Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
552.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar alıp kullananlar lütfen izlenimlerinizi bizimle paylaşırsalar faydalı olacaktır. Değerli görüşlerinizi bizden esirgemeyin. İyi kötü ne varsa belirtirseniz sevinirim.
  • Dün teslim aldım arkadaşlar araba tek kelimeyle muhteşem.. Ben otomatik vites aldım vites geçişleri çok seri ve kesinlikle sarsıntısız.. Konfor dersek 10 numara.. Passat bmw mercedes halt etmiş yeni ceed'in yanında.. Resimlerini eklerim yakında.. Yakıt olarak şuan. 7.5 lt ortalama civarında gidip geliyor tabi o daha düşecek km arttıkça... Almak isteyenlere kesinlikle acele almanızı tavsiye ederim şuan lansman fiyatları ile satılıyor ay sonu zam gelecek bilgisi geldi. Elinizi çabuk tutun.. Sormak istediğiniz tüm soruları cevaplamaya çalışacağım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swarzy_07

Dün teslim aldım arkadaşlar araba tek kelimeyle muhteşem.. Ben otomatik vites aldım vites geçişleri çok seri ve kesinlikle sarsıntısız.. Konfor dersek 10 numara.. Passat bmw mercedes halt etmiş yeni ceed'in yanında.. Resimlerini eklerim yakında.. Yakıt olarak şuan. 7.5 lt ortalama civarında gidip geliyor tabi o daha düşecek km arttıkça... Almak isteyenlere kesinlikle acele almanızı tavsiye ederim şuan lansman fiyatları ile satılıyor ay sonu zam gelecek bilgisi geldi. Elinizi çabuk tutun.. Sormak istediğiniz tüm soruları cevaplamaya çalışacağım...

Hayırlı uğurlu olsun aracınız. Kazasız, belasız, iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah.

Hangi motor ve donanım seçeneği ile aldınız acaba?

Biraz detaylıca bahsedebilir misiniz araçtan?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

quote:

Dün teslim aldım arkadaşlar araba tek kelimeyle muhteşem.. Ben otomatik vites aldım vites geçişleri çok seri ve kesinlikle sarsıntısız.. Konfor dersek 10 numara.. Passat bmw mercedes halt etmiş yeni ceed'in yanında.. Resimlerini eklerim yakında.. Yakıt olarak şuan. 7.5 lt ortalama civarında gidip geliyor tabi o daha düşecek km arttıkça... Almak isteyenlere kesinlikle acele almanızı tavsiye ederim şuan lansman fiyatları ile satılıyor ay sonu zam gelecek bilgisi geldi. Elinizi çabuk tutun.. Sormak istediğiniz tüm soruları cevaplamaya çalışacağım...

Hayırlı uğurlu olsun aracınız. Kazasız, belasız, iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah.

Hangi motor ve donanım seçeneği ile aldınız acaba?

Biraz detaylıca bahsedebilir misiniz araçtan?

Motor önceki aracim kia venga ile ayni motor o yüzden ceed'de daha kolay karar verdim çünkü o motor gerçekten mükemmeldi. 1.6 dizel 128 hp 260 tork çift kavramalı otomatik şanzıman motor concept donanımını aldım. Arabada cidden yok yok...

• quote:

Motor önceki aracim kia venga ile ayni motor o yüzden ceed'de daha kolay karar verdim çünkü o motor gerçekten mükemmeldi. 1.6 dizel 128 hp 260 tork çift kavramalı otomatik şanzıman motor concept donanımını aldım. Arabada cidden yok yok...

Hocam dizel motorlu Cee'd lerdeki şanzıman çift kavrama robotize şanzıman değil bildiğim kadarıyla. Dizel motorlu olanlarda tork konvertörlü şanzıman var.

Çift kavrama (DCT) sadece GDI motorlu Cee'd lerde var diye biliyorum.

Cam tavanlı versiyonu neden tercih etmediniz? Ben cam tavanı çok beğenmiştim gördüğümde.
  • quote:

quote:

Hocam dizel motorlu Cee'd lerdeki şanzıman çift kavrama robotize şanzıman değil bildiğim kadarıyla. Dizel motorlu olanlarda tork konvertörlü şanzıman var.

Çift kavrama (DCT) sadece GDI motorlu Cee'd lerde var diye biliyorum.

Cam tavanlı versiyonu neden tercih etmediniz? Ben cam tavanı çok beğenmiştim gördüğümde.

Olabilir
    Ben 6 ay kadar venga kullandım onda panaromik cam tavan vardı pek kullanışlı birşey değil ben tavsiye etmiyorum cam tavanı...

• Ya fiyatı zaten yüksek ben düşmesini beklerken daha artacak mı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: join

Ya fiyatı zaten yüksek ben düşmesini beklerken daha artacak mı :(

Boyle bi arabaya 70 bin dese genede hakkidir... Eder yani dopdolu araba..

• quote:

quote:

Hocam yeni i30 un donanımlarına baktınız mı?

Yeni i30 un yanında yeni Cee'din donanım açısından lafı bile edilmez bana göre. Kaldı ki mevcut fiyatları bile yüksek iken yeni yapılacak zamla 10-15 tane bile satarlarsa öpüp başlarına koysunlar bence.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam yeni i30 un donanımlarına baktınız mı?

Yeni i30 un yanında yeni Cee'din donanım açısından lafı bile edilmez bana göre. Kaldı ki mevcut fiyatları bile yüksek iken yeni yapılacak zamla 10-15 tane bile satarlarsa öpüp başlarına koysunlar bence.

i30 mu? hani şu içi oyuncak gibi olan dışı diğer markalardan kopya berbat tipli araba mı? Yeni Ceed nerdeeeee i30 nerde?! Yeni ceed'in içine bir binin birde test edin ondan sonra konuşun piyasadaki en güzel araçlardan biri hiç şüphesiz yeni ceed. passatmış jettaymış i30 muş hava hepsi hava...

• quote:

i30 mu? hani şu içi oyuncak gibi olan dışı diğer markalardan kopya berbat tipli araba mı? Yeni Ceed nerdeeeee i30 nerde?! Yeni ceed'in içine bir binin birde test edin ondan sonra konuşun piyasadaki en güzel araçlardan biri hiç şüphesiz yeni ceed. passatmış jettaymış i30 muş hava hepsi hava...

Biraz abartmamış mısınız sizce de? Yeni Cee'd in i30 a tek üstünlüğü yol tutuşu.

Ben Cee'd in DCT şanzımanını bile test etmiş birisiyim. Şuan Kia bayilerinde çalışan satış temsilcilerinin %95 i bile daha DCT şanzımanlı aracı kullanmamıştır.

İki araç hakkında da çok derin bilgilere sahip olduğumdan emin olabilirsiniz. Ben de Cee'd i çok beğendim ve ciddi ciddi almayı düşünenlerdenim ama donanım eksiklikleri ve buna rağmen yüksek olan fiyatı aracı almamam için yeterli oluyor.

Belli ki yeni aracınızı çok sevmişsiniz ama açık fikirli ve eleştiriye açık olmakta fayda var diye düşünüyorum. Mesela beğenmediğiniz i30 un her yerini kırarcasına kastırsanız bile tık sesi gelmezken, Cee'd in orta konsolu çıtır çıtır ötüyor.

• quote:

Arkadaşım bizde ceed kullanıyoruz ama atarkende öyle yüksekten uçmuyoruz yani,biraz gerçekçi olalım.Örnekmi istiyorsun o beğenmediğin passatın DSG sine veya renonun EDC sine bir bak bakalım bizim ceed lere göre nekadar yakıyor,senin altı ileri ile eski dört ileri arasında pek fark göremessin çünki çalışma prensipleri aynı.Kısacası bizim araçlar donanımına göre biraz pahalı........

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farkiyare -- 27 Haziran 2012; 15:08:59 >
  • quote:

quote:

Yok hocam ya bir sürü eksik ile ülkemize girdi. Kardeşi i30 donanım olarak çok üstün bunda. Gerçi ceed gerek dış tasarım gerekse iç tasarım olarak benim çok hoşuma gitti, ama bir de anahtarsız çalıştırma özelliği olsaydı çok iyi olurdu. Ayrıca o kadar donanım koyup arka park sensörünü eksik bırakmalarını anlamlandıramadım (Consept donanım için söylüyorum). Ben kesinlikle dizel ve manuel vites istiyorum. Ama malesef panaromik cam tavan yok (!). Yani park sensörleri panaromik tavan ve anahtarsız çalışma gerçekten değerli donanımlar malesef yok. i30 da ise hepsi var üstüne daha fazlasıda var arada ise sadece 6.000 lira var.
    Ne olurdu yani Anahtarsız çalışma olsaydı gerisi önemli değil onları eleyebilirim. :(
    Ama bu haliyele gayet iyi lakin fiyatın kesinlikle artması değil tam tersi azalması lazım. Ellerindeki eski kasalar tükenince bir fiyat ayarlaması yapacaklardır. Yada biraz daha donanımlı olanları getirtirler. Bakalım bekliyorum daha 4-5 Ayın var almak için.

• Yeni Cee'd'in bende beyazı var alalı 5 gün oldu Antalya içinde ilk satın alan benim benden başka trafikte yeni ceed yok her yerde çok dikkat çekiyor bakan bir daha bakıyor içini görünce gözleri kamaşanlar çok güzel yorumlar yapıyorlar... Yeni ceed almak isteyenler fiyatlar temmuzda yükselmeden hemen satın almalı zira temmuz ayında zam geleceği bayi tarafından bana bildirildi. Bu aracın cam tavansız otomatik dizeli 60 bin dolaylarında satılacakmış yani 5-6 bin civarı zam gelecek. Kia yaptığı bunca reklamı ve euro 2012 sponsorluğunu mutlaka fiyatlara yansıtacak.
  • Bu fiyatla bile satamazken, zam yaparlarsa ellerindeki araçların turşusunu kurarlar.

Eeeeeeyyyyyyyyyyyy milleti ne ye yerine koyduğunu kestiremeyen ÇELİK MOTOR, sen bu arabayı bomboş ve bu kadar yüksek fiyattan getirirsen bu ülkeye, 100 tane bile araç satamayacağın için 1 sene içerisinde Kia senden alır bu distribütörlüğü de herkes rahat eder.
  • 51.000 TL bir kiaya verebileceğim bir para değil..ikinci el daha farklı araçlar alırım..sadece tasarım otomobil demek değildir bence.. kia bizi ne sanıyor..o fiyatla zor...
  • Bence bu araba 55 bin TL'ye şuan uygun fiyatta tabi bu fikir herkese göre değişebilir benim aracimi gören ve fiyatını soran herkes çok uygun böyle bir araba için diyorlar. Gidip bomboş arabalara üstünde vw yazıyor diye 45 bin sayan bu millet üstüne 10 bin daha verip dopdolu arabaya konforla binmeyi akıl edemiyolar ne yazık ki...

• şimdi bunun otomatik dizeli 4 vites mi altı vites mi?
    ayrıca web sitesinde navigasyon göremedim, navi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berden

şimdi bunun otomatik dizeli 4 vites mi altı vites mi?
    ayrıca web sitesinde navigasyon göremedim, navi var mı?

6 vites... Navi türkiyede ki versiyonlarda yok malesef..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.