Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (557. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
552.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni ceed, kamuflajlı paylaşılan fotoğraflarda ki detaylarına bakarsak dış tasarım olarak yeni i 30'a iç tasarım olarak ise yeni sportage gibi olacak büyük ihtimal.
  • emrahercc E kullanıcısına yanıt
    Yeni fotoğraf derken, eylüldeki fotolar mı, yoksa yeni görüntüler mi var ? Varsa linkini paylaşır mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış olmasın google da 2018 yeni ceed yadığımızda çıkan kamuflajlı fotoğraflardan bahsediyorum. o fotoğraflar ne zaman paylaşıldı bilmiyorum. zaten ondan başka da foto yok adam gibi.
  • Yakit değerleriniz nasil arkadaslar?
  • Guzelyali kullanıcısına yanıt
    Aracım 2013 model 8 yakıyor. Çok yakıyor ama konfor ve kalite yüksek.

Bu arada aracım otomatik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar, yeni aldığım 2013 model ceed de bluetooth ile telefon rehberinde sorun yaşıyorum. Arabayı her açmada bluetooth telefona bağlanıyor ve telefon rehberi indiriliyor. Her seferinde böyle indirecekmi yoksa reheri kaydetme imkanı varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mna

selamlar, yeni aldığım 2013 model ceed de bluetooth ile telefon rehberinde sorun yaşıyorum. Arabayı her açmada bluetooth telefona bağlanıyor ve telefon rehberi indiriliyor. Her seferinde böyle indirecekmi yoksa reheri kaydetme imkanı varmı?

Her defasında indirmez ise, yeni kaydettiğiniz numaraları hafızaya alamaz, bu nedenle indiriyor ve güncellemiş oluyor, ve de indirecek her defasında, bu bir sorun değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • axiprens kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • S.a. 2012-2013 ceed premium almayı düşünüyorum. Premium - concept plus arasındaki farkı nasıl anlayabilirim araca baktığım zaman donanım olarak çok da bi fark yok galiba. Premiumun ek donanımlı modelleri var mıdır full+full dediklerinden. Ya da her premium da otomatik park ya da far sensörü var mı? Şimdilik merak ettiklerim bunlar teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • premium da benim bildiğim hafızalı,ısıtmalı koltuk var, gösterge paneli ortada olan hız göstergesi değişik (çok daha güzel ). manuel premium yok hepsi otamatik ve anahtarsız çalıştırma var. fren ve gaz pedalları metal kaplamalı. jantlar c.p gibi değil daha değişik.
  • mna M kullanıcısına yanıt
    İsterseniz teyp üzerindeki phone kısmına basarak oradaki ayarlardan her seferinde rehber indirmesini iptal edebiliyorsunuz.
    Bildiğim kadarıyla 2012-2013 premiumlarda bahsettiğiniz özellikler yok. Bende makyajlı kasa premium var ve bahsettiğiniz özellikler mevcut. Fakat bu özellikler 2015 sonlarına doğru eklendi.
    2013 ceed premium yeni aldım ikinci el. Bahsettiğiniz özellikler mevcut. Direksiyon ısıtma ve Otomatik parkta var. Ordada olan göserge dijital ve çok net çözünürlük iyi yani (hayalet ekran).
  • quote:

Orijinalden alıntı: srht_cop

S.a. 2012-2013 ceed premium almayı düşünüyorum. Premium - concept plus arasındaki farkı nasıl anlayabilirim araca baktığım zaman donanım olarak çok da bi fark yok galiba. Premiumun ek donanımlı modelleri var mıdır full+full dediklerinden. Ya da her premium da otomatik park ya da far sensörü var mı? Şimdilik merak ettiklerim bunlar teşekkür ederim.

Anlıyabileceğiniz tek nokta, arkadaki geri görüş kamera bölümü,
     <<<< YENİ KIA CEED >>>>

• quote:

2013 ceed premium yeni aldım ikinci el. Bahsettiğiniz özellikler mevcut. Direksiyon ısıtma ve Otomatik parkta var. Ordada olan göserge dijital ve çok net çözünürlük iyi yani (hayalet ekran).

2013 model ceed lerde direksiyon ısıtma mevcut değil, bu özellik makyaj sonrası geldi, bu da 2015 yılında yapıldı, bi yanlışınız olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axiprens -- 5 Nisan 2017; 2:18:24 >
  • premium da olan dijitak gösterde sonradan concept veya concept pluslara takılabiliyor mu acaba?
  • axiprens kullanıcısına yanıt
    haklısınız bugün inceledim direksiyon ısıtma tuşu yok yerinde. :)
  • Arkadaşlar aldığım araba ceed Sw premium 2013 model ve kilometresi 196 binde. Ama hep uzun yolda kullanılmış ve temiz bi araç. Expere soktum motor 143 beygir çıktı. Yazılım atılmış hiç bir sıkıntısı yok.
    Şimdi merak ettiğim şey ise şimdiye kadar hep yetkili servis bakımlı. Nasıl olsa garantisi yok Yetkili Servise gitmelimiyim yoksa sanayide bir ustaya mı gideyim. (yağ, balata ve filtre değişimi için) Servisler kazıkmı ne tavsiye edersiniz.

Bu arada balatalardan ses geliyor. Arka balata bitmiş internetten nereden sipariş vereceğim, yanlış bi sipariş yapmayım, kia yedek parça satan siteler neresi yardımcı olurmusunuz?

kia nın resmi sitesinde:
    Fix Bakım Paketleri Kapsamında
    Değişimi Yapılan Yedek Parçalar

Ön Silecek Seti - 148 TL
    Arka Silecek Seti - 45 TL
    Filtre-Bakım Paketi - 600 TL
    Ön Fren Disk Seti - 711 TL
    Ön Fren Balata Seti - 301 TL
    Ön Amortisör Seti - 705 TL
    Arka Fren Disk Seti - 600 TL
    Arka Amortisör Seti - 549 TL
    Arka Fren Balata Seti - 205 TL

diyor bu fiyatlar doğrumudur? Boşuna özel servis aramayım mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• quote:

Arkadaşlar aldığım araba ceed Sw premium 2013 model ve kilometresi 196 binde. Ama hep uzun yolda kullanılmış ve temiz bi araç. Expere soktum motor 143 beygir çıktı. Yazılım atılmış hiç bir sıkıntısı yok.
    Şimdi merak ettiğim şey ise şimdiye kadar hep yetkili servis bakımlı. Nasıl olsa garantisi yok Yetkili Servise gitmelimiyim yoksa sanayide bir ustaya mı gideyim. (yağ, balata ve filtre değişimi için) Servisler kazıkmı ne tavsiye edersiniz.

Bu arada balatalardan ses geliyor. Arka balata bitmiş internetten nereden sipariş vereceğim, yanlış bi sipariş yapmayım, kia yedek parça satan siteler neresi yardımcı olurmusunuz?

kia nın resmi sitesinde:

Ön Silecek Seti - 148 TL

diyor bu fiyatlar doğrumudur? Boşuna özel servis aramayım mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bence ilk etapta servise git derim, orjinal parça ile değişimleri yaptır, diskler daha önce değişmiştir muhtemelen ama servistemi yapılmıştır muamma, fren söz konusu olunca paraya kıy derim, gerisi önemli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: axiprens

quote:

Arkadaşlar aldığım araba ceed Sw premium 2013 model ve kilometresi 196 binde. Ama hep uzun yolda kullanılmış ve temiz bi araç. Expere soktum motor 143 beygir çıktı. Yazılım atılmış hiç bir sıkıntısı yok.

kia nın resmi sitesinde:

Ön Silecek Seti - 148 TL

Bence ilk etapta servise git derim, orjinal parça ile değişimleri yaptır, diskler daha önce değişmiştir muhtemelen ama servistemi yapılmıştır muamma, fren söz konusu olunca paraya kıy derim, gerisi önemli değil

tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bulunduğum il Sinop, Ankarada işim var haftasonu Ankarada ki servise giderim artık.

• 
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.