Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
553.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ygt07

quote:

Orijinalden alıntı: swarzy_07

Arkadaşlar bugün 15.000 bakımına girdim 375 tl maliyeti oldu ama araba çok değişti motor sesi azaldı performans arttı yakıt tüketimi de bir miktar olsun düştü...

bak sennnn acaba neden düştü yakıtın neden azaldı sesin neden arttı performansın ben biliorum da neysee,demekki dediklerim olmuş

Nedenleri neymiş bizi de bilgilendirir misin kardeş?
    Bilelim, öğrenelim..

• quote:

quote:

Arkadaşlar bugün 15.000 bakımına girdim 375 tl maliyeti oldu ama araba çok değişti motor sesi azaldı performans arttı yakıt tüketimi de bir miktar olsun düştü...

bak sennnn acaba neden düştü yakıtın neden azaldı sesin neden arttı performansın ben biliorum da neysee,demekki dediklerim olmuş

Dediklerin çıktı abim bak bende seni dinledim senin söylediğin yağı aldım sen bugün gir bakıma dedin hemen tamam dedim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Kardeş seni alıntı yapacağıma başka bir arkadaşı alıntı yapmışım üst tarafta

• quote:

Orijinalden alıntı: Masterumutsirvan

Ygt07
    kardeş benim de led var ama senin ki gibi değil. Kendi çalışmama bu arada...

<<<< YENİ KIA CEED >>>>

kardeş yine de güzel duruyor ama tam köşe noktası olan kıvrımla bütünleşseydi çok daha hoş olurdu siyah kısım görünmese.bence o siyah bölüm zaten parça halinde plastik,karbon fiberle ufak kısmı bütünleştir ki tam otursun ledlerin daha orjinal durur.ama yanışları güzel..

• quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

Şuraya fiyat yazmayın arkadaş keyfim kaçıyor..

Sayin k_t_destek, siz ne zaman ve kaca aldiniz.. bende almaya niyetliyim fiyat arastiriyorum. Bayiler ay sonuna kadar mutlaka satma cabasindalar.. acaba gelecek ay fiyatlar dahami dusecek... alsammi beklesemmi tam karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

quote:

Sayin k_t_destek, siz ne zaman ve kaca aldiniz.. bende almaya niyetliyim fiyat arastiriyorum. Bayiler ay sonuna kadar mutlaka satma cabasindalar.. acaba gelecek ay fiyatlar dahami dusecek... alsammi beklesemmi tam karar veremedim

Ben 59'a aldım Eylül ayı sonunda... Vallahi Euro arttı, ÖTV arttı ama fiyatlar aynı hatta düşüyor. KDV'ye zam gelmezse daha da ucuza alınabilir ama 57'nin altına düşmez kanımca..

• Bende de 1.6 cool sw model var.geçen sene aralık ayında aldım. Bildiginiz gibi cool modelinde hız sabitleyici yok.Dışardan takılabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esCnbl -- 14 Ekim 2012; 20:18:56 >
  • quote:

quote:

quote:

Ben 59'a aldım Eylül ayı sonunda... Vallahi Euro arttı, ÖTV arttı ama fiyatlar aynı hatta düşüyor. KDV'ye zam gelmezse daha da ucuza alınabilir ama 57'nin altına düşmez kanımca..

malum 31 aralık 2012 ye kadar satılan arabalar 2012 model olacak... bu sistem ilk kez uygulamaya başlanıyor, satışlar bu sistemden nasıl etkilenecek tam kestiremedim, aralık ayı sonuna kadar satılamayan araçlar ne olacak? 2013 e girdiğimzde bunlar 2012 olarakmı yoksa 2013 olarakmı satılacak?? ötv zammını firmalar sene sonuna kadar şu yada bu şekilde kampanyalarla geçiştirecek gibime geliyor...

• quote:

quote:

quote:

quote:

malum 31 aralık 2012 ye kadar satılan arabalar 2012 model olacak... bu sistem ilk kez uygulamaya başlanıyor, satışlar bu sistemden nasıl etkilenecek tam kestiremedim, aralık ayı sonuna kadar satılamayan araçlar ne olacak? 2013 e girdiğimzde bunlar 2012 olarakmı yoksa 2013 olarakmı satılacak?? ötv zammını firmalar sene sonuna kadar şu yada bu şekilde kampanyalarla geçiştirecek gibime geliyor...

Üretim tarihi önemli. O yüzden 2012 model sayılacak..

• istanbul oto şov fuarını da gezeyim ondan sonra kasım yada aralık gibi almaya karar verdim... şu anda faiz oranlarıda yüksek 20,000 tl için 3 yılda 5,000 tl faiz vermenin hiçbir anlamı yok.. yıl sonuna doğru belki kampanya yada faiz indirimi kampanyası olursa alırım..
  • Bugün forum çok sakin beyler nerdesiniz yahu
  • quote:

Bugün forum çok sakin beyler nerdesiniz yahu

Yeni golfü tartisiyorlardir belki

• quote:

quote:

yeni golfün tartışılcak neresi var yeni bir vw saçmalığı ve halkı kazıklama aracı olmaktan başka

• quote:

quote:

quote:

yeni golfün tartışılcak neresi var yeni bir vw saçmalığı ve halkı kazıklama aracı olmaktan başka

Ya arkadas deli oldum adamlar Nuh diyor peygamber demiyor. Otomobilden anlamayan, dümdüz fikirli cahil cuhela varsa laf dalaşına girdik. Benim aracım leon ama ceed i çok beğeniyorum ve muhtemelen bundan sonraki aracım ya ceed yada yeni leon olur. Golfün fiyatlar resmen Nirvana yapmış adamların söylediği lafa bak. Kore malimi kalsın deyip kesip atıyorlar. E bu Samsung Kore malı degilmi elektroniğin kralı diyosun cebine evine aliyosun ama araç olunca kendini kandırıyorsun. Bundan on sene önceki kia ve Hyundai yok karşılarında ve 5 sene sonra görürüm ben bu vw fanatiklerini.

• quote:

Orijinalden alıntı: BobnRoss

Bende de 1.6 cool sw model var.geçen sene aralık ayında aldım. Bildiginiz gibi cool modelinde hız sabitleyici yok.Dışardan takılabilir mi ?

güncel soru ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ya arkadas deli oldum adamlar Nuh diyor peygamber demiyor. Otomobilden anlamayan, dümdüz fikirli cahil cuhela varsa laf dalaşına girdik. Benim aracım leon ama ceed i çok beğeniyorum ve muhtemelen bundan sonraki aracım ya ceed yada yeni leon olur. Golfün fiyatlar resmen Nirvana yapmış adamların söylediği lafa bak. Kore malimi kalsın deyip kesip atıyorlar. E bu Samsung Kore malı degilmi elektroniğin kralı diyosun cebine evine aliyosun ama araç olunca kendini kandırıyorsun. Bundan on sene önceki kia ve Hyundai yok karşılarında ve 5 sene sonra görürüm ben bu vw fanatiklerini.

sonuna kadar katılıyorumm

• quote:

quote:

Bende de 1.6 cool sw model var.geçen sene aralık ayında aldım. Bildiginiz gibi cool modelinde hız sabitleyici yok.Dışardan takılabilir mi ?

güncel soru ?

Takılabiliniyor, ama yanlış hatırlamıyorsam 1.500 tl gibi bir masrafı var...
  • Bu gece 24 ten sonra benzine 13 kuruş indirim geliyormuş.

• Motorinde yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.