Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (564. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
552.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 562563564565566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar makyajlı kasa 136bg olan ceed'lerin manueli ile DCT otomatik şanzımanlıları ne kadar yakıyor ş.içi ş.dışı olarak ? fabrika verilerinde başabaş gibi görünüyor ancak reel kullanımda bu konudaki arkadaşlardan fikir almak istiyorum ...

<<<< YENİ KIA CEED >>>>
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Arkadaşlar makyajlı kasa 136bg olan ceed'lerin manueli ile DCT otomatik şanzımanlıları ne kadar yakıyor ş.içi ş.dışı olarak ? fabrika verilerinde başabaş gibi görünüyor ancak reel kullanımda bu konudaki arkadaşlardan fikir almak istiyorum ...

<<<< YENİ KIA CEED >>>>

Fikir vermesi açisindan;

ayni motor/sanzimani kullanan Yeni i30la hafta sonu Ankaraya gidip geldim İstanbuldan.

*4 yetiskin+cocuk+bagaj

*Akilli hiz sabitlemeyle 120/134 arasi hiz

Gidiste 6.4

Dönüste 5.3

Ankara ici 100kusur kilometre dolasım dahil genel ortalama da 6.1 oldu.

Eğer videoya da goz atmak isterseniz, buyurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 8 Kasım 2017; 13:11:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar,

Serviste hiç teker rulmanı değiştiren var mı, garanti kapsamına giriyor mu?

Birde aracının garantisi dolan arkadaşlar var mı; yetkili servisle devam mı ediyorsunuz yoksa özel servise mi gidiyorsunuz?

Teşekkürler,

• Bu yıl içinde Garenta’dan 2 kere kiraladım karma tüketimde 5,8’in altına düşüremedim. Sakin sürüşte 6 litre civarında yakar.

• merhabalar öncelikle civic hb kullanıcısıydım aracımı yeni sattım ceed alma kararı verdim bugün bir arac baktım 2012 model consept plu dizel otomatik
    yaklasık 5 saat forumdaki yazılanları okudum neredeyse tüm sayfaları az cok aracla ilgil bilgi sahibi oldum güzel paylasımlarda bulunmusunuz benm kafamda soru işareti olan sadece frenleme ve esp ile ilgili olan sıkıntılar
    bu arada baktıgım arac tramerinde hasar cıkmıyor fakat detaylı sorgulamada önden kazalı oldugu değişen parçaları detay sorgulamasında cıkıyor 2012 model 104binde araç 60 bin tlye anlastık sizce alınırmı? hasar durumu biraz sıkıntıya soktu beni
  • Lazibere08 L kullanıcısına yanıt
    Önden hasar konusu genel olarak biraz sıkıntılı. Yandan yanda arkadan olsa dert değil aslında.

Eğer niyetliysen iyi bir ekspertiz yaptırmanı öneririm, yürür aksamına özellikle iyi baktır.

ESP konusu bir ara çokça tartışıldı ama arabada şöylebr hata var diyen çıkmadı açıkçası. Yine de içinin rahat etmesi işin yetkili servise götürürsen eğer yapılmadıysa yazılım güncellemesi yaparlar frenler için..

•  <<<< YENİ KIA CEED >>>>

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Güzel, hoş ama artık araba almak, hele "0" km araba almak kolay değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhann_75

Güzel, hoş ama artık araba almak, hele "0" km araba almak kolay değil.

Doğru ama arabayı görünce işler değişebilir Az akıl edip güzel bi lansman fiyatı yapsalar orta donanım alıp geçilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 26 Kasım 2017; 12:29:39 >
    Ben gözü kapalı alırdım Kia 'nın araçları rakiplerine göre bol donanımlı ve ucuz.

• Hollanda'da olan var mı, şu dergi lazım 😊

<<<< YENİ KIA CEED >>>>

• Render çizimler, Autoweek dergisinden...

<<<< YENİ KIA CEED >>>>

<<<< YENİ KIA CEED >>>>

<<<< YENİ KIA CEED >>>>

Araç güzel ama kamufulaj daha arabadan sökülmedi diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhann_75

Araç güzel ama kamufulaj daha arabadan sökülmedi diye biliyorum.

Evet sökmemekte ısrarcılar.

Önü Rio arkası i30 olmuş. Ben pek beğenmedim

Bir de her yeni kasada silbaştan tasarım da ne derece mantıklı tartışılır.

Almanlar genellikle ufak dokunuşlarla değiştiriyorlar. Arabanın aynı anda önü ve arkası değişmiyor ki bence bu da modeli bilinir, hatırlanır yapıyor. Bence iyi bir reklam şekli.

i30 iyi tutmuş bir modeli, tümüyle değiştirdiler. Yeni kasayı alelade bir yurdum insanı görse mümkün değil tanıyamaz.

• 5 yık bakımına girecek araç yetişildi servise mi özelimi gitmeli ne değişiyor 5 yık bakımında araç 45 binde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şık ve modern bir tasarım bence
  • merhaba,

dizel otomatik kia ceed almak istiyorum. Son çıkan DCT motorlar hangi yıldan itibaren var ülkemizde ?
  • DTC yeni motor değil, otomatik vites sistemi, yedi ileri şanzuman sistemi. Bir önceki nesle göre geliştirilmiş yakıt tüketimi düşürülmüş yeni nesil şanzuman. Makyajla birlikte DTC şanzuman kullanılmaya başlandı diye biliyorum
  • snicks S kullanıcısına yanıt
    2015

• 
Sayfa: önceki 562563564565566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.