Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (536. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
553.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhann_75

Performans ve güç için dizel, ekonomi, bakım maliyetinin az olması ve sessizlik bakımından benzinli mi tercih etmek mantıklı?

Performans için turbo diyelim sadece, artı olarak aynı hacimdeki turbo benzinli turbo dizelden daha güçlüdür. Bakım maliyeti olarak 1litre yağ sadece...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 dct dizel aracım 3000 km ortalama yakıt tüketimi 5.6 lt ortalama hıza bakmadım yarın bakar editlerim. Ancak kullanimim %70 şehirler arası, %30 samsun şehir içi trafiği. Araçta iki tane kusur var birincisi lastikler. Malesef conti premium contact5 ten sonra hankooklar hiç güzel değil. İkincisi de o konsola büyük kullanışlı kontrastı güzel bir orjinal ekran olmalı artık yıl olmuş 2016. Başka sorularınız olursa cevaplarım

• adam_ıssız kullanıcısına yanıt
    Yeni Kia Rio 2017'de geliyor. Ototeknikveri.com da redimleri mevcut.

• gokhann_75 G kullanıcısına yanıt
    Evet gördüm i20 ye benzemiş biraz. Turbo motor da gelebilir 1.0 olan. Ama 10 bin e yakın koyabilir üstüne şu anki fiyatların.

İndirimleri kaldırdı kia yeni zam kapıda sanırım. Geçen gün hyundai güncelliyor du listeyi ama bakmadım ne oldu son durum.

• Lastik tavsiyelerine açığım f/p olarak ne alınır ses vs takıntılı biri değilim yol tutsun dursun yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    Uzun yol yapıyorsan sert lastik, kullanımın genelde şehir içiyse yumuşak lastik al, bir de Petlas alma !

15 Kasım- 15 Mart tarihleri arasında kış lastiği kullanırım. Antalya gibi kar olmayan yerlerde 4 mevsim kullanabilirsin. 4 mevsim hiçbir zaman kar lastiğinin görevini yapmaz. Misal ben bu sene kar lastiği alacağım alacağım marka Nokian.

• Bugun yastiklari tamamladim. Guzel bir hava katti araca
    Bu mesaja eklenen görseller:

<<<< YENİ KIA CEED >>>> <<<< YENİ KIA CEED >>>>

• orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Bu urunleri bereden temin edebiliriz..

• Bu balataların durumu nedir ? <<<< YENİ KIA CEED >>>>
     <<<< YENİ KIA CEED >>>>
     <<<< YENİ KIA CEED >>>>
     <<<< YENİ KIA CEED >>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 6 Eylül 2016; 1:31:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: axiprens

Bu urunleri bereden temin edebiliriz..

3 yastik 2 kemerligi kargo dahil kapida odemeli 50 tl.ye aldim. Diger 2 yastik daha onceden baska bir arkadastan hediye gelmisti.

Almayi dusunurseniz irtibat numarasini verebilirim, facebook grubundan guvenilir bir arkadas. Kargo istanbuldan samsun atakuma 2 gunde geldi.

• Kardes balatalar iyi gibi duruyor. Atilla hocamda min balata kalinlik mm.si vardir muhakkak. Kanita dayali calisir atilla hocam .

• orhan1461 kullanıcısına yanıt
    İnternet uzerinden siparis verebiliyormuyuz..

• quote:

Orijinalden alıntı: axiprens

İnternet uzerinden siparis verebiliyormuyuz..

Kardes ben facebooktaki gruptan ilatisime gecmistim. Urunlerin gorsellerini paylasmisti. Begendigim icin aldim.

Arkadasin adi yasin , bnm adimida verebilirsin.Yasin : 0536 659 8968

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 6 Eylül 2016; 13:05:47 >
  • Yok be nerede ben de o kadar bilgi? Ben zamanında okuduğum disk kalınlığı ile ilgili bir şeyler söylemiştim.

@ottoserdar

Hocam ben, ustanın benim balatalara bakıp yorumuna göre gayet iyi durumda olduğu görüşündeyim. Onlar da balata kalınlığına göre yorum yapıyorlar. Yoksa işi bilmez (yanında var öylesi) birine denk gelirseniz eğer benim aracın bu balatalarının 54.000 km boyunca dayanması zor, ne de olsa araç otomatik araç ve en fazla 45.000 ömrü var.

Ama yine takdir ettiğim bir konu oldu, Osman Usta disk tornalamaya sıcak bakmadığını söylüyor, ya disk değişir ya da durum uygunsa yola devam edilir.
  • Yeni i30 tanıtıldı arkadaşlar, sizce nasıl..

<<<< YENİ KIA CEED >>>>
     <<<< YENİ KIA CEED >>>>
     <<<< YENİ KIA CEED >>>>
     <<<< YENİ KIA CEED >>>>
     <<<< YENİ KIA CEED >>>>
     <<<< YENİ KIA CEED >>>>

• Balata bakıyorum. Bi çok model var bunlar hepsi uyumlumu. 129 tl buldum bi tane. Trw Bosch ref no baktığımda pro ceed e uyumlu diyor Nasıl alacağız Balat'a.

Araba konusunda harbi cahilim

Edit i30 bu sefer olmuş hatlar vs çingene arabası gibiydi bi şekile girmiş audi Egea golf kırması. Ama olmuş. Sivri yerleri törpülemişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 7 Eylül 2016; 23:59:10 >
  • axiprens kullanıcısına yanıt
    Yapılan eleştiriler önden ve iç kabin Peugeot, arkadan Golf. Ama artık tüm araçlar aynı görsele yakınlar. Darısı Ceed 'in başına...

• gokhann_75 G kullanıcısına yanıt
    Ceed yeni kasayi seneye bu dönemde tanitacak sanirim.. Gec olsun güc olmasin, benim i30 da takildigim 2 nokta, o janlar o arabaya olmamis, teyp sonradan ilave emanet gibi duruyor, konsola gizlemeliydiler bence.

Bu sıfır balata sen değerlendir
    Bu mesaja eklenen görseller:

<<<< YENİ KIA CEED >>>>

• 
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.