Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
553.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hermes25

bu gün itibari ile Kia Ceed 1.6, 128 hp dizel otomatik arabama kavuştum. i 30, c4, ceed arasında kalmıştım tercihim böyle oldu, fiyat yazmayacam önemi yok çünkü artık aldım, 100 km gibi bir yol yaptım alır almaz, vites geçişleri süper, yalıtım iyi, ses sistemi güzel, tasarım harika, direksiyon tepkileri güzel, cuma;erzurum, ankara-ankara,izmir- izmir,ankara-ankara,erzurum yoluna çıkıyorum. verileri ondan sonra yazacam, ancak ilk izlenimlerim iyiki kia aldım yönünde. allah kaza bela vermesin.

Hayırlı olsun...
  • bu gün itibari ile Kia Ceed 1.6, 128 hp dizel otomatik arabama kavuştum. i 30, c4, ceed arasında kalmıştım tercihim böyle oldu, fiyat yazmayacam önemi yok çünkü artık aldım, 100 km gibi bir yol yaptım alır almaz, vites geçişleri süper, yalıtım iyi, ses sistemi güzel, tasarım harika, direksiyon tepkileri güzel, cuma;erzurum, ankara-ankara,izmir- izmir,ankara-ankara,erzurum yoluna çıkıyorum. verileri ondan sonra yazacam, ancak ilk izlenimlerim iyiki kia aldım yönünde. allah kaza bela vermesin.

hayırlı olsun aracınız.

arabanın klima çalışmazken, dışarıdaki havayı içeri alma fonk çalıştırdığımda, içeri, dışardakinden biraz daha sıcak hava üflüyor...bunu sizlerde farkettinizmi...bu biraz bunaltıcı oluyor...kauçuk pas pas bulanınız varmı? varsa nerden hangi marka aldı, ben bulamadım...birde sanırım, bizim araçlarda ön cam buğu çözücü var, kullanım klavuzunda okudum, yanlış anlamadıysam klima açıkken, ön camdaki buğulanmayı tespit ediyor ve klimayı ona göre ayarlıyor...

• valla arkadaşlar 1 ay oldu kia ceed 1.6 dizel aldim.her türlü özel tesete acımadan soktum.araba bır harıka herkese tavsıye kesınlıkle ederım. VE AYRICA AUDI İLE BMW YE BAKAN TASARIMCI KIA TRANSFER ETTI.ADAM ARABA YAPMIŞ.HIC CEKINMEDEN GIDIN ALIN.SAMIMI SÖYLÜYORUM.
  • nedendir bilmiyorum.daha bir çogu insan test etmeden aracı yorum yapıyor .yok kia oldugu için almam.falan filan.arkadaşlar sadece kia için degil bütün arabalar için söylüyorum kesinlikle ön yargılı olmayın..bende 15 gün önce kia ceed concept otomatik vites aldım.ve araba konusunda bir çok bilgiye sahip olmama ragmen tam 1 ay boyunca test etmediğim araç kalmadı diyebilirim.ama sonunda ceed e karar verdim.sebebi ise hem fiyat hem grsellik hemde performans..örnek olarak.bu özellikteki araçlara ve fiyatlara bakacak olursak.siz olsanız hangisini alırsınız..

golf 1.6 tdi comfortline dsg:62000 tl son fiyat..105 bg 250 tork
    seat leon:53500..105 bg..dsg ..araç 2ay sonra kasa ddeğisecek.
    opel astra.56000 tl ancak dizel otomatik seçeneği yok..
    i30.54000 tl dizel otomatik.dışı süper içi felaket....
    kia ceed.1.6 dizel otomatik.128 bg 260 tork.51000 tl şimdi soruyorum siz olsanız hangisini alırsınızzzzz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanay02 -- 15 Ağustos 2012; 19:46:56 >

• bende 2 hafta önce aldım kia ceed.. araçtan allah utandırmasın çok memnunum... bu sınıfta otomatik dizel olarak alınacak en sorunsuz temiz araç die düşünüyorum... diğer seçenekler içinde diğer araçlardan geri kalır bi yanı yok, hatta "+" sı var... alacak arkadşlara kesinlikle tavsiye ederim...
  • Arkadaşlar geçtiğimiz hafta aracın yakıt ortalaması sayacını test ettim doğru ölçüyor o sayaca güvenebilirsiniz. 100 tl ile 500 km yol gittim. diesel litre başına 3.38 tl verdim (full akaryakıttan %8 indirim kartımla alımımda). yaklaşık 29,5 litre aldım. Ortalama 5.9 gösterdi 500 km sonunda ve hesaplamalarıma göre doğru çıkıyor. 29,5/5=5,9
  • quote:

Orijinalden alıntı: swarzy_07

Arkadaşlar geçtiğimiz hafta aracın yakıt ortalaması sayacını test ettim doğru ölçüyor o sayaca güvenebilirsiniz. 100 tl ile 500 km yol gittim. diesel litre başına 3.38 tl verdim (full akaryakıttan %8 indirim kartımla alımımda). yaklaşık 29,5 litre aldım. Ortalama 5.9 gösterdi 500 km sonunda ve hesaplamalarıma göre doğru çıkıyor. 29,5/5=5,9

Honda ve toyota marka arabalarda yakıt ortalaması sayacının yanlış ölçtüğüne dair çok şey duydum yakın çevremden o yüzden böyle bir teste ihtiyaç duydum... Ceed doğru hesaplıyor ortalamayı

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanay02

nedendir bilmiyorum.daha bir çogu insan test etmeden aracı yorum yapıyor .yok kia oldugu için almam.falan filan.arkadaşlar sadece kia için degil bütün arabalar için söylüyorum kesinlikle ön yargılı olmayın..bende 15 gün önce kia ceed concept otomatik vites aldım.ve araba konusunda bir çok bilgiye sahip olmama ragmen tam 1 ay boyunca test etmediğim araç kalmadı diyebilirim.ama sonunda ceed e karar verdim.sebebi ise hem fiyat hem grsellik hemde performans..örnek olarak.bu özellikteki araçlara ve fiyatlara bakacak olursak.siz olsanız hangisini alırsınız..

kia ceed.1.6 dizel otomatik.128 bg 260 tork.51000 tl şimdi soruyorum siz olsanız hangisini alırsınızzzzz..

dizel otomatik versiyonunu 51bine bırakıyorlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: The_BUTZ

quote:

nedendir bilmiyorum.daha bir çogu insan test etmeden aracı yorum yapıyor .yok kia oldugu için almam.falan filan.arkadaşlar sadece kia için degil bütün arabalar için söylüyorum kesinlikle ön yargılı olmayın..bende 15 gün önce kia ceed concept otomatik vites aldım.ve araba konusunda bir çok bilgiye sahip olmama ragmen tam 1 ay boyunca test etmediğim araç kalmadı diyebilirim.ama sonunda ceed e karar verdim.sebebi ise hem fiyat hem grsellik hemde performans..örnek olarak.bu özellikteki araçlara ve fiyatlara bakacak olursak.siz olsanız hangisini alırsınız..

dizel otomatik versiyonunu 51bine bırakıyorlar mı?

Ben aracı alalı 15 gün oldu. 15 gün önce manuel 48, otomatik 51 demişlerdi. Ben manueli tercih ettim inş iyi yapmışımdır.!!!

Araçla yaklaşık 500 km yol yaptım yakıt ortalaması 5,9-6 arası istanbul şehir içi trafikte....

Arkadaşların yorumlarına bakılırsa Manuelle otomatigin yakıt ortalaması birbirine çok yakın sanki......?

• quote:

Arkadaşlar geçtiğimiz hafta aracın yakıt ortalaması sayacını test ettim doğru ölçüyor o sayaca güvenebilirsiniz. 100 tl ile 500 km yol gittim. diesel litre başına 3.38 tl verdim (full akaryakıttan %8 indirim kartımla alımımda). yaklaşık 29,5 litre aldım. Ortalama 5.9 gösterdi 500 km sonunda ve hesaplamalarıma göre doğru çıkıyor. 29,5/5=5,9

Bence full den yakıt alma belli bir süre sonra motor arıza lambası yakıyor. Basımıza geldi ordan biliyorum ben alma dedikce babam ısrarla aldı kendi arabasına şimdi opetten aliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu aracı almayı düşünenler acele etmeli.ben 51000 tl ye aldım .ancak br kaç güne kadar takas indirimi kalkacak.ve en az alabileceginiz rakam otomatik dizel concept paketi için diyorum 53000 tl dir...
  • quote:

kia ya karşı önyargıdan çok, aldıkları araba markası ile kişiliklerini özdeşleştiriyorlar, bir anda ww ceo su yada toyota vs ceo su zannıyla atıp tutuyorlar, sanki kendileri üstün zekaya sahip, kia alanlar ise 2.sınıf zekaya sahip miş havalarına giriyorlar...bazılarıda öyle yorumlar yazıyorki, sanırsın aston martin kullanıyor, kianın hiç bir şeyini beğenmiyor, ancak baktığından kıçıkırık arabalarla geziyorlar....boş laf söyleyen çok oluyor velhasıl kiram, parayı bastırıp almışsın ceed i, kim beğenmiş, beğenmemiş ıvır zıvır yazılmış saçmalamalara çok takmamak lazım...araç şu anda fiyat, donanım, kalite olarak bu sınıfta alınabilecek tek araba...golg un 62.000 TL lik comfortline da esp bile yok şaka gibi...seat deseniz ikinci eli hiç yok, ancak genç kesim kullanıyor, opel astra da 1,3 dizel motor var ama araba 1500 kg, motor kendini kaldırmaktan aciz....bazılarıda yok efendim ceed o parayı vereceğine, gidip benzinli avensis alsaymışız tüp taktırsaymışız da arabaya binmiş olurmuşuz...bu kafaya daha ne denir...

• quote:

Orijinalden alıntı: metesserdar

quote:

kia ya karşı önyargıdan çok, aldıkları araba markası ile kişiliklerini özdeşleştiriyorlar, bir anda ww ceo su yada toyota vs ceo su zannıyla atıp tutuyorlar, sanki kendileri üstün zekaya sahip, kia alanlar ise 2.sınıf zekaya sahip miş havalarına giriyorlar...bazılarıda öyle yorumlar yazıyorki, sanırsın aston martin kullanıyor, kianın hiç bir şeyini beğenmiyor, ancak baktığından kıçıkırık arabalarla geziyorlar....boş laf söyleyen çok oluyor velhasıl kiram, parayı bastırıp almışsın ceed i, kim beğenmiş, beğenmemiş ıvır zıvır yazılmış saçmalamalara çok takmamak lazım...araç şu anda fiyat, donanım, kalite olarak bu sınıfta alınabilecek tek araba...golg un 62.000 TL lik comfortline da esp bile yok şaka gibi...seat deseniz ikinci eli hiç yok, ancak genç kesim kullanıyor, opel astra da 1,3 dizel motor var ama araba 1500 kg, motor kendini kaldırmaktan aciz....bazılarıda yok efendim ceed o parayı vereceğine, gidip benzinli avensis alsaymışız tüp taktırsaymışız da arabaya binmiş olurmuşuz...bu kafaya daha ne denir...

Leon kullanicisiyim yeni ceed test ettim oldukça beğendim tam otm kullandım dsg den sonra yavaş geldi ama oldukça konforlu yakıt tüketimi yüksek geldi biraz zaten fabrika verilerindende anlaşılıyor 2. El konusunda sana katılmayıp tam tersini düşünüyorum kia da 2. El zayıf sıfır araçla 1-2 senelik araçta çok fark var ayrıca forumlardan da anlaşılacağı gibi ınsanlarda on yargı var. Bana göre i30 ve ceed japonlardan daha kaliteli gelde bunu turk ınsanına anlat 1 sene Toyota kullandım bı daha zor alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: metesserdar

quote:

Leon kullanicisiyim yeni ceed test ettim oldukça beğendim tam otm kullandım dsg den sonra yavaş geldi ama oldukça konforlu yakıt tüketimi yüksek geldi biraz zaten fabrika verilerindende anlaşılıyor 2. El konusunda sana katılmayıp tam tersini düşünüyorum kia da 2. El zayıf sıfır araçla 1-2 senelik araçta çok fark var ayrıca forumlardan da anlaşılacağı gibi ınsanlarda on yargı var. Bana göre i30 ve ceed japonlardan daha kaliteli gelde bunu turk ınsanına anlat 1 sene Toyota kullandım bı daha zor alırım

aracın ikinci elde değer kaybı tam kısmet işi bence, bende 2008 golf vardı hıghlıne 35000 km de hatasız (tamponun park ederken ezilmesi hariç) yaklaşık 8 ay internette durdu doğru düzgün alıcı çıkmadı takasa verdim toyotaya, corollada ise (comfort dizel) arabayı internete bile vermeden tanıdık birisine aldığım fiyattan 21000 km de 5000 TL düşüğüne verdim....aracı alacak varsa, iyi bi fiyattan veriyorsunuz yoksa ne marka olursa olsun satamıyorsunuz...ikinci elde değer kaybetmeyecek araba yoktur, 0 km sinden önemli bir fark olmadıktan sonra kimse ikinci eli almıyor artık, sahibinden com daki ww grubu arçların ikinci elinin nerdeyse 0 km sinden pahalıya satışa çıkarılması tam bir fantazi,,,kimse gidip o parayı 2 el arabaya vermez....ceed den önce kia venga vardı bende 42700 TL ye almıştım, aldıktan 6-7 ay sonra arabanın ithalatrı fiyatı yüzünden durdurulduğundan elimden çıkarmak istedim, bi memur 39000 TL verdi arabada vermedim, ondan sonrada satamadım zaten takasa verdim takastada 38000 TL ye gitti arabam...demem o ki satılacaksa satılıyor...satılmayacaksa da araba satılmıyor, arz talep meslesi...

• bende 48 e niyetliyim aslında manueline, ancak aracım satılmadı,
    o yüzden de bekliyorum mecburen,
    kısmet bakalım çıkarsa çıkar, düşerse düşer
  • quote:

quote:

Bence full den yakıt alma belli bir süre sonra motor arıza lambası yakıyor. Basımıza geldi ordan biliyorum ben alma dedikce babam ısrarla aldı kendi arabasına şimdi opetten aliyor

bütün arabalarımda uzun zamandır full eurodizel kullandım hiçbir sıkıntı çıkmadı çıkacağınıda sanmıyorum. kia servisi olsun vw servisi olsun gittim sordum biz full kullanıyoruz araçlarımızda dediler. Eğer sıkıntılı bir firma olsaydı onlar kullanmazdı. Sizin motor arızası yakıttan değildir bence...

• Amcamda 2011 Kia Ceed SW Concept Var 128 BG En Full'ü Sunroofuna Kadar Var.

Böyle Bir Çekiş Yok Gerçekten Bastımı Banamısın Demiyor Fena Tork Çeviriyor. Onunkide 1.6 Otomatik Dizel Yakıtından Biraz Şikayetçi. Benim E200'de Otomatik Uzun Yolda 7Küsür Litre LPG Yaktı.

Bundan Önceki Aracıda 2006 Kia Cerato 1.5 Crdi Ex'di Onuda Sıfır Almıştı.
  • quote:

quote:

quote:

bütün arabalarımda uzun zamandır full eurodizel kullandım hiçbir sıkıntı çıkmadı çıkacağınıda sanmıyorum. kia servisi olsun vw servisi olsun gittim sordum biz full kullanıyoruz araçlarımızda dediler. Eğer sıkıntılı bir firma olsaydı onlar kullanmazdı. Sizin motor arızası yakıttan değildir bence...

Servise götürdük yakıttan dedi depoyu bir gün önce doldurmuş babam. Servis içindeki yakıtı bosaltip enjektör vs temizlenecek dediler ve 400 civarı rakam çıkardılar bende vermedim araci aldım servisi olan arkasıma götürdüm iki tane Alman malı katkı attık depoyu bitirdik bı daha da almadık fullden. Fullden alınan yakitli araç simsiyay duman atıyor normalden fazla olarak.

• quote:

bu aracı almayı düşünenler acele etmeli.ben 51000 tl ye aldım .ancak br kaç güne kadar takas indirimi kalkacak.ve en az alabileceginiz rakam otomatik dizel concept paketi için diyorum 53000 tl dir...

tabi kia nın içinde VW zihniyetinde adamlar varsa bırak takas indirimini ,,,, sonbahar bindirimi bile yaparlar...almak için içeri girersin önce araç kalmadı derler,,, ekimde gelecek derler.... vs ..... vs.....

şu geride kalan 2,5 ayda ne sattılar??? ne hedeflediler ??? tabi bilmiyoruz....

ama bu ceed'in ahım şahım bir satışı da olmadı bence ,,,,, olmasında zaten,,,,, olursa 51 bin lik liste fiyatı bir anda eylül ekimde 54.400 olur... işler VW 'e benzer....

bırakalım türk milletindeki dünyanın en iyi arabası VW dir zihniyeti aynı kalsın

yada KİA da dandik KORE malı imajı olarak sürsün gitsin....

millet alıyor bu ceed'i ....... alacak tabi .... kapısını açan kapı içlerine bakan ön göğüs tasarımını inceleyen ,,, inip dıştan 360 derece çember çizip almaya karar veren aracı kia olduğu için zaten almıyor!!!! 48 bine mantıklı akıl sınırları içinde vereceği paranın hakkını ödeyebilecek bir araç olduğuna karar verdiği için bu ceed'i alıyor

ama diğer tarafta vw dizel jettayı alan 60 bine comfortunu alıyor... ama jetta almak için VW almak için alıyor NİYE ??? VW olduğu için...... 60 değil 80 de olsa alırlar...

kullanan alan binen için bu ceed iyi seçim ..... bu kadar.......

• Manual concept dizel yeni ceedi en son kaca birakiyorlar? 48 e rahat veriyorlar mi? Birde kia nin garanti sistemi nedir kac yil? Son olarak i30 elit donanim ile ceed concept arasinda ne gibi farklar var? Tesekkurler...

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.