Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (566. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
552.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar yeni bir ceed sahibi olarak araçtan çok memnun olduğumu belirtmek isterim ,gerçekten araç üzerinde emek sarfedilmiş geçen arabayı yıkarken çamurlukların içindeki yalıtım malzemesini gördüm şaşırdım , kapıyı kapatınca dış dünya ile ilişkin kesiliyor resmen , rüzgar sesi yok arabada 140-150 ile çevre yolundan gidip geliyorum hergün işe , araç çok stabil ve güven veriyor , süspansiyonları harika pamuk gibi resmen

Bende daha önce 1.6 tdi octavia vardı , octavia bunun yanında çok kötüymüş yaw dedim ceed'e geçince ,

136bg lik motor gaza yüklenince koltuğa yapıştırıyor resmen yakıtı da 5.5L ortalama dikkatimi çeken birşey de dizel araçlar çabuk ısınmaz derler ancak bu araç hemen ısınıyor yahu sabahları Ankara soğuğunda aracı çalıştırıp 3-4 km gidince hemen sıcak üflemeye başlıyor ,aracı her anlamda çok beğendim

Bu arada 2 yıllık resmi garantisinin bitmesine 10 gün vardı ben aracı aldığımda , servisi aradım 750 TL fiyat verdiler , bende hadi ordan diyip geçen cumartesi bakımını kendim yaptırdım eski vw'ci ustama motul 5-30 motul yağ koydum tüm filtreleri değiştirdim işçilik dahil 330'a hallettim herşeyi sıkıntısız bineriz inşallah

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Sana bahsettiğim ceedin ankara içi ve ş.dışı dahil son 9 bin km ortalaması 5.3 idi. Aynı gün benim 308 şehir dışında 5.7 yakmıştı ayar oldum O gün bir de yeni kia bayisi ankara otoda comfort dct test ettim. 16 jantlara rağmen benim 308 kadar sıkı geldi aracın yanal tepkileri. Sanki makyajla yol tutuşu daha iyi olmuş, benim makyajsız ceed bu kadar net değildi yolda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Sana bahsettiğim ceedin ankara içi ve ş.dışı dahil son 9 bin km ortalaması 5.3 idi. Aynı gün benim 308 şehir dışında 5.7 yakmıştı ayar oldum O gün bir de yeni kia bayisi ankara otoda comfort dct test ettim. 16 jantlara rağmen benim 308 kadar sıkı geldi aracın yanal tepkileri. Sanki makyajla yol tutuşu daha iyi olmuş, benim makyajsız ceed bu kadar net değildi yolda.

Evet hocam ben ortalamayı her seferinde sıfırla diye ayarlamıştım şimdi sıfırlamıyorum , çevre yolundan işe giderken (Etimesgut - İncek) devamlı tırmandığı için gözüme fazla yakıyor gibi görünmüştü ama gelirkende tam tersi olduğu için ortalaması 5.4 - 5-5'lerde geziyor , güzergahım düz olsa 5'in altına bile düşer eminim :)

• helsloot kullanıcısına yanıt
    90 sabit hız ile 3.5 mümkün
    Arabanın rüzgar direnci düşük, hızını aldıktan sonra ışık trafik olmazsa yağ gibi akar.

• Arkadaşlar İstanbul’da en iyi fiyatı veren bayi hangisi bilen var mı? İstanbul dışı da olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.aty

Arkadaşlar İstanbul’da en iyi fiyatı veren bayi hangisi bilen var mı? İstanbul dışı da olabilir.

Oğuşlar ve tekkar'ı arayabilirsiniz.

• Oto Teknik Veri - Otomobil Haberleri
    Yeni Kia cee�d hakk�nda her�ey
    https://www.ototeknikveri.com/haber/11776/yeni-kia-cee-d-hakkinda-hersey

Yeni Kia Ceed 2018 kamufulajsız

• Ne kamuflajmis bee, bu da sw

www.yenimodelarabalar.com
    2018 Kia Ceed SW Görüntülendi, Fiyat Listesi 2018-01-10 - YeniModelArabalar.com
    https://www.yenimodelarabalar.com/2018-kia-ceed-sw-goruntulendi-fiyat-listesi-2018-01-10-32361.html

• Arkadaşlar selam bende yeni makyajlı kasa ceed 1.6 crdi 136 lık var , geçen gün aracı 30.000 bakıma soktum tüm filtreler değişti , tabi mazot filtresi de değişti , mazot filtresi değişmesi için akü ve beyini söktü usta filtreye ulaşmak için , ancak sanki bakımdan sonra frenlerin tutma gücü biraz düştü gibi geldi bana , bu forumlarda bahsedilen fren sorunu yeni makyajlı kasalarda var mı acaba ? yoksa akü ve beyin sökülünce adaptasyon tarzı birşey mi yapılması gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Arkadaşlar selam bende yeni makyajlı kasa ceed 1.6 crdi 136 lık var , geçen gün aracı 30.000 bakıma soktum tüm filtreler değişti , tabi mazot filtresi de değişti , mazot filtresi değişmesi için akü ve beyini söktü usta filtreye ulaşmak için , ancak sanki bakımdan sonra frenlerin tutma gücü biraz düştü gibi geldi bana , bu forumlarda bahsedilen fren sorunu yeni makyajlı kasalarda var mı acaba ? yoksa akü ve beyin sökülünce adaptasyon tarzı birşey mi yapılması gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.

Benim aracım 2012 model yani makyajsız olan, fren problemi ben de vardı güncelleme ile çözüldü sonrasında en az 3 defa yakıt filtresi değişti fakat dediğiniz gibi bir problem olmadı, problem tam olarak nedir, abs erken mi devreye giriyor, lastiklerinizin durumu nedir bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: axiprens

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Arkadaşlar selam bende yeni makyajlı kasa ceed 1.6 crdi 136 lık var , geçen gün aracı 30.000 bakıma soktum tüm filtreler değişti , tabi mazot filtresi de değişti , mazot filtresi değişmesi için akü ve beyini söktü usta filtreye ulaşmak için , ancak sanki bakımdan sonra frenlerin tutma gücü biraz düştü gibi geldi bana , bu forumlarda bahsedilen fren sorunu yeni makyajlı kasalarda var mı acaba ? yoksa akü ve beyin sökülünce adaptasyon tarzı birşey mi yapılması gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.

Benim aracım 2012 model yani makyajsız olan, fren problemi ben de vardı güncelleme ile çözüldü sonrasında en az 3 defa yakıt filtresi değişti fakat dediğiniz gibi bir problem olmadı, problem tam olarak nedir, abs erken mi devreye giriyor, lastiklerinizin durumu nedir bu arada

Aracı aldığımda böyle değildi ikinci el aldım , bakıma girene kadar iyiydi ancak bakımdan sonra böyle sanki iyi tutmuyor gibi geldi , bakımdan önce zınk diye duruyordu , bu akü ve beynin sökülmesi fren sistemini etkiler mi acaba ? gerçi arıza vs verse ışık yakar ... ? balatalarımda yarının altına düşmüş ama ondan olabileceğini pek sanmıyorum ? yani filtreler değişti başka birşey yapılmadı, Lastikler vs aynı 15 gün önce girdim bakıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 21 Ocak 2018; 0:23:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.aty

Arkadaşlar İstanbul’da en iyi fiyatı veren bayi hangisi bilen var mı? İstanbul dışı da olabilir.

İstanbul Kartal bayii comfort dizel düz vites için 88 bin fiyat almıştım. Siz fiyat aldınız mı?

• www.yenimodelarabalar.com
    Yeni Kia Cee´d 2018 Cenevre Fuarına Hazır Gözüküyor - YeniModelArabalar.com
    https://www.yenimodelarabalar.com/yeni-kia-ceed-2018-cenevre-fuarina-hazir-gozukuyor-32667.html

• axiprens kullanıcısına yanıt
    https://tr.motor1.com/news/228981/kia-ceed-casus-foto/

• Merhaba arkadaşlar 2013 kia ceed premium da sol kapı daki anahtarsız giriş düğmesi bazen çalısıyo bazen çalışmıyor ama sağ taraf her seferinde çalışıyor sıkıntı nedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

Merhaba arkadaşlar 2013 kia ceed premium da sol kapı daki anahtarsız giriş düğmesi bazen çalısıyo bazen çalışmıyor ama sağ taraf her seferinde çalışıyor sıkıntı nedir.

Aynı problemi yaşadım, servis yolu göründü sanada, buton değişecek

• Bu aralar 2012 manuel 128bg aracım çok yakıt tüketiyor ortalamam 7.5lt şehir içi

Yağ değişti yağ örçtüm tam noktasında bu doğru yer mi ?

Kış ayına bağlıyorum çok yakmasını

Önceleri 5-6 lt yakıyordu araç 50 binde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bana çok göründü. Aynı araç, aynı model bende de var. 6-6.2 gibi yakıyor. Trafik, iklim de önemli tabi.

İstanbul için benim verilerim, her gün köprü geçiyorum ama köprü giriş, çıkışları dışında çok ağır trafik yemiyorum.

• https://tr.motor1.com/news/229458/motor1com-okuru-kia-ceedi-goruntuledi/

• Selamlar iç aydınlatma , bagaj ve plakalardaki ampülleri değiştirmek istiyorum photon marka ile ancak ledleri internetten alacağım için hangisi tipte ampüllleri almam gerekiyor bu işle daha önce uğraşmış arkadaşlardan yardım bekliyorum .

ön okuma = hangi tip ve uzunluk ?

arka tavan = hangi tip ve uzunluk ?

güneşlikler = hangi tip ve uzunluk ?

torpido = hangi tip ve uzunluk ?

bagaj = hangi tip ve uzunluk ?

plaka = hangi tip ve uzunluk ?
  • 
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.