Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
553.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cam filmi yaptırdım ama hediyeydi, fiyatı 200 TL ön camlar hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_BUTZ -- 10 Ekim 2012; 17:28:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceed premium

arkadaşlar selam

aracına cam filmi uygulaması ve kaput koruma filmi uygulayanlar var mı?

varsa fiyat aralıkları nedir

ziebart 1.500 TL dedi her ikisi için

daha uyguna yaptıran varsa bana da bildirirseniz sevinirim

tşk

serviste cam filmi yaptırdım ön cam hariç 5 cama 300 tl ödedim
  • Arkadaşlar şu yeni pro_cee'd ne zaman gelecek haberi olan var mı? Gelince elimdeki beyaz concept dizel otomatik aracımı satıp ondan almayı düşünüyorum bir tane...
  • Merhaba Arkadaşlar;

Araç için;

Boya Koruma:100 TL
    Koltuk Koruma:100 TL
    Motor Koruma:75 TL

fiyat aldım. Boya koruma yaptıracağım da Koltuk ve motor koruma yaptırma diyorlar...?

Ne dersiniz...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: magule

Merhaba Arkadaşlar;

Araç için;

fiyat aldım. Boya koruma yaptıracağım da Koltuk ve motor koruma yaptırma diyorlar...?

Ne dersiniz...?

Bence hepsini yaptırın fiyatlar çok uygun. Faydası çok olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: swarzy_07

Arkadaşlar şu yeni pro_cee'd ne zaman gelecek haberi olan var mı? Gelince elimdeki beyaz concept dizel otomatik aracımı satıp ondan almayı düşünüyorum bir tane...

anladım servis peki memnunmusun var mı herhangi bir problem
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar;

Araç için;

Ne dersiniz...?

arkadaşım merhaba konuya direk daldım ama kusura bakma

istanbulda mı fiyat aldığın yer ?

tşk
  • sw bayilere geldimi acaba. bilgisi olan var mı? tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

sw bayilere geldimi acaba. bilgisi olan var mı? tşkler.

1 aydır var SW..
  • tşk ederim. concept dizel manuel önerirmisiniz ? birde concept te sis farı çerçevesi krom mudur ? haftasonuna kadar sabredemediğimden soruyorum. saygılar.
  • quote:

tşk ederim. concept dizel manuel önerirmisiniz ? birde concept te sis farı çerçevesi krom mudur ? haftasonuna kadar sabredemediğimden soruyorum. saygılar.

Bende var memnun kalırsın emin ol evet sis farı çerçevesi krom. İlk zamanlar araba biraz fazla yakar sakın kafana takma ilk 7500 km biraz fazla yakar sonra bariz azalıyor benim concept 9500 km de hiç üzmedi beni hergün yeni bir heyecanla biniyorum arabama sizde öyle olacaksınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi fiyat verirlerse inş. sw akar gider aranıza katılırım. megane sw gt-line istoyodum manueli yokmuş. 1.6dci var dedi 63000lira daha neler !
  • quote:

iyi fiyat verirlerse inş. sw akar gider aranıza katılırım. megane sw gt-line istoyodum manueli yokmuş. 1.6dci var dedi 63000lira daha neler !

O araba o kadar para etmez parasının hakkını en iyi veren markaların arasındadır kia. Pişman olmazsınız hiçbir zaman..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceed premium

quote:

Merhaba Arkadaşlar;

Araç için;

Ne dersiniz...?

arkadaşım merhaba konuya direk daldım ama kusura bakma

istanbulda mı fiyat aldığın yer ?

tşk

evet istanbulda bi tanıdık.
    ama farklı illerde bayileri var.

www.beniyika.com.tr

• Arkadaşlar benim sensör yine sorun çıkardı. Yarın servise götüreceğim bakalım ne diyecekler? 6 günlük araç insanın canı sıkılıyor..
    Bu arada bagaj hacmi hesaplanırken sanırım kapağın altındaki bölmeler de dahil edilmiş.
  • yeni ceed premium için en uygun fiyat veren bayii kaça kadar iniyor? liste fiyatı 63,100 tl ........ acaba en uygun kaça kadar alınır ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChonDanger -- 11 Ekim 2012; 22:39:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

Arkadaşlar benim sensör yine sorun çıkardı. Yarın servise götüreceğim bakalım ne diyecekler? 6 günlük araç insanın canı sıkılıyor..
    Bu arada bagaj hacmi hesaplanırken sanırım kapağın altındaki bölmeler de dahil edilmiş.

hasar gördüğü için değişmesi lazım onun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

yeni ceed premium için en uygun fiyat veren bayii kaça kadar iniyor? liste fiyatı 63,100 tl ........ acaba en uygun kaça kadar alınır ??

58,500-59,000 normaldir. Onun altı iyi fiyat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygt07

quote:

Arkadaşlar benim sensör yine sorun çıkardı. Yarın servise götüreceğim bakalım ne diyecekler? 6 günlük araç insanın canı sıkılıyor..

hasar gördüğü için değişmesi lazım onun.

Kaça mal olacak acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

yeni ceed premium için en uygun fiyat veren bayii kaça kadar iniyor? liste fiyatı 63,100 tl ........ acaba en uygun kaça kadar alınır ??

58,500-59,000 normaldir. Onun altı iyi fiyat..

teşekkürler... şu anda bir çok firma ötv bizden kampanyası yapıyor, kia da bunlardan birisi.. peugeot 308 e-hdi otomatik sportium için pazarlık yaptım en son 53,000 fiyat verdi ötv zammı olmasaydı 51,000 e bırakırdım dedi peugeot ötv yi yansıtmış fiyatlara... acaba kasım aralık aylarını beklesemmi? ceed premium dahamı artar dahamı düşer... bugün bir bayi ile görüştüm 58,500 son dedi, biraz daha inebilir gibi. ancak canımı sıkan 20,000 tl kredinin 36 aylık kredi faizi + dosya masrafı = 5,300 tl insan düşününce yazık günah diyor sadece faize 5,300 tl vermek hiç içime sinmiyor

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.