Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
553.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracı alalı 20 gün oldu, silecek suyu fıştırtmıyor şu anda.
    İlk hafta sorun yoktu 10 günde kendilinden arızalanmış.
    Sizde bi silecek suyu atıyormu bi kontrol edin, yaz ayı diye gerek olmadığından kontrol etmemiş olabilirsiniz.
    Servise götüreceğim bakalım hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roving

Aracı alalı 20 gün oldu, silecek suyu fıştırtmıyor şu anda.
    Sizde bi silecek suyu atıyormu bi kontrol edin, yaz ayı diye gerek olmadığından kontrol etmemiş olabilirsiniz.

bende böyle bir sorun olmadı hatta silecek suyu deposu bitmeye yaklasinca göstergede ışık yandı azaldığını gösteren iyice bitene kadar kullandım sonra kendim kaliteli bir silecek suyu alıp doldurdum depo 4 litre kadar alıyor bilginize... acaba sizin aldığınız serviste suyla karışık koydularsa kireclenip tikanmis olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kia Ceedler Suyu Fışkırtmaz. Serper Hocam. Kia Ceed de Sevdigim Özelliklerden Biri. Suyu Cama Diğer Araçlar Gibi Fışkırtmıyor. Camın Her Noktasına Sprey Gibi Sıkılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: corpsecrazy

quote:

Kia Ceedler Suyu Fışkırtmaz. Serper Hocam. Kia Ceed de Sevdigim Özelliklerden Biri. Suyu Cama Diğer Araçlar Gibi Fışkırtmıyor. Camın Her Noktasına Sprey Gibi Sıkılıyor.

Hocam bende biliyorum suyu serptiğini :) Bir çok arabada artık bu şekilde zaten .
    Benim araç senin deyiminle syu serpmiyor .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: corpsecrazy

quote:

Hocam bende biliyorum suyu serptiğini :) Bir çok arabada artık bu şekilde zaten .
    Benim araç senin deyiminle syu serpmiyor .

aynı sorun bende de oldu, cam suyunun pompası var, o pompaya giden boruda sızma vardı, boruyu hemen değiştiridiler, 10-15 dk lık bişey

• arkadaşlar bugüne kadar 50 nin üzerinde araç değiştim.ancak hiç birinden bu kadar zevk alamadım.adamlar süper araba yapmış.bu sınıftaki araçlardan farkı görselliğinin yanı sıra perfonması.ancak fiat bravo bile 120 bg lik araca 300 nm tork yapmış.bizimkisi ise 260 tork.ceed in bg gücü 128 olmasına ragmen neden torkunu bravo gibi bir araçtan daha az yapmış anlamış değilim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan
    Servise götürdük yakıttan dedi depoyu bir gün önce doldurmuş babam. Servis içindeki yakıtı bosaltip enjektör vs temizlenecek dediler ve 400 civarı rakam çıkardılar bende vermedim araci aldım servisi olan arkasıma götürdüm iki tane Alman malı katkı attık depoyu bitirdik bı daha da almadık fullden. Fullden alınan yakitli araç simsiyay duman atıyor normalden fazla olarak.

babamda ford kuga var, full den bi ara alıyodum bende mazotu,
    sınıfının en az yakan 2.aracı güya, ama 13 litrenin altını görmedi,
    neden neden neden diye bende çıldırdım 1-2 ay, sonradan shell den alınca baktım 10 un altına düştü tüketim.
    Anladım ki full deki mazota kolonya katıyolar:)

quote:

Orijinalden alıntı: erhanay02
    arkadaşlar bugüne kadar 50 nin üzerinde araç değiştim.ancak hiç birinden bu kadar zevk alamadım.adamlar süper araba yapmış.bu sınıftaki araçlardan farkı görselliğinin yanı sıra perfonması.ancak fiat bravo bile 120 bg lik araca 300 nm tork yapmış.bizimkisi ise 260 tork.ceed in bg gücü 128 olmasına ragmen neden torkunu bravo gibi bir araçtan daha az yapmış anlamış değilim..

sebebi fiatın multijet teknolojisi hocam, opelin de kullandığı motor yani,
    hızlanma da da gideri var bizim ceed e, ama fiat yetti bana 5 senedir ceed zamanı artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver1 -- 17 Ağustos 2012; 12:59:18 >

• fiatın istediği kadar multijet teknlojisi olsun.benim gzümde beş para etmez....adamlar daha araçlarına adam akıllı bir dizayn yapamıyor.zaten multijette olmasa hayatta kimse almaz o arabayı...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swarzy_07

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swarzy_07

Arkadaşlar geçtiğimiz hafta aracın yakıt ortalaması sayacını test ettim doğru ölçüyor o sayaca güvenebilirsiniz. 100 tl ile 500 km yol gittim. diesel litre başına 3.38 tl verdim (full akaryakıttan %8 indirim kartımla alımımda). yaklaşık 29,5 litre aldım. Ortalama 5.9 gösterdi 500 km sonunda ve hesaplamalarıma göre doğru çıkıyor. 29,5/5=5,9

Bence full den yakıt alma belli bir süre sonra motor arıza lambası yakıyor. Basımıza geldi ordan biliyorum ben alma dedikce babam ısrarla aldı kendi arabasına şimdi opetten aliyor

bütün arabalarımda uzun zamandır full eurodizel kullandım hiçbir sıkıntı çıkmadı çıkacağınıda sanmıyorum. kia servisi olsun vw servisi olsun gittim sordum biz full kullanıyoruz araçlarımızda dediler. Eğer sıkıntılı bir firma olsaydı onlar kullanmazdı. Sizin motor arızası yakıttan değildir bence...

Servise götürdük yakıttan dedi depoyu bir gün önce doldurmuş babam. Servis içindeki yakıtı bosaltip enjektör vs temizlenecek dediler ve 400 civarı rakam çıkardılar bende vermedim araci aldım servisi olan arkasıma götürdüm iki tane Alman malı katkı attık depoyu bitirdik bı daha da almadık fullden. Fullden alınan yakitli araç simsiyay duman atıyor normalden fazla olarak.

bu dediginiz sorunlar 100 bin km üzeri olur ki bende bu arabaya o kadar binmem satarim alan adam düşünsün

• erzurum-ankara-zonguldak-ankara yaptım şuan arabam 1600 km de özetle servis 3000 km ye kadar fazla sıkıştırma ve uzun süre aynı devirde kullanma dediği için c.c kullanmadım hiç, sürekli değişik devirlerde kullandım, performansından inanılmaz memnunum 1600 km de olmasına rağmen ve ankara trafigine rağmen yakıtım 6.2 gösteriyo ve tabi sürekli değişik devirlerde olmasına ragmen c.c sabit hızda dahada düşecektir. yalıtım konusu,yol tutuş ve frenlemeler güzel tek şikayetim var şoför koltuğu az daha aşağı doğru inseymiş süpermiş başka şikayetim yok allah kaza bela vermesin yarın izmir yoluna çıkıyorum ha bu arada bu yakıtta aldığımdan bu yana hiç kapatmadığım klimada etkilidir :) en net verileri 10 eylülde yazacam.
  • aracı yeni aldım yola çıktığımda 630 km idi, bayram öncesi cuma günü yola çıktım, yaklaşık 14 saat çalıştı, 560 km yol gittim 24 kuruş yaktı. Dönüşte de otobanda 140 ın altına pek düşmemesine rağmen yine aynı seviyelerde yakıt tüketimi vardı. Saatte 200 km yi bile gördük. Hızı cok fazla hissettirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hermes25

erzurum-ankara-zonguldak-ankara yaptım şuan arabam 1600 km de özetle servis 3000 km ye kadar fazla sıkıştırma ve uzun süre aynı devirde kullanma dediği için c.c kullanmadım hiç, sürekli değişik devirlerde kullandım, performansından inanılmaz memnunum 1600 km de olmasına rağmen ve ankara trafigine rağmen yakıtım 6.2 gösteriyo ve tabi sürekli değişik devirlerde olmasına ragmen c.c sabit hızda dahada düşecektir. yalıtım konusu,yol tutuş ve frenlemeler güzel tek şikayetim var şoför koltuğu az daha aşağı doğru inseymiş süpermiş başka şikayetim yok allah kaza bela vermesin yarın izmir yoluna çıkıyorum ha bu arada bu yakıtta aldığımdan bu yana hiç kapatmadığım klimada etkilidir :) en net verileri 10 eylülde yazacam.

Sonucları sabırsızlıkla bekliyorum.... Benim araç 800 km oldu yakıt tüketimi 6 lt de takılı kaldı.. İst içinde...

Bu değerleri görünce keşke otomatik alsaydım diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: magule

quote:

Orijinalden alıntı: hermes25

erzurum-ankara-zonguldak-ankara yaptım şuan arabam 1600 km de özetle servis 3000 km ye kadar fazla sıkıştırma ve uzun süre aynı devirde kullanma dediği için c.c kullanmadım hiç, sürekli değişik devirlerde kullandım, performansından inanılmaz memnunum 1600 km de olmasına rağmen ve ankara trafigine rağmen yakıtım 6.2 gösteriyo ve tabi sürekli değişik devirlerde olmasına ragmen c.c sabit hızda dahada düşecektir. yalıtım konusu,yol tutuş ve frenlemeler güzel tek şikayetim var şoför koltuğu az daha aşağı doğru inseymiş süpermiş başka şikayetim yok allah kaza bela vermesin yarın izmir yoluna çıkıyorum ha bu arada bu yakıtta aldığımdan bu yana hiç kapatmadığım klimada etkilidir :) en net verileri 10 eylülde yazacam.

Sonucları sabırsızlıkla bekliyorum.... Benim araç 800 km oldu yakıt tüketimi 6 lt de takılı kaldı.. İst içinde...

Bu değerleri görünce keşke otomatik alsaydım diyorum

Otomatik alsaydınız o tüketim rakamlarını göremezdiniz bence; kalatog değerinden % 10 sapma var kullandığınız şartlara bağlı,
    aynı şartlarda 7 litrenin altını görmeniz çok zordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail hoca -- 7 Haziran 2013; 22:11:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanay02

fiatın istediği kadar multijet teknlojisi olsun.benim gzümde beş para etmez....adamlar daha araçlarına adam akıllı bir dizayn yapamıyor.zaten multijette olmasa hayatta kimse almaz o arabayı...

Alfa romeo ve lancia dizayn arayan multijet tutkunlarinin mekani

• bugün antalyadan ciktim ispartaya gittim 125 km arabada 2 kisiydik rampalari 6. viteste hicbir hiz kaybi olmadan tirmandim motor gücü zaten bir harika yola cikarken yakıt tüketimi ortalamasini sifirlamistim vardigimda 6.9 gösterdi dönüşte tekrar sifirladim antalyaya geldigimde ortalama 4.2 gösterdi.. otomatik vites bir arabaya göre beni şuan üzmüyor birde bugün total excellium euro dizel denedim performansta hissedilir bir artış gördüm bilginize...

• Aynı motor ve şanzımana sahip olduğu için yazıyorum.

2012 model kia soul 128 1.6 crdi ile 90 kmyi 90-100 sabitleyip 4,8 değer ile kat ettim.
  • bende eski kasa 4 ileri otomatik versiyon vardı, karmada 7,5-8 litre civarında geziyordu
    yeni kasada iyileştirmeler ve 6 ileri olması pek bir şeyi değiştirmiyor anlaşılan

umarım concept plus düz vites yılsonuna kadar gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_BUTZ

bende eski kasa 4 ileri otomatik versiyon vardı, karmada 7,5-8 litre civarında geziyordu
    yeni kasada iyileştirmeler ve 6 ileri olması pek bir şeyi değiştirmiyor anlaşılan

umarım concept plus düz vites yılsonuna kadar gelir

Spolar gibi bence makyaj görmesi gerekiyor türkiyeye gelenin.. Donanım olarak. Eğer donanım yükselirse aracımı değiştirmeyi düşüne bilirim. Ama bu donanımlar ile gerçekten üzücü. En azından bir geri görüş kamerası.
  • bayramın 1.günü trabzon- ardeşen 180 km yolu-(gidiş geliş) elden geldiğince 140 dan aşağı düşmeksizin denedim, yollar nispeten virajlı ama gidiş gelişli ve geniş olduğu için sorunsuz, araç yola gerçekten iyi oturuyor, yakıt tüketimim 6,4 oldu, şehir içinde ne kadar temkinli kullansamda 6 lt aşağı düşmüyor, venga da böyleydi 5,5 ve 6 lt arası kullanıma göre değişiyordu, venga bu araçtan 100-150 kg daha hafif olduğundan venga biraz daha ataktı, ancak ceed yinede 1,6 dizeller arasında en atak araba...ses yalıtımı ve amst yumaşaklığı iyi ( vengada bunlardan şikayetçiydim), virajlı yollarda ve ortalam süratin üstünde arabanın yol tutuşu gayet iyi, performansı sevenleri üzmeyecek yol tutuşuna sahip...170-180 km kadar sorunsuz ve fasılasız hızlanıyor araç, 150-160 km hızlarda mototr sesi rahatsız edici değil, rüzgar sesini çok almıyor, bu süratlerde araba çok stabil ve güven veriyor, ben frenlemelerinden özellikle çok memnun kaldım, bana tek sıkıntı oluşturan yanı alçaklığıydı-köy yollarında biraz sıkıntı çektim- onun harici araç gereçekten çok iyi...inceleyenler, arabanın dışını ve iç malzeme kalitesini çok beğendiler...bu sefer olmuş.

• merhaba arkadaşlar bizde yakın zamanda yeni kia ceed dizel otomatik aldık

açıkcası kia markası aklımızda bile yoktu şahıs ve sirket araçlarımız honda jazz ve eski kasa lancer otomatik açıksası otomatik vites yeni kasa astra almak için gittik annem için ve test sürüsüne kadar herşey iyiydi test sürüsünde ne ben ne annem zerre keyif almadık astradan arka tasarımları çok benzesede astrada dikiz aynasindan hiç bişey göremedik hatta annem kullanırken ben sürekli arkayı kontrol ettim neyse daha sonra toyota corrolla için toyota ya gittik ve corollayı kullandık lancere çok benzeyen içi ferah kullanması keyifli bir araçti hatta annem hiç yabancılık çekmedi toyotada karar kılmıştık
    vw ye gidelim dedik kia ile yanyana burada gelmişken kia ya girelim dedik yeni ceed den haberimiz yok showroomda bu neymiş diye bakarken içine girip oturduk son zamanlarda bu kadar güzel iç tasarimi olan bi araç görmemiştim tabii kendi sınıfında direksiyon simidi göstergeler aydınlatmaları çok beğendik ben kardesim annem ayrı ayrı 1 saat kadar test sürüşü yaptik hiç incelemeden almayalim dedim neyse aksam inceleyip hazirda showroomda olan aracı aldık ertesi günü çok sükür kredi vs işlemleride hizli oldu dizel araç yokken aklımızda 3500 tl fark için benzinli alinmaz diyerek aldık şu an yaklaşık 400 km de ve gerçekten çok memnunuz insallahta devamindada öyle olur

fakat yakın çevremizde kia mı alınır vs filan diyen insan çok ve sabit fikirle yorum yapıyorlar ayni şeyi zamaninda lancer içinde yapmişlardi bize 8 senedir arabayı kullanıyoruz çok bi kilometresi yok 60 binde kaputu ilk başta bakmak için harici hiç açmadik senelik bakımdan bakıma hondalar için zaten söylemeye gerek yok sanmıyorum ki kia farkli olsun
    içine oturduğunuzda gerçekten güvende hissettiren bi araç

reklam gibi oldu ama araç konusunda objektif olmak gerektigine inaniyorum

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.