Şimdi Ara

Yeni Kassadin Özet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son patchde mid lane'in perma ban şampiyonu Kassadin'e gelen reworkun neler getirdiği hakkında biraz konuşmak istedim.

Öncelikle oyun başındaki oyun stilinden başlayalım;

Patchden önce Kassadin'in lane aşamasındaki tek amacı hayatta kalmak ve alabildiği kadar farm almaktı. Rakip şampiyonla damage takasına girmek gibi bir şansınız olmuyordu. Eğer pre 6'da jungle'ınız mid lane'e uğramadıysa büyük ihtimal lane'i kaybediyosunuz ve sağda solda bulduğunuz killerle oyunu taşıyordunuz. Her neyse, artık o kassadin geçmişte kaldı. Son patchde gelen early buff'ı sayesinde artık lane'de biraz daha rahat farm yapıyosunuz ve Q skili'nizin sağladığı kalkanla damage takasına girebiliyosunuz. W skililinizin verdiği damage sayesinde de oto atakla minyon kaçırmıyosunuz.

Şimdi gelelim level 6 ve sonrasına

Öncelikle ultimiz ile başlayalım, ultimiz maximum mana değerimize göre damage vuruyor, yani ne kadar çok mana o kadar çok damage. Ayrıca ultimizi üst üste kullanabilmek için maximum manamızın yüksek bir değere sahip olması gerekiyor. Bu da bize Ryze stili bir build yapmamız konusunda taban hazırlıyor.

Benim size tavsiyem lane aşamasına Crystal Flask ve mümkün olduğunca hp potuyla gelmeniz ( W skiliniz sayesinde mana regeniniz oluyor) ve ilk back yapışınızda Tear of Godness almanız.Bunun yanı sıra early game'de melee oldugunuzdan dolayı tradelerde çok üstün gelemeyebilirsiniz. Bu yüzden Rod Of Ages'in alt itemi olan Crystal The Protector(TR'de adı ne bilmiyorum) itemi ile de başlayabilirsiniz . Ama bu 2 item kesinlikle yeni Kassadin'in core itemleri.

Oyunun orta safhasında alabileceğiniz itemlerin arasında mutlaka Sheen olmalı. Eğer oyun başında 1-2 kill topladıysanız ve öndeyseniz bu itemi Lich Bane'e çevirmenizde hiç bir sıkıntı yok ve W skiliniz + Lich bane ile rakibe çok iyi damage atabilirsiniz. Ancak lane safhası eşit gidiyorsa ve karşıda burst damage şampiyonları varsa size tavsiyem Iceborn Gauntlet ( Buzdoğan Eldiveni) olacaktır. Iceborn ile teamfightlarda rakip takımı uzun bir süre slowlayabilir ve iyi bir hasar verebilirsiniz. Ultinizin artık çok daha kısa olan cooldown'u sayesinde focus yediğiniz anda kaçabilirsiniz. Eğer oyun başında çıktığınız Tear Of Godness stackleri bitmiş ve kalkanınız hazırsa değmeyin keyfinize :)

Bana göre eskisini aratmayan bir late game'i var ancak arka arkaya atacağınız ultiler biraz sıkıntı yaratabilir. Ultiniz ilk kullanıma 75 Mana yiyor ve her kullanımınızda iki katına çıkıyor. (75-150-300-600-1200)
    Ancak level 16'da ultinizin cooldownu 3 saniye. %40 Cooldown ile 1.8 saniye. Yani karşı tarafın backline'ına combonuzu yapıp focus yemeden aradan çıkmamak için hiç bir sebep yok. Eğer bir de zhonyanız varsa rakip takım sizi yakalamak için epey zorlanacaktır.

Final Build: Magic Penepration Boots -- İceborn/Lich Bane--- Zhonya--- Archangel Staff---Guardian Angel/Banshei --- Rabadon ( Eğer iceborn kasmadıysanız Frozen Heart doğru bir tercih olacaktır)

Sadece kendi fikirlerimdir, siz de fikirleriniz paylaşırsanız memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeuna -- 19 Mart 2014; 13:36:34 >

• Kısaca R.I.P.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

Kısaca R.I.P.
    Kısaca R.I.P.
  • quote:

Kısaca R.I.P.

Okumadığını bari belli etme cnm ya
  • Oldu ya kassadin nerde o sezon 3 kassadini :(
  • Tank git diyorsun yani
    Icebkrn ve Frozen düşünmüyorum,hafif tanky gideceğim ben.
    Bu arada ilk ne açalım ve fulleyelim?
  • R cd aşiri düşmüş hayvani mana yemesi bişey farketmez mana bitene kadar zaten haritayi 10 saniyede turlar instabandi hala instaban

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 19 Mart 2014; 13:43:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValidatePro

Tank git diyorsun yani
    Icebkrn ve Frozen düşünmüyorum,hafif tanky gideceğim ben.
    Bu arada ilk ne açalım ve fulleyelim?

Q daha ideal gibi duruyor. Damage takasında kalkan çok daha faydalı olabilir.
  • Jeuna kullanıcısına yanıt
    Okumadığımı nerden çıkardın cnm ya?
  • quote:

Okumadığımı nerden çıkardın cnm ya?

Konuyu açtıktan hemen sonra konuya girmenin + okuyup anlamanın + cevap yazıp göndermenin ve bu süre zarfındaki server pinginden dolayı gecikmeleri de hesaba katarsak toplamının 45 saniye olması IMPOSSIBLE
  • Jeuna kullanıcısına yanıt
    Hızlı Okuma yeteneği qnq. Its all skill.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTux -- 20 Mart 2014; 2:43:56 >
  • quote:

Hızlı Okuma yeteneği qnq. Its all skill.
    W sunun mana regenini çok saçma buldum.Lane aşamasında düzgün mana toparlayabilmek için gıdım manamız kalması lazım öbür türlü mana bile iade etmiyor minyonlardan.Mananız yarıdayken bunun sadece %4 ü iade edecek bu çok düşük sırf mana toparlamak için adama düz vurmak için kafada atamayız.

Ultisinin damage i ve costu inanılmaz kötü.Ulti damage için mi atıyorsunuz diyenler vardı gerekirse damage için atıyorduk kassadin ultsiini. 120 damage + %80 ap ratio aşırı güçlü bir damage demek.Şimdi vurmuyor bile her türlü ben beğenmedim şahsen zaman gösterecek durumunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pkmn -- 19 Mart 2014; 21:07:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pkmn

W sunun mana regenini çok saçma buldum.Lane aşamasında düzgün mana toparlayabilmek için gıdım manamız kalması lazım öbür türlü mana bile iade etmiyor minyonlardan.Mananız yarıdayken bunun sadece %4 ü iade edecek bu çok düşük sırf mana toparlamak için adama düz vurmak için kafada atamayız.

Ultisinin damage i ve costu inanılmaz kötü.Ulti damage için mi atıyorsunuz diyenler vardı gerekirse damage için atıyorduk kassadin ultsiini. 120 damage + %80 ap ratio aşırı güçlü bir damage demek.Şimdi vurmuyor bile her türlü ben beğenmedim şahsen zaman gösterecek durumunu.

Alıntıları Göster
    Low eloda banlanmasının sebebi zaten roam olayı. Ultisiyle çoğu gankten kaçıp , roam yaparak kill alabiliyor. O ulti kassadinde oldukça instaban da instaban

• Hala ban.Dat roam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forth Minor

Hala ban.Dat roam.

Westte banlanmıyor artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeable

R cd aşiri düşmüş hayvani mana yemesi bişey farketmez mana bitene kadar zaten haritayi 10 saniyede turlar instabandi hala instaban

75
    150
    300
    600
    1200
    2400
    4800
    7 kere kullandık. Toplam 9525 mana gitti.
  • quote:

Hızlı Okuma yeteneği qnq. İts all skill.

Baş harf i nin büyüklüğü komik you skilled
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rise Against

Hala ban.Dat roam.
    ryze ın uçan kaçan versiyonu işte.
  • quote:

Hızlı Okuma yeteneği qnq. İts all skill.

with iiiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas

quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeable

R cd aşiri düşmüş hayvani mana yemesi bişey farketmez mana bitene kadar zaten haritayi 10 saniyede turlar instabandi hala instaban

75
    150
    300
    600
    1200
    2400
    4800
    7 kere kullandık. Toplam 9525 mana gitti.

4.den fazlasına gerek kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knight0fheaven -- 19 Mart 2014; 21:29:52 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.