Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
552.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ealtin

quote:

Orijinalden alıntı: barisyagiz

Herkese Merhaba Arkadaşlar
    Araba almak istiyorum elimdeki clio u (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-rxt-1-4-16v-91434035/detay/) sattıktan sonra.Eski kasa i30 veya ceed almak istiyorum ölcelik station kasa ama hb de olur... Bursa inallara gittim ceed sw kampanyalı fiyatı 47600 olan araça size özel 46900 olur (ceed hb 43500den 42900)dediler... Cok komik geldi daha düşer diye bekliyordum... Bu sıfır araçları daha uygun alabilir miyiz yoksa ben kendimi mi kandırıyorum...?

hyundai i30 station 2010dan sonra üretilmedi sanırım piyasada satılık 2nci elleri var. Bunlara da baksam mı acaba?

Bugün liste güncellenmiş hocam fiyatlar daha aşağı çekilmiş...

Aynı hocam hala.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yakarenke
    Aynı hocam hala.

Ceed, Picanto ve Sportageda indirim var. Başka bir araca mı bakıyorsunuz?
  • yeni cedd mi indirim var
  • Yeni ceed de bi indirim yok sanırım hatta eskisinde de yok galiba gördüğüm kadarıyla SW kasada bi indirim söz konusu...
  • Hayır eski kasada indirim var. Eski kasalar bitmeden yeni kasada indirim olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisyagiz

Teşekkür ederim arkadaşım haber verdiğin için...
    Fiyatın değişeceğini bayiiler daha erkenden öğrenebilirmi acaba? Çünki kendimi aptal gibi hissetmeye başladım... Bu olay 1 haftalık olay... Size özel 46.900 olur dedikleri araç yeni fiyat listesinde 45600 görünüyor... Artık dürüst satıcı kalmadımı diye düşünmeye başladım...

Kesinlikle bilgi veriyorlardır. Hatta vermelerine gerek bile yok. Araçlara olan talepten ve döviz durumundan tahmin edilebilir. Bir de kota eritme durumları var. O yüzden ay sonuna doğru "önümüzdeki ay zam gelecek" demeleri normal. Ocaktan beri fiyatları takip ediyorum. Honda harici tüm araçlar indirime gidiyor her ay. Astra Cosma A/T 58 bin seviyelerindeyken bu ay 54'e kadar geriledi..

• Arkadaşlar yokmu başka yeni ceed sahibi?

• Ben sahibim ama askerde oldugum icin henuz binme sansim olmadi concept plus metalik gri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antking -- 7 Temmuz 2012; 12:24:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

Ben sahibim ama askerde oldugum icin henuz binme sansim olmadi concept plus metalik gri

Güle güle kullanın hayırlı tezkereler...

• quote:

Orijinalden alıntı: swarzy_07

quote:

Ben sahibim ama askerde oldugum icin henuz binme sansim olmadi concept plus metalik gri

Tesekkurler kia dendiginde ilk urkek baktim ama arastirdigimda dogru bir karar oldugunu dusundum kardesiminde kullanarak edindigi bilgi bunu destekledi

• quote:

quote:

quote:

Tesekkurler kia dendiginde ilk urkek baktim ama arastirdigimda dogru bir karar oldugunu dusundum kardesiminde kullanarak edindigi bilgi bunu destekledi

Gerçekten çok güzel araba ve kia benim için özel bir yere sahip üzülüyorum milletimizin kia'ya önyargılı olmasına.. Gidip sadece isim yapmış bomboş arabalara binlerce lira para saymaları çok üzücü...

• günaydın arkadaşlar.
    kısa ve öz olarak performans bekleyen arkadaşların aracın cazibesine
    kapılmamasını tavsiye ederim.
    eniştemiz cumartesi satıcının gazına gelerek denemeden sadece dış görüntüsüne
    kapılarak almış.bu vesile ile deneme fırsatım oldu.İnanın araç gitmiyor bağırıyor.
    çok samimiyim.markayı kötüleme gibi bir niyetim yok.
    kaputun altındaki eski 1.6 dizel.sadece emisyonunu düşürmüşler.
    55 üstü paraya gerçekten çok yazık.Kia bu strateji ile piyasada kendine zor yer bulur.
    direksiyondaki koca kia amblemi ise tam bir fiyasko.Millet kaputttan sökmeye kalkıyor bunlar
    adamın gözüne sokmuşlar.
    Km saati çok hoş beğendiğim tek ayrıntı.Orta konsül mekanik hissi veriyor.Malzeme kalitesi hyundai ile aynı.

yukarıda arac ile ilgili izlenimimi samimice yazmıştım.
    yazının içeriği marka kötüleme değil aracın vermiş olduğu ilk izlenim.
    ama yazım ile ilgili bu yorumlar amatörlükten çok uzak ne yazıkki.

herkes beğenmek zorundamı? beğenenler memnun olanlar kadar beğenmeyenlerde olamazmı?
    logoyu söküyorlar diye vw ye neden bineyim onu anlamadım.
    115 bg lik motor ile 128 bg lik motorun mekanik farkını yazabilecek varmı?

örnek:

yokuş yukarı 160 basıyor diyeniniz hangi meyil açısından bahsediyor konuya açıklık getirsin lütfen?

eniştenin otomatik aracı şu an 2510 km de ve şehir içi % 8 yakıyor.
    şimdi bazılarınız kullanmayı bilmiyor,kimisi yakıt kalitesimi yada markaya toz kondurmak istemeyecek başka temalı yazılar
    yazılacaktır.
    cevapları görelim beyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayden

günaydın arkadaşlar.
    kısa ve öz olarak performans bekleyen arkadaşların aracın cazibesine
    kapılmamasını tavsiye ederim.
    eniştemiz cumartesi satıcının gazına gelerek denemeden sadece dış görüntüsüne
    kapılarak almış.bu vesile ile deneme fırsatım oldu.İnanın araç gitmiyor bağırıyor.
    çok samimiyim.markayı kötüleme gibi bir niyetim yok.
    kaputun altındaki eski 1.6 dizel.sadece emisyonunu düşürmüşler.
    55 üstü paraya gerçekten çok yazık.Kia bu strateji ile piyasada kendine zor yer bulur.
    direksiyondaki koca kia amblemi ise tam bir fiyasko.Millet kaputttan sökmeye kalkıyor bunlar
    adamın gözüne sokmuşlar.
    Km saati çok hoş beğendiğim tek ayrıntı.Orta konsül mekanik hissi veriyor.Malzeme kalitesi hyundai ile aynı.

yukarıda arac ile ilgili izlenimimi samimice yazmıştım.
    yazının içeriği marka kötüleme değil aracın vermiş olduğu ilk izlenim.
    ama yazım ile ilgili bu yorumlar amatörlükten çok uzak ne yazıkki.

herkes beğenmek zorundamı? beğenenler memnun olanlar kadar beğenmeyenlerde olamazmı?
    logoyu söküyorlar diye vw ye neden bineyim onu anlamadım.
    115 bg lik motor ile 128 bg lik motorun mekanik farkını yazabilecek varmı?

örnek:

yokuş yukarı 160 basıyor diyeniniz hangi meyil açısından bahsediyor konuya açıklık getirsin lütfen?

eniştenin otomatik aracı şu an 2510 km de ve şehir içi % 8 yakıyor.
    şimdi bazılarınız kullanmayı bilmiyor,kimisi yakıt kalitesimi yada markaya toz kondurmak istemeyecek başka temalı yazılar
    yazılacaktır.

cevapları görelim beyler.

Şu üç kelimelik cümlen, amacını o kadar açık belli ediyor ki bu kadar cevap yazmam bile vakit kaybı zaten.

Sağlıcakla kal...

• 1- logoyu söküyorlar zaten diye imalı sen söyledin. Bizde bazı görüntü modifikasyonu dışında markayı sökmediğimizi ve markadan huzursuz olmadığımızı söyledik.
    2- Ben Bursa - Eskişehir arasında bursa çıkışında tam dolu arabayla (tatil dönüşü ) bir zevzeğin tırmanma şeridinde 100 km ile gitmeme rağmen arkadan taciz etmesi sonucu yol verip arkasından kick-down la rampanın sonuna varmadan arkadaşı bizzat madara ettim ve uzun süre yavaş gitmeme rağmen beni geçmeye çalışmadı. Rampa sonu hızım 160 a varmıştı.
    3- Bendeki 115 bg otomatik 4 ileri. Performansı gayet yeterli. Ama sen bmw mecedes gibi performans istiyorsan o başka. Ha istersen 160 bg ve 320 torka kadar sadece yazılımla çıkabiliyor. Ben yaptırmadım ama ceedclub.tr sitesinde yaptıran arkadaşlar var. Buradan bilgi alabilirsin. Burada çeşitli arabalarla videolarda var.
    4- 115 ile 128 arasında mekanik olarak sadece enjektör farkı var diye biliyorum. Tabi mekanik dışı birde yazılım farklı. Bu konudada yukarıdaki siteden bilgi alabilirsin.
    5- Yakıt konusunda hangi şehirdesin bilmiyorum ama 8 lt tam otomatik araba için gayet normal.(Zaten adamlar şehir içi 7 lt yazmış.) Bizlerde araç tam otomatik olduğu için diğer yarı otomatik araçlara göre şehiriçinde daha fazla yaktığını biliyoruz ama bundada şanzıman diğer yarı otomatiklere göre sorunsuz. Araçta şu anda hyundai i 30 donanımı yanında zayıf kalıyorsada diğer marka araçlara göre gayet tatminkar ve fiyatıda gayet iyi. Ama ne diyeyim ah şu ön yargı.
    6- Tabi diğer araçları ve donanımlarıda kıyaslayıp herkes ona göre karar vermeli. Daha cazip bir araç bulunduğundada ki vardır çünkü hemen hemen tüm markalar satış telaşında o araç alınabilir.

sonuç araca birçok yönden eleştri yapılabilir herkes aynı aracı sevmek zorunda değildir ama performans açısından eleştirmek bence çok haksız olmuş zira kendi kategorisindeki compact araçlar içinde performans olarak en iyilerinden biri.

• Merhaba,
    ben yeni ceed concept plus aldım.

Aracı çok beğenerek aldım. uzun yolda 3000KM yaptım. uzun yolda yaklaşık 6.0-6.5 ortalamayla gidip geldim. 180-200KM hıza rahatlıkla çıktım.
    rampada banamısın demiyor. İnanın yolda birçok araba benimle yarışamadı. 2.0, 3.0 bin motorlu bmw, mercedesler hariç tabikiii :-(

ben 150KM hızla virajlara girdim bana mısın demiyor inanın, serilik atiklikde çok harika.
    Araçtan gerçekten çok memnnunun. ödediğim paraya da hiç pişman değilim. çünkü hakkını veriyor.

iç tasarımı da oldukça başarılı, ben araca binince kendimi bir uçağıın kokpitinde hissediyhorum.. tam şöföre göre bir konsol hazırlamışlar. piyana döşemelr konsola ayrı bir hava katmış..

gidip emsallerine boş bir arabaya sadece markasından dolayı 62-63000 bin vereceğime dolusuna gidip KIA ya verdim.
    VW Golf bu arabanın yanına yaklaşamaz. gerçekten çok samimimiyetle söylüyorum. Ama Golf kasa değiştirir daha iyi araba yapar o ayrı tabiki.. ama şu an ki satışı yapılan golf'e o parayı vereceğinize bu arabayı alın derim.

bu arabadan tek şikayetim 150KM hızdan sonra içeriye biraz ses alıyor olması. fakat istanbul şartlarında her zaman 150KM hızla araç kullanamadığım için beni çok rahatsız eden bir durum değil.

kısacası markaya bakmadan gidip test edin, kullanın farkı göreceksiniz. KIA audinin tasarımcısını aldıktan sonra çok yol kat etti gerçekten..
    bu aracın audididen çok bir farkı yok inanın.. sadece tek farkı birisi Alman diğer Kore markası..

daha öncede birileri samsunga kore markası diyordu, şimdi dünya lideri... Koreliler artık çok iyi iş çıkarıyorlar..

Birde bu markanın Turkiyede bu kadar geri planda olmasının tek sorunlusu Çelik Motor diyorum ben.
    ne bir reklam var ne de satış stratejisi.. Turkiyeye ithal ettikleri araçla avrupada satışa sunulan arçlar arasında çok fazla donanım farkı var. Avrupadaki arabayı buraya getirseler ne wv, ne audi bu araçla yarışamaz inanın bana..

avrupa araçlarının donanımlarında,
    navigasyon,
    otomatik geri park , geri görüş kamerası,
    far yıkama, zenon farlar,
    elektronik el freni, start stop anahtar,
    deri koltuklar, arka koltuk dirseklikleri,
    sürgülü bardak tutucuları
    ve sayamadığım daha bir çok özellikler..

İşte bu arabayı koyun biçer gibi eksik donanımla getiriyorlar Turkiyeye..

Kısacası ben vw sıra bekleyip sadece markasından dolayı araç alanlara, ayrıca yüksek fiyat verip alanlara şaşıyorum. birde bu fiyatlara çok deyipde gidip marka diye vw, audi alanlara da şaşırıyorum.

Kısacası ben araçtan çok memnunum.. tavsiye ederim.

• bende concept donanım otomatik vites olanı var dün arkadaşlarımla birlikte 0-100 hızlanmasını test ettik. arabada 3 kişiydik bir kişi kronometre tuttu. 10.3 saniyede 100km/h hıza çıktı araba ve içinde 3 kişi varken. gayet iyi değerler bunlar.

escapedizzy ve tsimen adlı arkadaşlarımın söylediklerine tamamiyle katılıyorum.. konfor ve performans bakımından birçok iyi markaya (c segmentindeki) fark atar ayrıca bu performansa yakıt tüketim değerleri de gayet iyi. bende bu aracı almadan önce 2011 kia venga panorama plus vardı. manuel şanzıman yeni ceed ile aynı motor araçla şehir içi ortalamam 6-6.5 arasındaydı yeni ceed'de ise 8.

ben 100 km de 1.5 lt daha fazla yakıp hem otomatik vitesin konforunu hem trafikte herkesin baktığı tasarımı kullanmaya tabi ki çok yakıyor diyemem isterse şehir içi 10 lt yaksın genede hakkıdır bu arabanın ki en performanslı kullanmaya bile 10 lt ortalamayı pek geçemezsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gerçekten çok güzel araba ve kia benim için özel bir yere sahip üzülüyorum milletimizin kia'ya önyargılı olmasına.. Gidip sadece isim yapmış bomboş arabalara binlerce lira para saymaları çok üzücü...

Gercekten haklisin diger araclari inceleyince kia gercekten donanimli

• marka demişken,
    dikkatinizi çekiyorum. ben bu arabayı sadece audi, Vw le karşılaştırıyorum. renault,citroen veya ford la değil.
    marka arıyorsanızı bu arabanın da markası var. dacia nın da markası var.. markasız araba yok dye biliyorum. hepsinde bir amblem var yani...

ayrıca bu arbayı almadan önce renault, ford, citroen gibi araçları test ettim. en başarılı ceed i buldum. renault ve ford takoz gibi arabalar. iç kalitesi bu arabanın yanında çok başarısız. yalnız ford (manuel test ettim) otomatiğik test etmedim. otomatiği nasıl bilemiyorum.
    ayrıca citroen otomatiği test ettim. inanın testden sonra citroen markasından nefret ettim. sizdeönce ceed otomatik test edin sonra bir citroen c4 otomatiğini test edin farkı göreceksiniz. citroen otomatikde mideniz dışına çıkar. abartmıyorum yani. her vites geçişinde bir arkaya bir öne gidip geliyorsunuz. Citroenin acizliği.

birde karşılaştırırken aynı segmentlerde aynı özelliklerde araçlarla karşılaştıralım.
    ayrıca çift kavramalı şanzuman yapan çok az sayıda firma var. Vw, Kia, mercedes (renault vw'den patent alarak edc'yi çıkardı diye biliyorum)

yeni ceed de sadece 2. vitese geçişi hissedersiniz. sonrasında hangi vitesde olduğunuzu anlayamassınız.

Arkadaşlar test edin, gerçekten test edin.. farkı göreceksiniz.

Ama ben hala Çelik motora kızgınım.. bu arabayı emsallerine göre çok kırpıyorlar.
    Keşke hyundai gibi KIA da kendi dispiritörlüğünü yapsaydı.. o zaman çok başarılı olurdu.. o zaman bu marka çok yukarılarda olurdu.
    bilemiyorum belkide bu da bir strateji. belkide Turkiyede hyundai markasını ön plana çıkarmak istiyorlar. ne de olsa hyundai yerli markası oldu.

• escapedizzy adlı arkadaşa katılıyorum şuan en kaliteli dizel otomatik vites arabalar içindedir yeni ceed. citroen ve toyotanın dizel otomatik vites arabalarını bir test edin. birde ceed'i test edin. farkı görmeniz çok kolay olacaktır çünkü citroen ve toyota'da her vites geçişinde bir ileri birde geri savruluyorsunuz.

bu arabaya verilen her kuruş helal... ben dizel otomatiğini 54 bine aldım 15 gün önce eğer bana 60 bin deseler onu bile verirdim bu arabaya. kalite her zaman vw de audi de olacak diye birşey yok kia dünyaca ünlü ve gerçekten kaliteli bir markadır.
  • Mesajım bulunsun.. Bu araç hoşuma gitti sanki

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.