Şimdi Ara

Yeni kayıt oldum ücretsiz üyelik olmasına rağmen 6tl para çekmeye çalıştı bir bakar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, biraz önce netflixe üye oldum kart bilgilerimi girdim. forumda, günlük hayatta olsun tanıdığım herkes kullanıyor ve bir sorun yaşamamışlar ben de güvendim. hemen ardından bankadan mesaj geldi. 6tl tutarındaki işlem bakiyeniz yetersiz olduğundan gerçekleştirilememiştir şeklinde. bu nasıl oldu? çünkü ben aylık ödeme yapacağımı bilerek üye oldum. bu şekilde istediği gibi para çekmesini ben onaylamadım bu resmen dolandırıcılık. bilgisi olan var mı?

• İlk abonelikte kredi kartının gerçekliğini algılanak için 1 dolar tutarında işlem yapar, daha sonra iade eder. 6 TL tutarındaki bu durum normal.

Abonelik hangi gün başlar ise her ayın ayını günü ücret kesilir

Sorun yok, güvenebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iko81 İ kullanıcısına yanıt
    anladım hocam teşekkür ederim. ama benden 6tl yi çekemedi bir sorun olur mu?
    bir de ben hd paket başlattım deneme olduğu için fatura kesim tarihine yakın değiştirip tek kişiliğe geçireceğim. bu durum sorun olmaz değil mi?
  • cmfalper kullanıcısına yanıt
    Abonelik başlangıç gününüzden 1 gün önce istediğiniz gibi değişiklik yaparsınız. Günü kaçırırsanız, kullandığınız tarifen çekim yapılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmfalper

anladım hocam teşekkür ederim. ama benden 6tl yi çekemedi bir sorun olur mu?
    bir de ben hd paket başlattım deneme olduğu için fatura kesim tarihine yakın değiştirip tek kişiliğe geçireceğim. bu durum sorun olmaz değil mi?
    Çekememesi sorun olmaz. Mesela ben sanal kart ile üye oldum bende çekememişti. Hatta bana mesaj dahil gelmemişti ama abonelikli sistemler de genelde kartı doğrulamak adına çekim yapıp sonra geri verirler. Netflix dışında bir kaç sistemde böyle bir uygulama var.

Ben sanal kart ile üye olduğumdan genel de her ay bana mail geliyor üyeliğiniz askıya alındı şeklinde çünkü ödemeyi 1 gün geç yapıyorum. (Bilerek değil ben unutuyorum ödeme günü geldiğini)

Ama genel de mail geldiği için değil dizi veya film izlemek istediğim zaman fark ediyorum durumu. Ödeme yapılmadığı için haklı olarak içeriği izleyemezsin diyor ben de hemen ödemeyi alsın diye karta para yüklüyorum ve ödemeyi manuel olarak tamamlıyorum. Karta paran yükleyince kendisi çekemiyor senin tekrar ödemeyi dene seçeneğini seçmen gerekiyor.

Bu arada Netflix devam eden üyelikler de ödeme yapılmadığı zaman askıya alıyor ama ödeme yapınca geriye doğru işlem yapmıyor.(Her ay belli tarihte para yatması gereken bazı başka kurumlara ait üyeliklerde para yatırdığında senin esas yatırman gereken tarihten itibaren devam ettirilir üyeliğin ama netflix de durum öyle değil) Bu güzel bir durum.

Mesela benim 22 haziran da kartımdan para çekilmesi gerekirken kartta para olmadığı için çekememiş. Ben de o sıralar 8 gün hiç netflixx'e girmediğim ve maillere bakmadığım için durumu fak etmedim. 30 haziran da ödeme yaptım. 30 haziran ile 29 Temmuz arası hizmet dönemi olarak tanınmış hesabıma.

Bugün tekrar ödeme yaptım. 30 Temmuz 29 Ağutos arası yeni dönem başladı.

Ben ilk defa 11 Ocakta üye olmuştum. Bir dahi ki ödeme tarihim 11 şubattı onuda 1 gün geç ödediğim için tarih değişmişti. Normal de her ayın 11 de ödeme yapmam lazımdı ama sanal kart ile olduğu için ödemelerim ben de tarihleri kaçırdığım için ödeme tarihlerim böyle değişip durmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 30 Temmuz 2019; 11:17:51 >

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam netflix sistemini ogrenmis oldum tesekkur ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.