Ne insan ne de hayvan denebilecek bu tuhaf ve özgün yaratıklar Ionia'nın uzak kıyılarında bulunabilir...
Tek kelimeyle olağanüstü! Hem insana hem de hayvana benzeyen, medeniyetin hiç haberdar olmadığı, enteresan ve bir o kadar da kendine has yaratıklar. Hakikaten tarihi bir karşılaşma. Kim bilir bu gezi, diyarların en büyülü ve muhteşemi Ionia hakkında daha neler ortaya çıkaracak. İnsan merak etmeden duramıyor ve kendini daha da ilerlemekten alıkoyamıyor. http://universe.leagueoflegends.com/tr_TR/
İnsan kanına sahip melezler mi? Kadim bir ırkın ruhani büyüsü mü? Naçizane soruşturmalarımda çok daha büyük sorularla karşılaştım. Bundan muazzam bir günlük çıkacak; hatta çok satan bir kitap. “Piltover beyefendisi, Ionia kâşifi ve Ionia yabanında muhteşem vastayaları keşfeden Eduard Santangelo.” Birinci basımın yapacağı sükseyi şimdiden hayal edebiliyorum. http://universe.leagueoflegends.com/tr_TR/story/vastaya-field-journal/
Biraz yordle ları andırıyor.
By_DoMiNo
kullanıcısına yanıt
ne yorle ı atı andırıyor attt karıyı görmedin mi
Bu hikayeleri vesaire sevmiyorum okumuyorum da açıklayabilecek bir arkadaş var mı ne oluyor bitiyor ?
sezon 4 gibi ortalama çıkacak herolarla birlikte toplam hero sayısı 152 yada 153 olarak hesaplanıyordu. Daha sonrası için tekrar üzerinde durup araştırma yapmadım ama bu demek oluyor ki, Bugün itibariyle yaklaşık 20 tane daha çıkacak herodan bahsediliyor. Bunun için yeni bir ırk üretmeyi de mantıklı bulmuşlar.
umarım support herodur.
quote:
Orijinalden alıntı: Flying Dutchman
umarım support herodur.
2 hero gelecek gibi. Kadın adc, erkek support olacak diyorlar. Stratera'nın videosuna bi göz at derim hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: Cumadangeldim
quote:
umarım support herodur.
2 hero gelecek gibi. Kadın adc, erkek support olacak diyorlar. Stratera'nın videosuna bi göz at derim hocam.
yalnız şu alıntı çok hoşuma gitti "she fights for the cause, he fights for her" erkek karakteri direk kendimle özdeşleştirdim aynı benim gibi mal.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Cumadangeldim
quote:
umarım support herodur.
yalnız şu alıntı çok hoşuma gitti "she fights for the cause, he fights for her" erkek karakteri direk kendimle özdeşleştirdim aynı benim gibi mal.
yalan yok bende kendimi düşündüm o cümleyi okuyunca
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme