Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
553.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallahi ben aldıktan sonra millet 58'li rakamlar telaffuz etmeye başladı. Kredi aldım fazladan 6 bin civarı ödeyeceğim, faizlere de indirim geliyormuş. Aman boş verin tadını çıkarın aracın..
    http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0
  • quote:

Orijinalden alıntı: banabunno

quote:

Orijinalden alıntı: ygt07

quote:

yeni ceed cilere araçları hayırlı olsun ama eski kasa ceed bence daha iyi
    yeni ceed in satış politikasıda bence sınıfta kalmış

yeni ceed iyi olmamış mı?o yüzden mi tasarım ödülü aldı bu yıl.zevkler tartışılmaz ama bir yere kadar bence.eski ceed sahibi olarak sizi anlayabiliyoruz herkesin arabası kendine güzeldir ancak yeni ceed alıp bir dolaşın,TÜM GÖZLER ÜZERİNİZDE.

arkadaş forumumuz var Allaha şükür onlarca yeni ceed var elimizin altında en ala testinide yaptık modifiyesinide eski ceed in eline su dökemez diyorum
    performans berbat mesala dpf törpülüyor malesef tasarım ödülü almış olabilir ama i 30 daha güzel ayrıca fiyatıda yüksek bence yeni ceed in
    60 bin bu arabaya çok fazla

60 bin bu araca fazla ise C4 , Fluence, Bravo ya da Golf alınmalı. Ya da yaklaşık donanıma sahip Polo'ya 57 bin lira ödenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: efe01

Mayıs ayınca babama i30 aldık....Oda çok güzel araba..Ama yeni Ceed çıkınca onu daha çok begendık...Eşime Ceed aldık....Tipi daha yakışıklı geldi...zevkler ve renkler tartışılmaz...Premıum donanım olarak süper....

Kaça aldınız sorması ayıp?
  • 58.600
  • Hayırlı olsun
  • teşekkür ederim...
  • quote:

58.600

Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin inş. PARAM OLSADA BEN ALSAM !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

quote:

58.600

Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin inş. PARAM OLSADA BEN ALSAM !!!

Amin cümlemize kaza bela ve keder vermesin....Allah size de nasip etsin inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uav-oscar

Kış lastiği konusunda fikri olan?? 17 jant için farklı markaları inceliyorum bu ara, 225/45/17 lastikler yerine tavsiye üzerine 215/50/17 almayı düşünüyorum.. Ankara Çankaya'da oturuyorum ve kışın resmen buraları Sibirya gibi hep karlı , ince tabanlı olmasının karda avantajlı ve yanak ebadını 50 ye çıkararak derin kar, buz v.s. daha iyi olacağını düşünüyorum.. Havalar iyice soğumadan bu ara kış lastiği almak daha ekonomik olacaktır, bu sene kar lastiği bildiğim kadarı ile mecburi olacak ve kontroller olacakmış.. Tercihim Goodyear 2012 yılının yeni ürünü ultra grip8 performance veya sava eskimo hp arasında olacak gibi..
    Sizin düşünce ve tavsiyeleriniz??

Kış Lastiği konusunda ve ebatı inceltip yanağı yükseltmek çok doğru . Ben neredeyse 10 yıldır onu uyguluyorum. Bu arada kendi deneyimlerimi de aktarayım istedim. Semperit, Pirelli Carving ( 2 takım yani 10 yıl) ve UG 8 kullandım. Carving den çok memnun kalmıştım. Karda ve buzda yol tutuşu ve ıslak performansı çok iyi, ancak biraz seslidir. Ortada kanal olmadığından dönüşlerde hafif dışa kayma yapar. Ama yine de kesinlikle tavsiye ederim. Son yıllarda en yoğun karlı ve buzlu tüm günlerde trafikteydim ve hiç bir sorun yaşamadım. Ama son aldığım da ebat bulamadığım için UG 8 aldım. UG 8 de yol tutuş konusunda kar,buz ve ıslakta çok iyi. Orta kanal olmadığından bunda da yanal kayma vardır hafif. Yüksek karda Carving in daha iyi olduğunu düşünüyorum. Hangisini ucuz bulursanız onu alın ikisi de memnun eder..

• quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

quote:

quote:

yeni ceed iyi olmamış mı?o yüzden mi tasarım ödülü aldı bu yıl.zevkler tartışılmaz ama bir yere kadar bence.eski ceed sahibi olarak sizi anlayabiliyoruz herkesin arabası kendine güzeldir ancak yeni ceed alıp bir dolaşın,TÜM GÖZLER ÜZERİNİZDE.

arkadaş forumumuz var Allaha şükür onlarca yeni ceed var elimizin altında en ala testinide yaptık modifiyesinide eski ceed in eline su dökemez diyorum
    performans berbat mesala dpf törpülüyor malesef tasarım ödülü almış olabilir ama i 30 daha güzel ayrıca fiyatıda yüksek bence yeni ceed in

60 bin bu araca fazla ise C4 , Fluence, Bravo ya da Golf alınmalı. Ya da yaklaşık donanıma sahip Polo'ya 57 bin lira ödenebilir.

o yukarıda saydığın araçların hepsinden ceed üstün ama artık mercedes var a 180
    69 bin tl
    YouTube
    Mercedes-Benz 2013 A-Class Presentation HD Film
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WGgSyA8HXyY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banabunno -- 18 Ekim 2012; 20:17:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

quote:

quote:

o yukarıda saydığın araçların hepsinden ceed üstün ama artık mercedes var a 180
    69 bin tl
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WGgSyA8HXyY

Arada 10.000 TL fark var , ayrica mutlaka donanim farki da vardir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: uav-oscar

Kış lastiği konusunda fikri olan?? 17 jant için farklı markaları inceliyorum bu ara, 225/45/17 lastikler yerine tavsiye üzerine 215/50/17 almayı düşünüyorum.. Ankara Çankaya'da oturuyorum ve kışın resmen buraları Sibirya gibi hep karlı , ince tabanlı olmasının karda avantajlı ve yanak ebadını 50 ye çıkararak derin kar, buz v.s. daha iyi olacağını düşünüyorum.. Havalar iyice soğumadan bu ara kış lastiği almak daha ekonomik olacaktır, bu sene kar lastiği bildiğim kadarı ile mecburi olacak ve kontroller olacakmış.. Tercihim Goodyear 2012 yılının yeni ürünü ultra grip8 performance veya sava eskimo hp arasında olacak gibi..
    Sizin düşünce ve tavsiyeleriniz??

205/50/17 daha uygun bir ölçü....

• Dizel otomatik 1 depoyla kaç km gittiniz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borabjk

Dizel otomatik 1 depoyla kaç km gittiniz arkadaşlar?

750 ile 800 km arası değişiyor

• quote:

Dizel otomatik benim karma suanda 6.3 L.. biraz fazla aslinda ama umarim düser katalog degerine (5.5 L). Arac 3500 km de..
    Uzun Yolda 120 km hız yapıyorum.. 250 km uzun yol 250 km sehir ici karmasi 6.3 L suanda. Ortalama hiz 45 km/h.. Otomoatik dizel sahibi arkadaslar güncel yakit tüketimleriniz ne durumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swarzy_07

quote:

Kaç litre acaba ? benim kia soul ile 58 litre ile 550 km zor gördü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

quote:

53 lt diye biliyorum.

şehir içi 5,7-6,5 arası

şehirler arası 4,2-5,0 arası değişiyor.

concept dizel otomatik aracım 10.250 kmde şuan.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

53 lt diye biliyorum.

şehir içi 5,7-6,5 arası

Tam otomatik dimi ? aynı motor aynı şanzıman.. Çok garip gerçekten.. Normalde sürüyorum ama anlık gösterim şehir içi 10 dan aşağı inmiyor.. Bayiye sordum km az daha düşecektir dendi. 2650 civarlarında şu an. Çok sinirimi bozuyor, 50 kuruş yakıyor sanki yarış arabası :S

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

53 lt diye biliyorum.

şehir içi 5,7-6,5 arası

Tam otomatik dimi ? aynı motor aynı şanzıman.. Çok garip gerçekten.. Normalde sürüyorum ama anlık gösterim şehir içi 10 dan aşağı inmiyor.. Bayiye sordum km az daha düşecektir dendi. 2650 civarlarında şu an. Çok sinirimi bozuyor, 50 kuruş yakıyor sanki yarış arabası :S

sizde soul vardı heralde yanlış hatırlamıyorsam...

evet bendeki tam otomatik

ilk bakımdan sonra biraz düşüyor tüketim. ben 15 bin bakımına 9750 km de soktum arabayı tüketim azaldı motor sesi azaldı araba sanki daha kolay kalkmaya başladı.

bide gaz pedalı çok hassas. onun bir noktası var onu aşarsanız araba hızlanmak istediğinizi düşünüp ona göre yakıyo. benim ayağım ona alıştı hızlanmak istemeyip hızımı sabit tutmak istediğimde anlık 3-4 lt ortalama gösteriyor oda maksimum yani. çok hafif rampa aşağı ise anlık 1-2 lt bile oluyor. o noktayı iyi bilip gaza ona göre basınca gerçekten çok yakmıyor bu arabalar.

• Rampa aşağı gaza basmayinca 0 gostermiyor mu? Motor kompresyondayken yakıt atmaz ki Allah Allah. Birde yol bilgisayarindaki degerle pompa degeri aynı çıkıyor mu?

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.