dümdüz eder diyorum(bence) akaliden kaçamaz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

75
    150
    300
    600
    1200
    2400
    4800

Artıyor kendim denedim.

4 stack ama 75(0 stack)/150(1)/300(2)/600(3)/1200(4) şeklinde artıyor. Aşırı fazla mana istiyor 2 den sonra. 12 sn bekleyip stack sıfırlamak gerekiyor, öyle 4 sn de bir ulti ata ata dolaşamıyorsun mananı bitirmek istemiyorsan.

Early de buff falan almadı. Q shield çok kullanışsız. Hem az veriyor hem de süresi çok kısa. e 6 stack zaten, early de karşında karthus falan yoksa stacklemesi çok zor oluyor, en azından 2 tane stacklenebilmeli. Güzelim pasifini zaten öldürmüşler. Ulan şampiyonun pasifi yok şuan, kimse de sesini çıkarmıyor, pasifi yok lan bildiğin yok w beğendim sadece. Build olarak da tank kasmak en mantıklısı. Saçma bir şey olmuş, beğenmedim ben.

• Hemen dalgaya vurmuşlar. Mobilim qnqlar :(
    Editledim mesajları. Bundan sonra dikkat ederim. Telefon kendiliğinden yazıyor bazı kelimeleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTux -- 20 Mart 2014; 2:42:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silence kalkmış bi halt olmaz
  • Bu buildin aynısını rework'ten sonra ilk defa custom game açıp ben denedim, ve gerçekten Kassadin eskiye göre bomba olmuş diyebilirim.

Stacklenmiş ult kullanıldıktan sona W ile büyük bir mana regen'a sahip oluyorsunuz. Ben bu yüzden W fullemeyi tercih ettim ki damage output E'yi aratmadı. Sahip olmadığın mananın %40'ını dolduruyor ki bu late game'de sana ultimate'ını bir kez daha kullanma şansı veriyor. 1200 mana'dan sonra kullanmak olanaksız gibi gözükse de lich bane ve iceborn gauntlet sayesinde iyi bir CC ve damage'ınız oluyor. Fantezi olsun diye Muramana çıktım ve nasıl desem, melee damage olarak pasifi ile beraber resmen uçurdum Kassadin'i. Doğru bir şekilde build'e yön verdikten sonra eskisinden daha dehşet bir hâl alacaktır.

edit : ilk Q, daha sonra W ve sonunda E fulledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast Mich -- 20 Mart 2014; 9:44:20 >
  • O ulti varken instaban.

• Yanlış hatırlamıyorsam 0.5'te olsa slience atıyordu beence daha tanky olmuş solo topta görür müyüz merak ediyorum. Çünkü hasar vermek için AA yapmak gerekiyor kırılgan bir build ile yapamazsın tanky top Kassadin rising ... belki orman dahi görebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 20 Mart 2014; 10:11:29 >
  • Karşıma Riven gelmişti fb vermiştim hiçbir şey yapamıyorsun dakika 6-7 de 0/7 falandım kısaca ticket atıp iade isteyeceğim kule altı kesiyordu riven

• Eskiden Voidlerin babasıydı şimdi şam babası olmuş.
  • Banlamak lazım

• Mantıklı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.