Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
552.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hackersun

Fiyat veremem ama bayideki 3 Ceed (2 Consept 1 Plus) satıldı.

i30 barken bunu alanlara saygı duymaktan başka bir diyemiyorum.
  • Yeni Ceed'i dün inceledim arkadaşlar.

Konusu da şu:

http://forum.donanimhaber.com/m_61386948/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Ceed Consept ile İ30 Style fiyat olarak hemen hemen aynı.
    Ancak Ceed'e artı olarak i30da;
    Kabin ön ısıtma sistemi
    UV korumalı camlar
    Ledli gündüz farı
    Arka park sensörü var.
  • Aslında kiadada bir çok özellik var ama çelik motor buröşür hazırlamaktan aciz.Bir çok özelliği yazmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yk40

Aslında kiadada bir çok özellik var ama çelik motor buröşür hazırlamaktan aciz.Bir çok özelliği yazmıyor.

Mesela sizin farkettiginiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir tabiki, genel olarak klima sistemi vb. aynı olduğu için belki de Ceedde de Kabin Ön Isıtma sistemi vardır.

Ama Conseptlerde Led gündüz farı yok kesin.
  • Bugun meb basayar da yeni kia ceedi gordum. Araba guzel olmus ama bu fiyatla satmasi mumkun degil. Cift kavramali sanzimani disinda beni cezbeden bir yani yok. Gectigimiz hafta gordugum i30 un full u kia ceed fulluna basar. Keske deneme surusu yapsaydim kesin deneyin cok etkileneceksiniz diyorlarda kardesim 58 milyar niye vereyim?

• Arkadaşlar merhaba. bende eski kia ceed kullanıcısı olarak geldim geç kaldım ama inşallah yeni ceedle burada olurum. Gaziantep'te aracı test ettik. otomatik dizel full donanımdı. araç ciddi anlamda sürüşte acayip bi güven veriyor. direksiyonda üç sürüş modu var. sürüşe göre direksiyon sertleşip yumuşatılabiliyor. süspansiyon yumuşamış. performansına zaten birşey demek haksızlık olur. araçta 4 kişiydik ve klima açıkken hiç zorlama filan olmadan rahatlıkla 140 km hıza ulaştı. eksi tarafı ise araç içeriye biraz ses alıyor ve bunun nedeni Kumho marka lastikler ve cam tavan olduğundan dolayıymış. donanım az fiyat yüksek evet. mecbur fiyatın düşmesini bekleyeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okn.Ky -- 3 Haziran 2012; 3:33:49 >
  • fiyat yüksek ama içine oturunca i30'dan daha sportif olduğu çok açık. özellikle kapı kollarındaki ve direksiyondaki parlak siyah kaplamalar i30'daki gri boya kaplamadan daha uzun ömürlü. ceed'in torpidosundaki havalandırma blokları c4'den kopya.

http://www.contracthireandleasing.com/cms-images/Kia-ceed-2012-interior.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: FuaTT

fiyat yüksek ama içine oturunca i30'dan daha sportif olduğu çok açık. özellikle kapı kollarındaki ve direksiyondaki parlak siyah kaplamalar i30'daki gri boya kaplamadan daha uzun ömürlü. ceed'in torpidosundaki havalandırma blokları c4'den kopya.

http://www.contracthireandleasing.com/cms-images/Kia-ceed-2012-interior.jpg

Bugün aracı inceleme fırsatım oldu. Çok güzel görünüyor. İç tasarımı vs çok başarılı. Ses sisteminin kalitesini kısa da olsa test etme şansım oldu. Güçlü hoparlörler ile desteklenmiş basları iyi veriyor. Anlamadığım tek konu, kapı kollarındaki parlak kaplamalarda gelen ses. Kapıyı kapatmak-açmak için kolu her tuttuğunuzda tuhaf bir gıcırtı geliyor. Yanlış mı duydum diye özellikle birkaç defa denedim ama her seferinde o tuhaf gıcırtıyı duydum, anlaşılan bişeyler yerine oturmamış ve ses yapıyor. Umarım genel bir durum değildir.

• Arkadalar çelik motor ne optimaya nede ceed e lasman yapmadı.Zaten reklamlarda görmek imkansız.Firmaya gerçekten yazık oluyor.Mazdayaı mermerler otomotiv batırdı.kiayıda önce ihlas sonra çelik motor.
  • Ben de cumartesi günü Kia bayinde aracı gördüm. Gerçekten güzel görünümlü hoş bir araç. Özellikle iç dizaynı hoşuma gitti.
  • elaleme full kia
    canım ülkeme tam takır kuru bakır.
  • Bu kafayla zor araç satarlar.
    Doğusoto adamlar Jettaları motor donanım farketmeksizin 4 aya sra yazarak satıyorlar.
    Çelik Motor ile Assan da az araç getirip ''ARAÇ YOK'' muhabbeti yapıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: borabjk

elaleme full kia
    canım ülkeme tam takır kuru bakır.

+1 Çelik Motora ...
  • Merhabalar bu araçtan alanlar yorumlarını bizlerden esirgemez ise kismet ise bir kaç aya ben de almayı düşünüyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kujo

Bugun meb basayar da yeni kia ceedi gordum. Araba guzel olmus ama bu fiyatla satmasi mumkun degil. Cift kavramali sanzimani disinda beni cezbeden bir yani yok. Gectigimiz hafta gordugum i30 un full u kia ceed fulluna basar. Keske deneme surusu yapsaydim kesin deneyin cok etkileneceksiniz diyorlarda kardesim 58 milyar niye vereyim?

Hyundai'de olup Kia'da olmayan ne var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

Orijinalden alıntı: kujo

Bugun meb basayar da yeni kia ceedi gordum. Araba guzel olmus ama bu fiyatla satmasi mumkun degil. Cift kavramali sanzimani disinda beni cezbeden bir yani yok. Gectigimiz hafta gordugum i30 un full u kia ceed fulluna basar. Keske deneme surusu yapsaydim kesin deneyin cok etkileneceksiniz diyorlarda kardesim 58 milyar niye vereyim?

Hyundai'de olup Kia'da olmayan ne var?

Önemli olanlar:

Elektrikli sürücü koltuğu,
    Geri görüş kamerası,
    Park asistanı,
    Supervision göstergeler.
  • Önce bir kaç fotograf sonra sürüş izlenimlerim ;)

(Bodrum'daki test sürüşüne katıldı. Kafamı toplar toplamaz izlenimlerimi yazacağım)

• Bugün yeni ceed'imin plaka işlemleri tamamlandı birkaç saat sonra teslim alacağım inşallah... Kullandıktan sonra izlenimlerimi sizinle paylaşacağım...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.